"На тортата две свещички горят, ДЕКЕМВРИйското дете веселят!"

• 17 706
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • Под Сините камъни
 Аз малко на патерици,но по добре късно отколкото по късно   Честит рожден ден, Емски!!!

# 136
шамЕнет освен да ти препоръчам едно кремче билково с което да я мажеш...не знам друго -  Бял Крем "Рачев" Габрово  , се казва,
мъжа ми имаше дългогодишен проблем с краката,мазахме с какво ли не, и накрая се оправи с това кремче  Peace ползва се по следния начин:
два дена: мажеш вечер, обуваш чорапи, мажеш на сутринта, обуваш същите чорапи,  след това измиваш мнооого хубаво понеже крема е много твърд и мазен и се маха трудно. това е...  Peace

това кремче наистина е страхотно,аз съм го ползвала за какво ли не Peace

# 137
  • Варна
напоследък го ползвам за подсечено дупе,че от тея зъби пишман станах  ooooh! мажа я вечерта, и на сутринта няма и помен от обрив  Peace

# 138
Добро утро  bouquet
Вижте ми линийката-вече съм 40 седмица,а още съм у дома Rolling Eyes Нещо много се притесних тоя път Rolling Eyes

# 139
Добро утро  bouquet
Вижте ми линийката-вече съм 40 седмица,а още съм у дома Rolling Eyes Нещо много се притесних тоя път Rolling Eyes
Видях, видях....Дръж се, не остана..... WinkДръж ни в течение! Само с хубавми емоции да се върнеш от родилното!  bouquet

# 140
liletka , не се притеснявай и при мен така се получи. И аз се бях изпопритеснила.. все си мислех, че ще е даже по-рано.Но взех, че родих точно на термина! Виждам, че на теб утре ти е датата . Стискам палци вече да раждаш и да се срещнете с малкото човече. Леко и безпроблемно..  Hug

# 141
Привет мами Hug

liletka , мила стискам палци всичко да е наред, леко раждане и най-сладкото бебче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Шехерезина, сподели малко опит, как се държи каката с Лилия, ревнува ли те. Като си помисля как Ели само след мен върви и "мамоооо", от ден на ден все повече се замислям как ще реагира на бебо newsm78

Чакаме с нетърпение утрешната среща Hug дано да сме здрави само  Praynig

bouquet

# 142
Мерси момичета за подкрепата Hug те докторите ми написаха 12 януари термина,та се успокоявам,че има 2 дена до тогава.Страшно много почна да ме боли кръста и корема ниско долу като при мензис,не помня миналия път дали така беше Crazy

имам едно въпросче-в понеделник ми е термина и до тогава ми е болничния.Аз ако не родя до тогава,кой трябва да ми даде друг болничен и за колко дни се дава?

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 10:36 от liletka

# 143
Мерси момичета за подкрепата Hug те докторите ми написаха 12 януари термина,та се успокоявам,че има 2 дена до тогава.Страшно много почна да ме боли кръста и корема ниско долу като при мензис,не помня миналия път дали така беше Crazy

имам едно въпросче-в понеделник ми е термина и до тогава ми е болничния.Аз ако не родя до тогава,кой трябва да ми даде друг болничен и за колко дни се дава?

Лилетка, аз като раждах имах обяснения за контракциите,
които в последствие се оказаха в пълен разрез с моите си.
Контракциите ми бяха свързани с болки като при цикъл
Дано съвсем скоро да ни зарадваш!  Hug Леко раждане! Praynig

