За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 141
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Божкеееее,като гледам снимките на Катя,Олчето,Пепсън и Даниеле все по-вече се убеждавам,че правилно постъпих като се махнах от категорията за чаровна бременна майка-направо съм като кит в сравнение с останалите ooooh!

Сиска- ще черпя, ше черпя.

Чемширов,обаче на лято Mr. Greenи да го пазиш от онова Силве на рецепцията ,че той милия лесно се подава:crazy:

# 151
Сиске, я стига! Гледах снимките с Люси. Вярно, че го криеш тоз твоя корем, ама си си все така прекрасна и усмихната! Да не слушам повече щуротии.
Честит имен ден на всички именици! Да са много здрави, обичани и щастливи.
И ... малко по никое време, но тъй като се има предвид, че не съм писала отдаааааааааааааавна - Честита нова година! Да е по-добра и по-успешна от изминалата!
За мен, за съжаление, годината започна зле. Сега няма да разказвам, защото не искам да внасям кофти настроение. Само ще поясня, че и с Калоян, и с баща му, и с бебето (да чукам на дърво) всичко е наред, да не вземе някой да се притесни.
Много ви целувам и скоро ще пиша повече  Hug

# 152
Хайде по едно фрапе от мен, че Жоре още не се обажда дали е стигнал и ме тресе нервата  #Crazy

Честит имен ден на всички празнуващи! Желая им много здраве ,щастие и една пълна с радости година!(спешъл за Аркова  bouquet)

Иначе, наистина ви нямаше никакви през почивните дни  Naughty, ама дано сега се поправите Crossing Arms
Кате, изглеждаш супер и ти и децата  Hug Много се радвам, че си по добре  Praynig
Отивам да простирам, после ще намина пак Wink

# 153
Е, ха добър ден и от мен!

Сядам за 10 минутки да отмора пред компа, взимам си веднага от фрапето на Гичо, щото чувствам голяма необходимост, пък и изглежда адски вкусно (добре, че не съм бременна!).

Момичета благодаря ви за поздравите!  Hug Трогнахте ме с вниманието си към моята личност. bouquet
Като сте ме нарочили, че днес имам имен ден - сигурно е така! Ще празнувам два пъти годишно! По-добре с два именни дни, отколкото без нито един!  Wink
Та по този повод да ви друсна една виртуална почерпка:

Пък аз нали съм плановик човек и за пролетта планувам да се прави по-мащабен ремонт у дома, та сега разчиствам шкафовете и се подготвям за изкъртването им и други сходни дейности.
На вълна ремонти съм и сега избирам и проучвам фирми и обзавеждане...
Та в тази връзка ще съм благодарна на всеки, който ми препоръча коректни майстори, коректни мебелни фирми, фирми за дограма... и въобще кой от каквото е доволен от правен ремонт!

Иначе при нас нищо интересно. Расте си синът ми, дивее си и прави щуротия след щуротия!

Хайде със здраве и с пожелание да стане малко по-топло навън, че ми замръзнаха шишарките вече!

# 154
Танче, чудна подредба на буквите в ника ти....
ние го правихме нашия с фирма Mr.Fix ако искаш ще ти дам телефон да си говорите да ти направят оферта и т.н. хубавото е че не те занимават с нищо те си носят цимента така да се каже, те всичко....това най му хареса на моето мъж, че няма да го закачат с нищо освен да командва и да казва кое как...
Хайде до утре от мене и да пишете ей...
Олчето, Люба, ира и т.н. заповядайте тук... Hug

# 155
Честит имен ден на всички Танчета  bouquet
И бъдете здрави и обичани.
Взимам си от почерпката на Таня  Аркова.
Лек ден от мен

# 156
  • София
Олчето, Люба, ира и т.н. заповядайте тук... Hug

Не чакам втора покана, да не си помислите, че се правя на сърдита булка. Mr. Green
От близо седмица обаче зяпам онлайн магазини, да не говорим, че очите ми изтекоха с тоя Ларедут и вече чакам оттам три "скромни" поръчки. ooooh!

Сисе, мерси за комплимента, ама ние сме Тома-неверни/чки. И не моЖ ни убеди в противното. Wink
Даниелка, надявам се кофтито да е минало. И други мами/дечурлига, които се губят по трасето да са ок и да са здравички. Praynig
Тези дни ми замръзна мозъка от студ покрай това парно, та докато не съм забравила - все по красотни стават нашите моми и ергени, кое от кое по - хубави... Heart Eyes И Маги, и Мариса и Килиан са бонбони един път! Heart Eyes
Кате, радвам се, че си добре и че  Sick е отминало. Пази се повече и ако трябва разчитай на детегледаческа помощ на синчето. Mr. Green
Оставям ви, с пожелание за приятна и топла вечер, Честито на Танчето (аз днес не честитя, че знам, че на друг имен ден празнува newsm78), но си оставам с най - добри пожелания и мнооого целувки!  bouquet

# 157
  • София
Мами влизам да информирам,че "нашето" заведение вече няма да е "наше",защото и те искат вече капаро,което не се връща,а само се приспада от сметката.В нашия случай не искам да се връзваме така,защото някой може в последния момент да не може да дойде.И сега съм в чуденка къде да отседнем.Ако имате идея за заведение,което няма да иска капаро или поне да има опция за връщане моля да споделите.Надявам се срещата все пак да не пропадне.

# 158
  • София
добро утро мамчета,

как сте при -14 'С  Crazy?

кате, чудесни снимки на езерото, макар че аз съм пъзлива и ме побиха тръпки при вида на леда и онова, което е под него Whistling

хайде, стойте на топличко, а от утре го дават да се затопля...

# 159
Здравейте мами!
Вчера си купихме три ски екипа и така екипирани скоро заминаваме за Пампорово. Но тази година, аз няма да карам много, че ще трябва да забавлявам Ивко. Но пък ще си почивам повечко и малко ще се откъсна от работата.
А сега да ви напиша и седмичната програма на яслата, гледам тази седмица пак започнали да слагат:
1. Говорно: Домашните животни - зайко - уши, очи, лапи, крачета. Как се казва? С какво се храни? От кого се крие? Можеш ли да бягаш и скачаш като него.
Съпоставяне на обекти от две предметни групи: За това зайче има морков, за това- няма. Какво обича да хрупа зайо? Да различават морков от друг зеленчук.
2. Умения: нанизване на дървени топчета и кубчета върху поставки. Координация на ръцете.
3. Слушане: (изброени са песни); Движение: ( пак са изброени псенички)
4. Упражнения: Търкаляне на топки в права линия, оградена с въжета; маршировка в кръг; бягане; дихателни упражнения; някакви с дрънкалки; успокоително ходене.

# 160
  • София
Е, неприятно с капарото. А какво стана с "Кривото" на Дондуков, където ходихме веднъж? И там ли искат капаро?

# 161
Ехоооооооо, здравейтеееее!
Гледам и се чудя, защо не ми излизат нови мнения в темата вече две седмици някъде, а съм сигурна, че знам, че има нова...реших да проверя и явно само съм я чела без да се разпиша.
Отчитам се накратко- и аз съм без мъж-за неизвестен период от време(засега предполагаме, че ще е до края на февруари,замина веднага след нова година) и съм в сесия-седя си тук и си уча ли уча..Не е много  студено , понася се, Ави е при баба си и се гледат..Мисля да я пратя на ясла другата седмица за по някой ден...Ами това е засега накратко..

# 162
Здравейте.

Аз влизам само да се обадя, че сме живи и здрави. Последните дни съвсем си обърках режима - ставам в 2 и не мога да заспя, после цял ден по задачи. Макси не е на училище заради парното. Мъжът ми беше болен и в нас бяхме пълна група.

# 163

Слагам по един топъл чай, че тази сутрин с Маги измръзнахме. Въпреки леда дойде такси, но закъсахме по средата на пътя и трябваше да продължим пеша. Носих я на ръце през повечето време, че тук си е направо стъкло и тя не може да се закрепи даже, но ме е страх да не съм я простудила  Praynig До сега не съм имала такова преживяване с нея, направо толкова се бях концентрирала, че не помня как и от къде съм минала  #Crazy Ако знаех, че е толковао зле нямаше да я будя за детска. Въпреки, че ние сега сме в нов филм, много искаме да ходим и не искаме да си тръгваме ooooh!
При вас как е, че тука почнаха да опесачават в 9.30ч.  #Cussing out
Желая ви хубав ден и повече активност в темичката  Hug

# 164
  • София
добър ден,
каня се да пиша от кафено време, а то май ще дойде време за следобедно  Blush
средата на седмицата е , а съм уморена от понеделник...няма ли да свършва тази зима.. Whistling (според прогнозите този уикенд е последния студен период и после отслабва вече силата на зимата...кой знае обаче...)
при нас нищо особено, освен, че отново не успях да купя шейна на миа, пък се каня от толкова време...ама този уикенд не излизахме никъде от студ и време не остана. пак.
хайде, приятен ви ден!

Общи условия

Активация на акаунт