ползва се по следния начин:

Дръж ни в течение! Само с хубавми емоции да се върнеш от родилното!

дано да сме здрави само 
те докторите ми написаха 12 януари термина,та се успокоявам,че има 2 дена до тогава.Страшно много почна да ме боли кръста и корема ниско долу като при мензис,не помня миналия път дали така беше 
те докторите ми написаха 12 януари термина,та се успокоявам,че има 2 дена до тогава.Страшно много почна да ме боли кръста и корема ниско долу като при мензис,не помня миналия път дали така беше 
Леко раждане!
Иначе я целува иска да я гали, има и такива изблици на обич 
А пък на 27-ми направи такава алергична криза - цялата от главата до петите се покри с обриви. Абе беше един декември...Дано всичко да е зад гърба ни.

Супи и манджи до скоро ядеше, но след боледуването стана много капризна на храна. А суровите неща ХИЧ не ги тачи. Огромен зор е да яде било то ябълки, било то салата от домати. Освен бананите нищо не признава.
Аз като отбих юни (стана плавно) нищо не съм правила. И до сега, ако стисна леко излизат по няколко капки. Но съм оставила на природата да се оправя. 

Препоръчани теми