"На тортата две свещички горят, ДЕКЕМВРИйското дете веселят!"

• 17 704
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
На нас ни я изписа Ехинацеята нашия доктор хомеопат.
Имам му 100% доверие и за това я давам. Не сме имали
проблеми.  Peace

# 121
Честит рожден ден, Емски!  bouquet

# 122
Емски, миличка, честит празник! Очакваме с нетърпение новини за НАШЕТО бебе! Hug

# 123
Честит рожден ден, Емски!!! Много любов и много щастливо бебче ти желая!!!

# 124
  • Варна
дали да не направим един списък с тези имуностимуланти и алтернативни лекарства които ползваме и сме доволни , и да го сложим на първа страничка Thinking

# 125
Емски, Честит Рожден Ден  Hug Hug Hug
Очакваме с нетърпение новини за НАШЕТО бебе! Hug
Praynig Praynig Praynig

# 126
  • Варна
най-после се докопахме до сняг във Варна - http://andonova.multiply.com/photos/album/13/Year_2009  Heart Eyes

# 127
  • сто акровата гора
Ники давам Саностол, не мулти, по рецепта от подиатърката ни е, това беше изписала това пием, няма проблеми  Дава се половин доза, т.е. 1 чаена лъжичка.- 5мл, за деца над 3 се дава 1 супена - 10 мл.Peace

Емски, Честит Рожден Ден  Hug Hug Hug
Очакваме с нетърпение новини за НАШЕТО бебе! Hug

bouquet Praynig Hug

# 128
дали да не направим един списък с тези имуностимуланти и алтернативни лекарства които ползваме и сме доволни , и да го сложим на първа страничка Thinking

Може, да. Звучи като добра идея  Peace
Или да се пусне анкета, която да се
запази за следващата тема на п-ва страничка?

# 129
Привет и от мен (kirkorova_80)-не съм се вясвала от сума ти време
Децата ни са страхотно пораснали -направо неузнаваеми
Да си призная чета редовно-ама не пиша Embarassed
От 4 дена сме на ясла-долу горе добре сме засега
Проблема е че следобедният и вечерният ни сън се разбиха тотално ConfusedТова е засега от мен-големия иска внимание и отивам при него
Прегръдки за всички ви
Абе коя е майката с ник / Снежна/ Embarassed Embarassed Embarassed
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 130
mamanati, честито нов ник - много драго да се видим пак тук!
Спокойно за режима - ще започне да спи с децата, като посвикне. А за вечерите, ние сме уж на ясла от почти 1 година, но става все по-зле - докато АЗ не си легна, не заспива. Идва при мен, където и да съм в апартамента, тоалетна, кухня, компютър..., докато АЗ първа не заспя, тя не се отпуска, колкото и късно да е. Затова и Нова година изкарахме заедно, макар че тогава имаше и елемент "купон", който тя обожава  Mr. Green

Снежна ми прилича на Анче-Мамче, ако си я спомняш  bowuu

Момичета, бях ви писала някога, ама понеже нямам коментар, та пак да пиша - мойто златце има гъбички на някои от пръстчетата на крачетата Shocked - откъде са се взели, не знам, но след като почнаха антибиотиците, всички гъби са "добре дошли" по телцето...
Та, дайте идеи какво да правя?

# 131
Здравейте другарки мили   bouquet
ШамЕнет, на стария ти въпрос за чувалчето - Криситян го разкъса буквално още миналата година. Естествено не търпи и да е завит. Някой добър човек ни бе подарил обаче нещо, което преди две години ме накара да се чудя как е възмоно да се направи гащеризон ританки за толкова чудовищно бебе, оказа се, че е спален гащеризон за голямо дете и ни върши супер работа, леко е, завит е в същото време, краката му са отделно и е доволен  Peace. За яденето - Кристиян яде много супа, пловоде, ориз и луканка  Flutter. За гъбичките ви какво казва лекаря?
Здравке Желязкова, колко съм се чудила коя си  Rolling Eyes  Hug. Добре че спомена име на детенце та да разбера  Mr. Green.
Понтес, какво стана с вашия ренит  newsm78
Нашите имуностимуланти са по четири капки прополис вечер в млякото и неразредена сребърна вода преди ядене като се сетя. Той Кристиян си ми напомня детето " мамо, себърна водичка". Излизаме вчера и той на вратата ми вика " мамо, айде плати тунтона" тоест плати телефона, добре, че каза, че пак щяха да ми го спрат Mr. Green. Голям помагач е станал Heart Eyes. Целувки на всички мъници  Heart Eyes

# 132
...

Снежна ми прилича на Анче-Мамче, ако си я спомняш  bowuu

...

По снимката ме позна, нали?  Mr. Green
Да, аз съм.  Peace

А за гъбичките - не знам какво да те посъветвам.
Аз АБ не давам, точно поради всички негативни
реакции на организма. Ако можеш в бъдеще да
го избягваш ще е най-добре. Оправяйте се бързо!

# 133
най-после се докопахме до сняг във Варна - http://andonova.multiply.com/photos/album/13/Year_2009  Heart Eyes

Ама сте готини с това оранжево якеееее!  Grinning

# 134
  • Варна
шамЕнет освен да ти препоръчам едно кремче билково с което да я мажеш...не знам друго -  Бял Крем "Рачев" Габрово  , се казва,
мъжа ми имаше дългогодишен проблем с краката,мазахме с какво ли не, и накрая се оправи с това кремче  Peace ползва се по следния начин:
два дена: мажеш вечер, обуваш чорапи, мажеш на сутринта, обуваш същите чорапи,  след това измиваш мнооого хубаво понеже крема е много твърд и мазен и се маха трудно. това е...  Peace

да ви покажа моята рамка номер 100 - Оранжевата зима на Лора  Mr. Green

ГОЛЯМА

Общи условия

Активация на акаунт