"На тортата две свещички горят, ДЕКЕМВРИйското дете веселят!"

• 17 703
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета!
Как сте днес?

С малкия днес много се забавлявахме на снега.
В началото не искаше да го пипне дори. Само
го тъпчеше. От вчера му доставя огромно
удоволствие да гази в неутъпкания сняг, както
и нарочно да пада. А днес дори започна да си
играе с него, след като видя, че става на топки,
а той обожава да играе с топки. Пусках му ги
по една пързалка и той се кефеше безумно.
По едно време му "пръсна" в устата сняг, доста
плахо го облиза, с физиономия, от която аз щях да
падна от смях, а след това започна да подблизва
от снега дори. Много му харесва Joy.
Жалко, че още нямаме шейна. Вие какви имате?

Като стана дума за инмуностимуланти - давам
Имунокинд - немско, както клеева т-ра, Ехинацея.
Докато беше болен давах и Бирена мая, както и
Ентеросан. 

Ние за сега сме на топло, защото сме на локално
парно, но пък пуснахме бойлера, че водата от
топлия кран тече доста хладка. Дори за миене на
чинии не става. Дано скоро се реши кризата, че
говорят за режим на тока, а това ми е лош спомен
от детството. 90-та пак имаше режим на тока и то
през зимата. Брат ми бебе на 2месеца беше. Нямаше
ток с часове. Баща ми беше направил осветление
с една крушка вързана към акумулатор.  Rolling Eyes

п.п. На тези, които им растат зъбки и имат хрема,
разстройство и/или Т - симптоми за растеж на зъбки,
мога да споделя много добро впечатление от гранулките
на Боарон - Калкареа Фосфорика - 9CH. Помага докато
прорежат зъбките, което е най-трудната част. 3-4 пъти
на ден по 4-5 зрънца.  Peace

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 14:37 от Снежна...

# 106
Честит празник на вчерашните и на днешните именници!  bouquet
Аз съм използвала ехинацея.Не мисля, че ни помогна.ЗАсега чудесна работа върши чесън+мед всяка вечер.И много плодове.Но, те плодове винаги са яли, та затова си мисля, че е от чесъна.

# 107
Ехинацеята се пие на цикли, за да има ефект.
Обикновено 3 седмици се пие по съответната
доза за възрастта и състоянието, а след това
се почива 2-3 седмици и пак. Действа, когато
има натрупване в организма. С всички билки
и хомеопатични средства е така. От веднъж
не става   Wink

Чесъна е страхотен имуномодулатор и стимулатор.
От чесъна ще да е, но и от плодовете Peace

# 108
  • Под Сините камъни
честит втори рожден ден на днешните мъничета
честит имен ден и на днешните малки и големи именници

# 109
  • Бургас
Видях, че сте обсъждали Саностола и сега да споделя моя си проблем. Тук във форума доктор Нивеа Бейби казва, че Санстола е за деца над 3 годишна възраст, а Мултисаностола е за деца от 1 - 3годинки.

Ето, за който се интересува: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323099.0 - вътре има и линкове към немския сайт на Саностол.

Значи влизам аз в аптеката и поръчвам да ми дадат Мултисаностол. Жената ми дава една кутийка и аз се прибирам в къщи. Като разгледах брошурките в немския сайт се оказа, че са ми дали Саностол, а не Мултисаностол, а той е за над 3 годинки. И сега съм в чуденка  Thinking Знам, че много майки дават Саностол, но кой? Моля пишете ми. Нашата опаковка така си стои неразопакована, поне ще е в годност, когато Пеш навърши 3  Wink

# 110
  • Русе
Привет ,мами! Hug
Ники,аз в Германия това му давах не сме имали проблем Rolling Eyes Сега съм взела едни на Д-р Тайс.
Вержи , вземи на Лорка Клеева тинктура и сребърна вода иняма да имате проблеми с болести Peace Ехинацея съм давала само ,като е болен,помага! Peace
Мен нещо неме свъртя и станах в 5ч ooooh! А Бойко нещо подсмърча ,дано да е от зъбите.Само вчера  съм пропуснала с стимулантите.......... #Cussing out

