"На тортата две свещички горят, ДЕКЕМВРИйското дете веселят!"

• 17 718
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • София
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ЛИЛЕТКА!!!! МНОГО РАДОСТ ДА Й НОСИ И МНОГО УСМИВКИ!! Ама как само си нацели термина, страшна си, Лили Hug

И аз да благодаря на Зори за организацията, много се радвам, че се видяхме, въпреки че беше за малко. Следващия път ви каня в клубчето до нас - Фъни! Не можах да разбера и защо ШамЕнет не дойде, не беше ли нейна идеята newsm78...дано да са здрави.

# 166
Здравейте и от мен  bouquet

Лили честита ти дъщеричка-много да е здрава и много радост да ви носи.

Шаменет - мила не си ме разбрала за съня на Марти.Той си спеше чудесно- на обяд като легнеше към 2 и едвам го събуждах към 5.Вечер към 9 и 30 като го сложа и си заспива отново сам до 15 мин и спеше по цяла нощ.Пак аз го събуждах към 9 без 15.А пък сега откакто тръгна на ясла -следобед спи час и 15 мин и вечер като си легне се събужда по сумати пъти и плаче на сън.Явно го изживява това че се отделя от мен.Просто исках да ви споделя че му се разби съня и ми е мъчно за него.(Сега ходи за по 2 часа;представям си като тръгне за по цял ден-сигурно хич няма да спи Confused Wink ooooh!)Иначе яде почти всичко-супи;салати всякакви;плодове всякакви;салами;луканки;абе всичко.Най-смешното е ;че като му дам примерно супата към 8 вечерта-изяжда всичко и се нарежда пак да яде от нашата храна.Всъщност той винаги яде нещо-постоянно;само дето не ни личи по никакъв начин-10кг и 200гр
Проблема ми е ;че не говори.Казва думи ама примерно ако иска вода или сок не казва дай вода ;ами ъъъ.Направо лудвам.Баткото на неговата възраст прости изречения правеше и разказваше.....Ама хайде да не сравнявам.
Понтесче мила ти сложили нейде снимки от сватбата;че нещо нямам спомен да съм те видяла булка Embarassed
Извинявайте за правописа ама съм на лаптопа на мъжо и не знам къде стоят  знаците ..... Embarassed
Лек ден ви желая на всички Heart EyesЦелувки и прегръдки от нас

# 167
  • сто акровата гора
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА ЛИЛЕТКА!
Аз само така за малко да ви навестя, не остава време нещо тези дни хич, както обикновенно де  Crazy Ама това е положението, иначе сме добре, Соня на ясла, мама учи, тате на бач ... картинката е ясна.
mamanati а Соня пък когато иска приказва, когато не ще си кара на нейния език  Rolling Eyes Даже вчера й казвам не те разбрах, повтори и ми повтори пак на нейния, направо не знам какво ще правим с това говорене  newsm78 Иначе някакви си нейни от много рано взе да мърмори, после думи, изречения - нормално и ей на бебешорски приказки когато й кефне. Има ли някой друг така че направо се чудя  какво става ?
За яденето, яде всичко, даже й се чудя някой път, ето в петък пи чай, изяде една паничка супа и още толкова салата от зеле, правя я с морков и краставица настъргани вътре и магданоз, чак се шашнах да не я заболи стомах, все пак зеле сурово... ама нищо й няма. В яслата също си папа всичко, сама си се храни, е цапа се по малко, но вече доста добре се оправя.
За спането, какво да ви кажа, тя никога не е спала много, час и нещо през деня а нощем се буди по няколко пъти, за водичка, да ме провери къде съм, да я завия ако не успее сама... Когато я мъчат зъби и за АМ. Не съм забелязала да й се отразява на съня яслата, все така си е. Но на нея й харесва там де, първите 2 седмици беше по неспокойна, искаше да се гушкаме повече и това беше. Сега има приятели и песнички учат и танци ми показва и е страшно доволна, а и аз също.
Хайде стига съм се отплесвала уж за малко влязох да видя с Лилетка какво става  Laughing
 Hug

