Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на контракциите и как да ги разграничим от другите видове болка?
Какви са някои обичайни симптоми на бременността, като подуване на краката и хълцане на бебето?
Какви са някои от обичайните симптоми на новороденото, като конюнктивит и колики?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на контракциите и как да ги разграничим от другите видове болка?
-
Какви са някои обичайни симптоми на бременността, като подуване на краката и хълцане на бебето?
-
Какви са някои от обичайните симптоми на новороденото, като конюнктивит и колики?
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Какви са мненията за намесата и съветите по време на бременност?

още малко ви остана и на другите!
стискам ви палци на всички....

На майките героини бързо възстановяване!

и ще си правим компания тук
Заспивам към 00-01ч. и после към 3-4 като се ококоря, 1-2ч гледам тв после тъкмо заспивам и покъщината се събужда и няма как аз да спя. Офф, много сложна комбинация, освен това за пореден път се убедих че е най-добре да си сам в къщи с всичките си задължения, сега свекървата и свекъра са в нас и още повече се изморявам... не знам как тактически ще им намекна да не идват за дълго време за раждането...моля ви дайте идеи???те се точят около месец да останах, аз сигурно ще изкукуригам...
.....