# 111
Добро утро! Hug
Момичета, вярвате ли в идеята "хрема от зъби"?Соня вече трети месец има хрема.Ту затихне, ту се изостри.Пръскам само солена вода и сребърна вода.А, давам и Коризалия.През цялото време секретите са бистри.Явно, че не е болна, но дали не е алергичен ринит се чудя. newsm78 Тук лекарите твърдят, че е "зъбна"хрема. ЗАтова събирам инфо.Дечицата ви имали ли са толкова дълга хрема, обяснена със зъби?
Аз досега не съм използвала Саностол и нямам опит с него.

Каня ви на кафе.Заповядайте и хубав ден!

# 112
Били, от това е. Хрема, разстройство и не висока температура
са показателите за растеж на зъбки. Каклареа Фосфорика,
както бях писала малко по-назад. Peace Peace

Преди седмица започнаха да ни прорязват кътниците и му
помогнах с Калкареата. Докато се усетя, защо се буди често
нощем...

# 113
  • Варна
Били , според мен това си е алергичен ринит . Когато никнат зъби пада имунитета на организма и тогава може да се лепне всяккъв вирус , но толкова време хрема и сополки .... newsm78
По Коледа на Анди и се появиха такива бистри сополи , пръсках в нослето Еуфорбиум - спрей / хомеопатично /и незнам откъде ми хрумна започнах да давам противоалергично сиропче - Ериус. Ами на втория ден  сополите бяха намалели драстично , но продължих да давам още малко !

# 114
За Ериуса съм съгласна и аз съм давала като бяхме за пореден път с бронхит. Ама да кажа че почне ли се поне 15-30 дена!
Аз давам Едно спейче за гърлото "Прополис с невен за болното ви гърло", пръскам му в остата сутрин и вечер.
само на бързо: Приложение: при инфекция и остър катар на ГДП, при възпаление на гърлото, ангина, фарингит, тонзилит./бъзпаление на сливиците/.
Състав: прополис, екстракти от невен и смрадлика, захарин, ментол, вода!
Много съм доволна, използвам го като имуностимулант и за лечение когато е болен,както Владко е и със уголемени сливици, идеално е и за деца със уголемена трета сливица! Давам и Вит.С, на дражета от онези детските дето се дъвчат. Чайчета в неограничени количества и това.

# 115
Честит рожден ден, мила Емски!!!  Heart Eyes
Бъди здрава, много щастлива и винаги обичана!
От сърце ти пожелавам здраво и усмихнато бебче!
Hug

# 116
  • София
Честит Рожден Ден, Емски! Желая ти прекрасно здраво бебче и хиляди усмивки покрай него! От дъното на душата си се моля всичко да е наред и да ни информираш най-после как са нещата Praynig Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 15:28 от pontes

# 117
Честит Рожден Ден, Емски!  Hug Hug Hug Hug

# 118
  • Варна
Честит Рожден Ден, Емски! Желая ти прекрасно здраво бебче и хиляди усмивки покрай него! От дъното на душата си се моля всичко да е наред и за ни информираш най-после как са нещата Praynig Hug Hug Hug
присъединявам се  Hug Praynig  bouquet

Здравче и аз го имам същия проблем с ехинацеята - след като писах тука за нея , прочетох листовката и на нея пише подходящ за деца НАД 3 години Confused и не съм го давала още...има ли друга която е подходяща или не пречи? не знам след като е билков сироп...дали изобщо важи възрастовото ограничение newsm78 накрая май мъжа ми ще го изпие

# 119
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМСКИ !!!

Катя , пак ми даваш ценна информация . Още днес ще търся спрея тук във Варна , че на Анди и диагностицираха увеличена трета сливица и при нас червеното гърло е много често явление. Дори днес като я погледнах беше леко зачервено и я напръсках с Тантум верде , пуснах я на яслата , защото друго няма . Сега обаче като я взема ще направим обстоен преглед !

Общи условия

Активация на акаунт