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 16:54 от soceress

# 168
Честито на Лилетка!
Да й е жива и здрава дъщеричката (и баткото, естествено), да ги радва и много да ги весели!

# 169
Честито бебка на Лилетка! ДА е жива и здрава и много да радва мама, батко и татко!
Много точна бебка ще бъде, щом така си спази термина  Wink Wink

Ние не можахме да дойдем на хубавата среща, защото малката пак кашля много, още я лекувам от остатъците от втората пневмония. Много ме е яд, наистина, pontes. Снимките са ви чудесни.

# 170
  • Düsseldorf
Ето това е прекрасна новина!!! Честита дъщеричка, Лилетка!!! Нека е здрава и усмихната и да стане гордостта на мама и тате!!! Hug
А колко ме е яд, че не можахме да дойдем на срещата за РД -  просто нямам думи да изкажа и ще остана безмълвна.... Прекрасни са дечицата!!!! На следващата среща, ако не ни мине котка път, сме на линия!!!  Hug Hug Hug

# 171
  • София
ШамЕнет, ох, много ми е мъчно за малката, че така се намъчи Cry Много исках и да ви видя за мъничко! Айде другия път като си дойдете, пак ще се организираме. alex_shu, и вас също! Нашата приятелка Лени нещо още се чуди да ражда ли, да не ражда ли Simple SmileСтискам палци всичко да мине идеално Praynig.

# 172
  • Варна
Софианки другия месец най-вероятно ще идваме към ващо село Mr. Green ще водим Лора на преглед в Токуда, за едно последно мнение, че още не мога да мирясам Rolling Eyes може евентуално да се видим  Peace

# 173
Ще чакаме да подадеш сигнал! Wink

# 174
Привет момичета и за много години  Hug Отдавна не съм се вясвала и сега като си поднових стария аватара гледам снимката на Бояна някъде от пролетта ще да е, по това време се върнах на цял ден на работа и не ми остана много свободно време  Confused Та радвам се да видя едни хубави лентички и новообебили се мами - честито, да са ви живи и здрави бебоците   bouquet само да ви радват.
Да си призная отдавна не съм влизала дори да ви чета  Embarassed и сега като разглеждах албумчетата се забавлявах много да разпознавам вече порасналите декемврийчета. Всички са станали такива сладури, пу-пу  Heart Eyes Само да са здрави. Чао за сега и дано да е до скоро  Wink

# 175
шамЕнет, да се оправя бързо Ели!!!
Вержи, чакаме да се обадиш! Ако не съм на работа точно тоя ден, съм на линия..
Някой има ли новини от Лилетка- как са с бебето, кога ги изписват?

# 176
  • Бургас
Честита дъщиричка Лили! Да ти е жива и здрава рожбата с прекрасното име Лия!

# 177
Благодаря ви момичета  bouquet  bouquet  bouquet
Вчера ни изписаха и вече сме си на наша територия.Бебка засега е много кротичка,дано прилича на баткото.А баткото само ходи да я гледа и все иска да я гушка,да й дава водичка и т.н.даже й дава от своите памперси Laughing

# 178
Лили, добре дошла отново! Чакаме снимки на малката принцеса! Hug
Някой знае ли какво става с другите ни бременни декемврийки? Они, КрисДиМар и Емски?

# 179
Наистина какво става с другите мами, Емски? КрисДиМар- не роди ли? newsm78, Они и тя е на финала. Айде чакаме новинки, толкова ми е приятно пак да тръпнем в очакване на нови бебенца, спомням си как се дебнехме преди 2 години и как всеки ден имаше новинки за бебенца Hug.
Ауууу днес едвам занесох Владко до яслата, то една пързалка едно чудо, че и аз със количката и не мога да завия Shocked, около мене падаха хората, аз само се моля да не падна и аз   tiptoe newsm57
Та така, лек и спокоен ден Ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт