"На тортата две свещички горят, ДЕКЕМВРИйското дете веселят!"

• 17 700
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Честито на Рождениците   bouquet
на болните бързо оздравяване Praynig

не знам аз ли нещо бъркам или във варна няма имуностимуланти, или просто фармацефтките са кухи като градински лейки  Rolling Eyes
в две от най-големите вериги аптеки - Санита и Марешки питах за имуностимуланти за дете на 2 години, и ми препоръчаха някакви хапчета  Shocked
казаха ми че сиропчета нямали...поне нямало голям избор, само някакви Хамерикански дето били по 60лв Rolling Eyes (да не говорим че няма никакви капки за уши!!!!казаха ми че нямало внос! Shocked)
та купих сироп Ехинил демек - Ехинацея, все още не съм давала , но мисля тея дни да започна,
че сега покрай последния зъб много сополи и ме е страх да не се разболее без да я разбера....
та след цялата пледоария - въпросът ми е  Mr. Green :

някой давал ли е ехинацея и има ли ефект?

# 91
Jvd, жалко! Дано бързо се оправи детето! Hug
Вержи, давала съм на баткото в комбинация с клеева тинктура. И все още му давам. Всъщност само така го лекувам при разболяване - ударна доза от двете плюс ВитС. При него действа безотказно. Опитвала съм същата комбинация при Венета, ама тя явно прилича на мен. То й се гади, то плюе, не мога да я накарам да го преглътне. Явно е неприятно на вкус. Но твоето сиропче може да е направено по-приятно. Аз обикновена ехинацея давам. Peace Освен това давам и витамини - на баткото Марсианци, на Венета Саностол.
Честито на рожденничките на патерица!
Честит празник днес! Да са живи и здрави всички носещи името Йордан, Йорданка и т.н.!

# 92
Ха, за много години! Поздрави най-сърдечни за малките рожденици и големите такива, които пропуснах в последните дни покрай многомъжието в къщи! Да са живи и здрави и всички именници днес!
И Сончето станала госпожица прекрасна, гледах я и и се радвах! Heart Eyes
Вержи, аз давам Саностол от време на време и Осцилококциум като усетя, че съм прекалила с разходките.

# 93
  • Варна
За имуностимулаторите - Аз давам Саменто на капки и едни мултивитамини под формата на желирани бонбони . Казват се " yummi bears " !Немога да кажа колко са ефективни , защото откакто сме на ясла често боледуваме и причината за това се оказа увеличена 3-та сливица , та доктора ми каза да се примиря , че така ще е докато навърши 3 г. и я изскараме !

# 94
  • сто акровата гора
Момичета  Hug
Вержи давам Саностол само, като тръгна на ясла изпи едно шише, сега понеже точно преди празниците се яви хрема, тръгнали са последните кътници които при нас като всеки зъб са ужас и по същите причини които описваш й давам пак Саностол. Доки каза това шише сега и други витамини чак другата зима. Много съм доволна, приема го много добре даже си го иска сутрин  Grinning

# 95
Момичета, потретвам за общия р.д. на 11-ти от 6 до 8 в д.кл. "Джиджо" в "Св. Троица"- София.
За записвания- темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=360735.0

# 96
Скъпа ми Амели, какъв е тоя устрем на калинките в твоя подпис? Да не работите за братче на Росито!? Извинявай, ама просто ми стана много сладко като го видях  Party Хайде, дай Боже да се получи скоро  Flutter

# 97
  • Под Сините камъни
Честито на Рождениците от вчера!

# 98
Леле, аз пък баш в най-кризисното време ще идвам в БГ с детето, точно сега ли намериха да спрат газа...както сме на парно там... newsm78

# 99
И ние сме на газ  Confused И направо не ми се мисли  ooooh!
Честит Рожден Ден, macko  Hug

# 100
Шрю,Мацко,приемете мойте най-сърдечни поздрави за вашия празник!Зло да ви забрави,и само хубави неща да ви се случват.Целувки! Hug

Аз съм вече един работен човек,който на втория ден започна да издиша.Спи ми се,не мога да си вида и да се нарадвам на детето,сготвих в тъмната доба и въобще не съм доволна от този факт. ooooh!

# 101
Здравейте и от мене! Hug За много години, живи и здрави още много години!
Владко говори вече почти всичко не му спира остата, инатите са му още по-големи, предевява претенции за облеклото си и най вече с какво ще е обут. На ясла е тази седмица, вече ходи с огромно желание, сутрин докато отвори очите и вика "ади одим асата".
Аз си пуснах отпуската 53 дена имам, но пак идвам на работа да помагам на наще, така ми се събира цял ден. Дето е казала ina_nk, два дена и издишам. Къщата ми някой да и каже Дийй и е тръгнала с бясна скорост. Снощи с прибирането, мъжото нарязал картофите и размразил рибата и аз от врата почнах да пържа, после се къпахме с детето, вечеря, Владко във леглото а аз започнах да гладя и да прибирам пране и общо взето до 12, сутринта в 7 ставаме и днес съм като парцал. Ами ако съм с две и съм на работа, сигурно няма да издържа  #Crazy.
Приятен и топъл ден от мене!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314109&pid=9858088
ето малко снимки от тържеството в яслата за Коледа!

# 102
  • sofia
Леле ka_tq , ама това Влади ли е  bouquet ами то не само мойто пораснало значи Grinning Пу-пу, много ти е хубав, а как чудесно му стои носията Wink Един истински рус български момък! Hug Аз понеже отдавна не съм разглеждала снимките на децата и по Влади съдя колко мноооого са пораснали вече... Лилетка, какво става, няма ли новини вече Crazy
   Ние също много говорим вече и една от любимите ни фрази е "насам-натам" и "ненам", което значи незнам. Стефчо е голям фен на танците, а баща му е много разочарован, понеже искаше да го прави футболист Grinning
   Весело прекарване на общия рожден ден на всички дечица и майчета!

# 103
охо, колко отдавна не сме те чували, Мамо Шуши! Много се радвам, като гледам снимката на Стеф на аватара ти, да ти е жив и здрав!

Ka_tq и ina_nk, като ви слушам, така бях и аз и се стараех да поддържам такъв темп няколко месеца, но НЕ МОЖЕ. Изпуснах няколко важни неща, сега да не ви разправям. Приоритизирайте по важност всички важни неща, защото ще се скапете, никой не е робот. Трябва да се спи!!! Постепенно оставих чистенето (бях изрядна домакиня!!!) и готвенето (бивш ветеран в Бон Апети - форума съм) и гладенето, оставих само прането и простирането и обслужването на детето. Не знам, поне моите сили не стигат за повече. Мъжът помага много вече, а и допълнително жена от време на време.

# 104
  • sofia
Здравей ШамЕнет! И теб не те бяхме чували много отдавна  bouquet
  Искам само да те подкрепя в написаното - аз обаче направих грешката да се стремя да поддържам темпото до преди два месеца, т.е. цели 2 години след раждането на детето, върнах се на работа когато беше на 6 месеца и сега елате ме вижте - скапах се напълно... сега усилията ми вече са насочени в друга посока - да се опитам да се възстановя, което се оказва доста трудно...

Общи условия

Активация на акаунт