И аз да благодаря на Зори за организацията, много се радвам, че се видяхме, въпреки че беше за малко. Следващия път ви каня в клубчето до нас - Фъни! Не можах да разбера и защо ШамЕнет не дойде, не беше ли нейна идеята
...дано да са здрави. 
...дано да са здрави. 
)Иначе яде почти всичко-супи;салати всякакви;плодове всякакви;салами;луканки;абе всичко.Най-смешното е ;че като му дам примерно супата към 8 вечерта-изяжда всичко и се нарежда пак да яде от нашата храна.Всъщност той винаги яде нещо-постоянно;само дето не ни личи по никакъв начин-10кг и 200гр
Целувки и прегръдки от нас
Ама това е положението, иначе сме добре, Соня на ясла, мама учи, тате на бач ... картинката е ясна.
Иначе някакви си нейни от много рано взе да мърмори, после думи, изречения - нормално и ей на бебешорски приказки когато й кефне. Има ли някой друг така че направо се чудя какво става ?

Много исках и да ви видя за мъничко! Айде другия път като си дойдете, пак ще се организираме. alex_shu, и вас също! Нашата приятелка Лени нещо още се чуди да ражда ли, да не ражда ли
Стискам палци всичко да мине идеално
.
Отдавна не съм се вясвала и сега като си поднових стария аватара гледам снимката на Бояна някъде от пролетта ще да е, по това време се върнах на цял ден на работа и не ми остана много свободно време
само да ви радват.
Само да са здрави. Чао за сега и дано да е до скоро
, Они и тя е на финала. Айде чакаме новинки, толкова ми е приятно пак да тръпнем в очакване на нови бебенца, спомням си как се дебнехме преди 2 години и как всеки ден имаше новинки за бебенца
.