Вивка, да ти е здрав, силен и усмихнат 
, но бабите ще му организират купон в чест на РД на батко му. Тати пък ще черпи колегията в Белгия, така че няма само ние да празнуваме.
Нямам сносен фотоапарат, че тати го взе с него, но ще помоля приятели да носят и се надявам, че снимки ще има.
Съжалявам за притесненията ви, стискам палци всичко да е наред!

И наистина,къде се изгуби Вивка?Чакаме да се представи със снимков материал,поне аз със сигурност! 

, ще се отдам на хубави спомени и ще забравя ядовете.
Цунки и лека нощ!

или дечица! Виличка, АнАн, честити ви порастнали мълчугани!

ЧЕСТИТ ТРЕТИ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛИНА, АЛЕКС, ДАРИС, НИЯ, НИКОЛА И НИКОЛ! ДА БЪДАТ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ПОСЛУШНИ, ИГРИВИ, ЩАСТЛИВИ, УМНИ И ЛЮБОЗНАТЕЛНИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА СЕМЕЙСТАВАТА ИМ! 

Честит имен Ден на всички именници (от днес и вчера 
(явно ще му върви по вода (сок ) тази година
!И като го гледам на снимките колко е доволен
, явно му е било забавно
, а ядовете са били само за теб
!
Много готини снимки ( от хората на тях зависят , не от фотографа
Щях да ти кажа , че Сами прилича на теб , докато не го видях с баща му-от двама ви е взел по нещо
!Пожелавам ти много скоро да дойдат "по-честите и слънчеви дни "
! 

Както и на днешните рожденици - ПОЛИНА, АЛЕКС, ДАРИС, НИЯ, НИКОЛА И НИКОЛ
желая на всички да са здрави, усмихнати и умерено палави 
Ние затова се засилихме с мъжа ми да бързаме с тази къща в Дрен, там си е планина, като се постопли малко мисля да хващам децата и да ходим там, поне за уикендите, а може и направо за цялото лято. Ако имате възможност заведете го Сами на планина за една седмица поне. Мисля, че добре ще му се отрази 
Батко Стоян - треньора има страхотен подход към децата и двете веднага се отпуснаха. Сложи им мускули и по един макарон около тях, захванат с по едно рингче и така обикаляха из басейна, подскачаха, ловиха гумени животни, накрая даже вече шляпаха с крачета. На Ники му сложи по идно време плавници и той обиколи басейна на задна
Но и като ги прибрахме веднага ги натоплихме във ваната и после ги намазахме с Пулмекс бебе профилактично. В четвъртък пак сме там, живот и здраве
След това веднага хапнаха, легнаха и заспаха. Нямаше изобщо хън-мрън 
Препоръчани теми