"На тортата две свещички горят, ДЕКЕМВРИйското дете веселят!"

• 17 719
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Они беше със същия термин като моя.Аз търсих да видя дали не е родила,но нищо не намерих Sad

# 181
  • Düsseldorf
Наминавам не бегом да ви зарадвам с една прекрасна новина: ЛЕНО си има момченце! Родило се е тази нощ, 53 см. и 3450 Кг- манекен!!!
Нека това толкова чакано бебе бъде радост и гордост на родителите си и расте здраво и щастливо!!!
 Hug  bouquet

# 182
Честито на Лено! Да й е живо и здраво детенцето!  bouquet

Алекс, ти как влезе в ролята на щъркелче?

# 183
Честито бебенце на ЛеноSimple Smile  bouquet
Да е жив и здрав малкия бебчо и много да радва мама и тати:)
Лили, честита принцеска и на теб:) Много да ви радва и много да се обичкат с малкия батко:) Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз нещо напоследък започестих с контракциите, нооо имаме време и трябва да устискаме още поне месец:)
От другата седмица излизам по майчинство, така че ако има срещички сме на линия:)

bouquet

# 184
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ЛЕНО!!! ВСИЧКОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА ИМ ЖЕЛАЯ Hug Hug Hug

# 185
  • Düsseldorf
Beti, аз бях разказвала навремето, че ние сме приятели с Лено и мъжа й, аз съм ги запознавала даже.... Той ми е съученик от 1-ви клас!.... И тук случайно я бях открила и разконспирирала... Wink
Инак аз за малко да ходя с нея на раждането, ако таткото се беше уплашил... Simple Smile
И на това бебе се радвам колкото на собственото си!!!

# 186
Здравейте момичета, за много години! Здраве, радост в сърцата ви и най хубавите ви мечти да се сбъднат!

Зачезнахме леко по пътищата - малко удължихме ваканцията...
Виждам прекрасни новини - живи и здрави, радост за родителите си, гордост за баби и дядовците  да са новородените бебенца!

Рожденничките да са обичани, глезени и щастливи! А, да - забравих и .... многодетни Joy!

Ще пиша по надълго и широко, жалко, че сме изпуснали рожденния ден - как пък една не се сети да ми звънне, егати какви сте!

# 187
Здравейте!
Качих и моите снимки от РД-то, от тук нататък: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=329125&pid=10016845
Ето и още малко на Вики: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314109&pid=10017144
mutsanka, наминавай по-често! Голяма хубавица е Бояна.  Flutter
alex_shu, големи премеждия сте имали, дано сте здрави занапред.  Peace
Virginity, да пишеш по-конкретно като изясните кога ще идвате.  Peace
Пешеходке, добре дошла обратно, така става който изчезва от форума, пропуска събитията.  Naughty

# 188
Tini-mini, страхотни снимки - ей такива снимки исках и аз да направя на мойто, ама като не сме подготвени за такива снегове - тук няма грейки за деца, освен за ски, ама ние като не ходим на ски...а в града няма сняг, имаше само за 1-2 седмици, но не натрупа толкова много като в БГ. Много е сладка Вики!

Пешеходке, вече се запритесних за тебе, добре че се върна, хайде, чакам докладче за порастналата Дивна.

Много, много се радвам за Лено!!! Да е много щастлива и да са много здрави с бебко!!!  Hug

Ей, да ви кажа, сега говорих с EMSKI!!! Намерихме й телефона в стария ми български телефон с майка ми по скайпа...Тя от вчера си има момиченце Рая, 3600кг, 54 см!!! Много да са щастливи!!!!!

Последна редакция: пт, 16 яну 2009, 16:06 от шамЕнет

# 189
  • София
Боже, ей тая новина чаках!!!

ЕМИ, ДУМИТЕ НЕ МИ СТИГАТ ДА ИЗРАЗЯ ВЪЛНЕНИЕТО СИ И ДА ТИ ПРЕДАМ НАЙ-ТОПЛИТЕ СИ ЧУВСТВА!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА РАЯ, МНОГО ДА ВИ РАДВА!

Ох, много се развълнунах, ние днес заминаваме за Атина за няколко седмици и направо сега ще ми е по-леко да тръгна, с тази ГОЛЯМА новина Hug

# 190
Боже, ей тая новина чаках!!!

ЕМИ, ДУМИТЕ НЕ МИ СТИГАТ ДА ИЗРАЗЯ ВЪЛНЕНИЕТО СИ И ДА ТИ ПРЕДАМ НАЙ-ТОПЛИТЕ СИ ЧУВСТВА!! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА РАЯ, МНОГО ДА ВИ РАДВА!

:

Това предава и моите чувства напълно! Hug

# 191
Много, много се радвам за Емски и Лено!!!!!!!!!!! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Надничам тайно в януарската тема да дебна всеки ден и ето.............прекрасна новина!!! Heart Eyes
Много, много радост!!!!!!!!

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 10:14 от moonlady

# 192
  Много отдавна не съм ви навестявала, за което моля да ме извините.   bouquet

Виждам, че вече Емски  си има  и ново бебче ЧЕСТИТО!!!
И ДВЕТЕ ДА СА ЗДРАВИ !!!

smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

Ние сме добре, Влади си ходи спокойно на градина, а аз на работа. Много е пораснал и само филосоФства.

Дано да ми остава повече време за да мога да ви навестявам.
Лек ден!  bouquet

# 193
  • Варна
много се радвам за всички, че най-после гушнаха дългоочакваните бебешори Hug  bouquet

# 194
Много се радвам за Еми! Да са много здрави и щастливи!

Верж, супер ти е линийката, снощи четох по нощите да видя какви сте ги свършили и сега влязох да питам що нямаш линийка... Ще прощаваш, ама на моята възраст хората позабраввят вече лекичко... та, да мога да следя без излишни въпроси! Много се радвам и за теб! Лека и безаварийна!
Дивна повтаря почти всичко, което чуе, но така изкривено и неточно, че май само аз я разбирам...Иначе прави изречения с 2-3 думи и дърдори непрекъснато, но на мандарин и ми коства много усилия да схвана какаво е казала... Снощи се скарах нещо на големия батко и тя се изтъпани до мен, сложи ръце на кръста и със сърдита физиономия закреща - ФО-ФО-ФО (демек и тя се кара )!
Иначе ето един изказ - Цици ош -пука! Тах - паче! Кай ош! Лошите чичковци пукат (много я беше шубе по празниците)! Страх ме е, ще се разплача! Край (стига сте пукали ), лоши!

Общи условия

Активация на акаунт