Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на контракциите и как да ги разграничим от другите видове болка?
Какви са някои обичайни симптоми на бременността, като подуване на краката и хълцане на бебето?
Какви са някои от обичайните симптоми на новороденото, като конюнктивит и колики?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на контракциите и как да ги разграничим от другите видове болка?
-
Какви са някои обичайни симптоми на бременността, като подуване на краката и хълцане на бебето?
-
Какви са някои от обичайните симптоми на новороденото, като конюнктивит и колики?
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Какви са мненията за намесата и съветите по време на бременност?
Чувствайте се виртуално почерпени от мен, но нямам време да харесам почерпката
Герой си как си ги износила 

стискам палци да мине леко и бързо
Аз ей сега ще вмъкна и донята с Анна, а и Марио..
Абе мислех, че съм по-рано уж, ама явно съм се объркала... Сигурно няма да можем да се засечем, ама.. айде, може да се чуем
Уж ги гледахме за 0-3 месеца, пък за изписването - 0-1 месец.. пък някак се чудя ще ни станат ли... Е, в крайна сметка ако нещо има ще се купуват нови
Доки каза, че съм се движела по европейските стандарти
...Ще видим после как ще се справям с тях. От 2 дни имам УЖАСНИ отоци на краката - ей така без нищо
.