ЯНУАРЧЕ вече съм голямо , искам торта , купон и голям подарък мамо

• 21 981
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
petenceto ,благодаря.Да ти в живо и здраво детето и много да ви радва.

# 61
Честита да е Новата 2009 Година!Да са пълни домовете ви само с радост и красиви моменти!Нека всички бъдем живи и здрави!

Честита 3-та годинка на Калоян!Да расте весело и жизнерадостно дете,опора на мама,помощник на тати и пръв другар в игрите на малката Калина!

Мили дружки,аз чак сега се появявам в уеб пространството защото допреди час нямахме нет от 31ви насам Sick
Нова Година я посрещнах вчера сутринта Embarassed Blush,заспах защото ми беше скучно и нямах интернет.Вяра си легна малко след мен,та и тя не усети еуфорията.Аз наготвих и омесих всичко което бях предвидила и така.....За първи път ми се случва да не посрещна НГ в 00ч. Tired

# 62
  • Варна
ЗДРАВА, УСПЕШНА И ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО ПРИЯТНИ СЪБИТИЯ НОВА ГОДИНА ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВАС, МОМИЧЕТА, НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!!!

Големият беше болен и продължава във фаза на подобрение. Sad

# 63
Петенце, честито и от мен на Калоян и на теб! Желая му много усмихнато детство и да бъде винаги здрав Heart Eyes

Майченце, добре дошла Hug

СирЕнке, бързо оздравяване  Praynig

Дес, бива ли така, не те ли заинтригува програмата по телевизията Laughing Поне си посрещнала новата година почивайки си, дай Боже цялата година да ти е такава!

Неда, радвам се, че добре сте изкарали Wink

Мъжа ми днес ходи с децата в един детски кът да прави резервация в един детски кът. Бяхме резервирали на едно място, но не бяхме оставили капаро и понеже ме хванаха бесните, а и мъжа ми също, та отиде той самичък. Цялата работа беше заради пицарията в съседство до детския кът и че ще може възрастните да хапнат Rolling Eyes Бавачката отиде с тях и не е особено възхитена от количеството играчки в детския кът. Ама вече ми е все едно а ви кажа честно ooooh! На мен отново се пада да отговарям за тортата и също за аниматорите, което много ме вбеси. Всяка година аз е занимавам с организацията на всичко ,с тортите, аниматори, всичко. Ако бяхме останали в други ядетски кът там всичко си има и нямаше да се занимавам и с това #Cussing out Сега от понеделник ще търча да правя поръчки и по срещи с аниматори #2gunfire

Ма йне ви споменах, че с мъжа ми си започнахме годината със скандал Rolling Eyes В 5 сутринта пред последната гостенка. Явно и тази година ще ми е все така Rolling Eyes Днес от баницата на свеки ми се падна семейно щастие и любов, също нова кола. За последното не държа, но другите 2 ако може да ми се сбъднат Praynig

# 64
За много години!Нека Новата 2009-та година дари всички Ви със здраве, щастие и обич!

Честита 3-та годинка на Калоян!Да е здравичък, усмихнат и много грижовен батко!

Ние заведохме Поли при баба и дядо и с мъжо празнувахме с приятели до 4,00ч.Имах малки угризения, че оставяме детето, но като разбрахме, че е заспала към 1,00 и с песни посрещнали Новата година Party, радвала се на фойерверките, забравих за угризенията Wink

mishlentze, пожелавам ти късметчето за семейно щастие и любов да се реализира!!!

# 65
  • София
А ние сме болни и изкарахме един "чуден"празник.Мартин беше с гнойна ангина и подържаше температура от 38.5 градуса,сменихме два антибиотика.А сега започна и да кашля и вече чак не знам какво да го правя като в понеделник вече няма да има кой да го гледа,а той не се е оправил още.В началото не кашляше много,но докторката ни изписа "Флавамед",след което кашлицата му се увеличи и сега сме на "Бромхексин","Вентолин",давам му и калциев глюконат и пак продължава да си кашля.

# 66
  • София
Благодаря за посрещането.Аз имам регистрация от много време,но покрай грижите за децата и работата, не ми остава време да стигна до компютъра.Сега обаче някак съчетавам всичко и ми остава време и за форума.

