Ани,откакто попаднах на ГНМ и аз си отговорих на доста въпроси/всъщност си дадох смислени отговори на неща които знаех,но не бях намерила точното обяснение/......и определено с повече мислене и говорене/че то така най-лесно си решавам аз конфликтите/ мисля,се справяме...Е,явно имам още доста да почета,но се надявам,че скоро ще стигна и до следващото нещо което да ми даде отговорите които търся

И понеже се обърнах към теб,да те репликрам/съвсем на майтап
/ с нашата седмична учебна програма/нали се обучаваме с Иво по домашному...пък и се опитвам да го вкарам в калъпа....че нали на есен живот и здраве ще е на ДГ-а пък се оказа,че има вариант да го пусна в групата на батко му,та трябва да наваксва/:Та тази седмица работим за приучаване към самостоятелно обличане/събличането го владеем,но обратния процес ни е мъка/...и най-вече да си взима от неговите,а не от по-големите дрехи..........отучваме се от вредния навик да отговаря на всичко с твърдо"Нье" и още повече с "Тьи" на всяка молба или заповед отправена към него/че е се е научил хайвана да ни строява и да ни прехвърля задължения/....третото и последно което съм си поставила за цел/гледам да не прекалявам/ е да го науча на поне една детска песничка`щото е срамота да не ще да пее репертоар съобразно възрастовата си група,а да ми се дере с пълно гърло на"We are the champions"и " I like to move it..."............стискайте палци-дано да успея с поне една от заложените задачки-закачки,че тя седмицата си се поизниза........ 
Ники,честита Ви годишнина!

Виф-че,дано през новата година по-начесто да оставаш без работа,но с пари

Арк-ова няма ли да се разпишеш,че ти забравих новия ник/ще трява по-начесто да ни го припомняш....белким го научим
И на останалите/че не остана верме да отметна всички,но Иво се събуди/желая Ви много здраве и късмет.....и много промени в положителна насока

! Не забравяй, че бях на срещата в София и Евка ми изглеждаше много нежна и възпитана. 
)