# 144
dideto, голяма ревност има.Иска вниманието да ми е насочено изцяло към нея. Като види , че бебето се събужда и веднага почва :"мамо гушкай ме, мамо гушкай ме.." Когато и се радвам и и гукам ми се сърди или почва да вика и гука по-силно от мен за да ми привлича вниманието. Гледам повече да се занимавам с каката, чак понякога ми става мъчно и съвестно за бебка имам чувството, че я гушкам само докато я кърмя и и говоря само докато и преобувам памперса  Cry Иначе  я целува иска да я гали, има и такива изблици на обич  Heart Eyes
Но пък при вас може да не е така, може просто да ми е по-опърничаво детенцето. А и ние се гледаме изцяло сами, само вечер баба е с нас за 2 часа като се върне от работа.
Важното е, че имаме напредък.. почна да свиква. Когато влязох да раждам ми се беше разсърдила.. дойдоха с майка ми на свиждане и чак не ми говореше, даже и не ме поглеждаше. Беше ми адски мъчно, едва съм изкарала трите дни в болницата. Не се бяхме разделяли за повече от няколко часа, може би и за това го прие толкова тежко.
Мисля си , че като започне да контактува повече с бебето ще открие радоста от това да си има сестричка! Аз сега не и давам много , че  е малко грубичка!
Това в никъкав случай да не ви звучи отчайващо и стресиращо! Всички дечица са различни, а може и подхода да не ми е правилен!
Най-очудващото е , че се наспивам! Аз очаквах да съм като зомби първите месеци, ето имам време и на рс-то да вися! Добре , че и двете са ми поспаланки.Каката спи цяла нощ, не се буди докато храня беба (ние сме в една стая и трите), бебата пък заспива на петата минута след като е почнала да цока и не мога да я събудя по никакъв начин! Абе не мога да се оплача в това отношение Grinning

# 145
Лори е болна,разкашля се и я боли гърлото,така че отпадаме за срещата.
За капак имат група в яслата считано от днес под карантина от Хепатит А.
Съжалявам,но си оставаме вкъщи.

# 146
Лили, късмет! Стискам палци да ни зарадваш скоро с новина!
За болничния - по добре питай в "Майчинството- счетоводно"- момичетата са много добри.
Инче, да се оправя Лорито. Жалко,че няма да ви има....

# 147
  • Варна

Контракциите болят точно като при цикъл,мен даже май повече ме болеше кръста отколкото ниско доло/ това беше докато ми сложиха епидуралната упойка , после беше голям кеф  Mr. Green / Отивай да те гледат ! Нищо чудно да си с няколко см разскритие !!!

# 148
Здравейте мили мами!
Не съм писала от месец може би  Embarassed Обаче след РД-то на Зори цялата детска тайфа се разбола (какво беше това дето си го врътнаха не знам, ама всички бръмбъзлъци дадоха фира). И настана едно лекуване с хрипове в дробовете...добре, че педката ни е невероятна  Grinning А пък на 27-ми направи такава алергична криза - цялата от главата до петите се покри с обриви. Абе беше един декември...Дано всичко да е зад гърба ни.
Пък вече съм и работеща мама от новата година...
Затова искам да поздравя, макар и с огромно закъснение, всички малки и големи рожденници и именници! Здрава, щастлива и успешна нова година на всички и много поводи да споделяме красиви и прекрасни неща  Grinning Hug
Разгледах и доста снимки. Направо не мога да го проумея как така порастнаха децата. Все едно, че преди 5 месеца съм излязла да раждам а то....И всички са толкова чаровни  Grinning
шамЕнет, Зори още спи в чувал. Всеки опит да бъде завита с нормално одеало претърпява тотален крах  #Cussing out Супи и манджи до скоро ядеше, но след боледуването стана много капризна на храна. А суровите неща ХИЧ не ги тачи. Огромен зор е да яде било то ябълки, било то салата от домати. Освен бананите нищо не признава. Sick Аз като отбих юни (стана плавно) нищо не съм правила. И до сега, ако стисна леко излизат по няколко капки. Но съм оставила на природата да се оправя.  Mr. Green Сутрин я будим между 7.30 и 8.30 - зависи дали е на ясла или е почивен ден. За ясла просто я будя, а през другото време като стана и се разтропам постепено и тя сама се събужда. Но тя вече си закусва неща за възрастни. Кучешките зъби излязоха около година и половина. Сега е с 16 зъба и чакаме последните 4.
Лилетка, стискам палци всичко да мине перфектно и скоро да ни зарадваш с прекрасна вест  Peace
Малееее, Инче, как така хепатит А? Направо ми настръхна косата.  Sick

# 149
  • Под Сините камъни
Момичета копирам новината от януарките Днес 11.01.2009 г. неделя, на бял свят се появи малката госпожица Лия с прекрасни мерки 52 см. и 3900 гр.
Горда мама на тази принцеса е Liletka
Лили, да ти е жива и здрава малката бонбонка!Много да радва мама, тати и бати!
Да и е жива и здрава малката бебка,да папка и пълни памперсите.

Общи условия

Активация на акаунт