# 67
  • София
maichence ти си повече януарска майка от всяка от нас. Grinning Как да не те приемем.
Жалко за Мартин и дано се оправи по-бързо.
mishlentze щом силно желаеш нещо ще се случи, ти си силна и позитивна, от теб зависи да се сбъднат пожеланията ни. Peace

# 68
  • София
Neda ,надявам се дъщеря ти да спечели конкурса за детска рисунка.Вече гласувах за нея.

# 69
Привет!

Аз пропуснах да приветствам майченцето,за което моля да ме извини.Веднага забелязах присъствието ново,много се радвам на новодошли.И както Неда каза,майченце,ти си наистина най-януарската мама сред нас Grinning

Мишленце,и от мен едни палци за сбъдването на тези ти късметчета.Реално погледнато те са най-важните,дано и на всички ни в семейставата има разбирателство и любов.

Ние иначе сме добре,като изключим кашлицата на малката.От 4 дни прокашля една такава влажна кашлица.Веднага я почнах с Проспан капки,една доза Осцило... и клеева тинктура.Да чукна на дърво не се влошава,не намалява забележително,но не се притеснявам много.Ама то нямаше как да я подмине,аз бухах( и все още бухам),почти от 12 дена вече.
Охх нещо много ми е тежко тръгването на работа след такава огромна почивка Tired Rolling Eyes Изобщо не си починах,а и това лошо време ме депресира ужасно.То хубаво е сняг,бяло,красиво ама да си седиш в къщи или да ходиш на ски.А аз все по пътищата с колата,никак не обичам в такова време Confused

# 70
  • София
Дес ,а при нас  истински сняг заваля едва днес.Ама и на мен не ми се тръгва на работа,а като си помисля и какво ме чака утре-трябва да подавам документи за детска градина на Мартин.Нещо не можах да усетя почивката.А още не сме довършили и домашните на Вики.

# 71
Мерси, момичета Hug

Неда, то ако зависеше само от мен добре щеше да е, ама не, съпружеското тяло ми слага прът в колелата Rolling Eyes

Да ви се похваля днес поръчах тортите, Ели искаше торта със замък, руса принцеса и принц, а Ники червена кола, така че с тези поръчки се занесох в 100 грама сладки, в каталога Маккуин го няма, затова прескочих и до Лагуна, където никакво внимание не ми обърнаха, а и не ми харесаха много тортите в каталога, особено принцесите са едни грозни Crazy Та набързо се върнах в 100 грама сладки, поне са през 2 преки Laughing Та в крайна сметка тортата на Ели ще е лилава с бледозелено, на 2 етажа с кулички отгоре и с принц и принцеса, мого красиво седи на снимката, дано да е така и на живо. А на Ники Маккуин, момичето каза че го правят и то много красив, само че го нямало в каталога Laughing Ама който не обича да пита така е. Освен това бяха много любезни за разлика от Лагуна.

Сега да ви питам за тези искрящите джунджурии за торта, дето са като метална свещ и от него излизат искри/не знам как се нарича това приспособление Rolling Eyes / , че свещи имам, но това чудо никъде не съм го виждала Crazy Дали в Джъмбо или Била сте срещали такова чудо?

# 72
Мишленце,аз в Била не съм виждала фойерверки за торта,за Джъмбо предполагам че има.Със сигурност по парти магазинчетата има и в тези за китайските боклуца за 1 лев Peace

# 73
Люси, честит рожден ден!!! Да си жива, здрава, много обичана и голяма късметлийка!!!   bouquet

Мишленце, тия свещички в Неделя ги подаряват заедно с тортата, а иначе сигурно ги има при парти артикулите в Джъмбото.

Благодаря за пожеланията на РД на Коко. Бях му поканила две приятелчета от старя квартал (че не ми се щеше да събирам много деца накуп) и добре си пощуряха. В следващите дни също имаше много гости и той сега само пита "А сега кой ще дойде?" Какво ще правя утре като оставаме сами направо незнам. Дано поне не е много студено, та да го изведа малко в снега. Торатата му беше с Том и Джери. Той си я избра.

Неда, победихме ли (с рисунката, щото тя Дилянчето си е и наше момиче)? Аз пуснах и малко агитация в другата отчетна. Дано да е помогнало  Praynig

# 74
Нещо покрай нова година търсих в Джъмбото бенгалски огън и фойерверки, но нямаше или пък не съм догледала newsm78 Ще търся пак.

Ники го боли ухото, май доста вече 2 пъти реве, сега му дадох вече течен аналгин, че нурофена помага за кратко, дано издържи през нощта. Нищо чудно утре пак да сме при ушния лекар, писна ми вече с тези доктори #Cussing out Не мога да разбера вече откъде идва проблема с ухото, преди беше от третата сливица, а сега от какво е Rolling Eyes

Петенце, и на мен ми се искаше да изкараме рождения ден в малък състав само с най-близките приятели и роднините, което при нас значи поне 30 човека, но мъжа ми е решил да покани цяла София, пак сме 100 човека Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт