"На тортата две свещички горят, ДЕКЕМВРИйското дете веселят!"

• 17 696
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Аз скоро се "чух" с нея на лични. Добре е, но е страшно ангажирана с работа и деца. Тя пише и при януарките и явно й идват трудничко повечко отчетни!

# 211
Малееееееее, колко празнуващи имало вчера...Да сте живи и здрави! Hug НА патерици, но от сърце... Peace

# 212
  • София
Честито на всички празнуващи от изминалите дни Heart Eyes
Честито на всички мами с рожби, да ги радват и изпълват с щастие  bouquet

Аз днес пуснах Евка на ясла след огромна пауза, ако и този път не се получи ще трябва да мисля други варианти Confused
Нашата педиатърка ни даде направление за детски кардиолог, чула е шум при последния преглед  Thinking
Според нея не е страшно, а по-скоро за наше и нейно успокоение да се прегледа от специалист...та сега ще гледам да запиша час и да идем.
Аз като малка имах подобен шум, помня ЕКГ ми правиха , но ученичка бях, за толкова малко дете не знам в какво се състои прегледа newsm78
Ако някой е правил подобен преглед на детенце, да сподели как е, с каква апаратура гледат...какво питат...и т.н.

# 213
Имаме си една дама с медийна изява днес по БТВ, ама си тряе, не казва...... Wink
Разконспирирах я аз..... Whistling

# 214
Коя мама беше, аз я гледах, ама да не се изложа ако случайно съм се объркала няма да кажа, ще чакаме да си признае тука! Stop

# 215
 Embarassed Embarassed Embarassed.... аз...

Всъщност, момичета влязох да ви съобщя нещо...помните ли мама Бубс и нейната рожба Капка, заедно бременяхме - роди се на 22.12.?
Капка вече е ангелче - от Ноември 2008 година... Моите съболезнования на семейството, да почива в мир малкото цвете! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 216
Много съжалявам да го чуя!  Cry Моите съболезнования. Flowers Rose Flowers Rose

# 217
Как стават тия неща? Защо животът е толкова несправедлив?
Моите съболезнования! Cry

# 218
  • София
И от мен съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 219
  • Бургас
О, толкова тъжна новина. Моите съболезнования на семейството Flowers Rose Да почива в мир малкото ангелче

# 220
Ох, не мога да повярвам Cry, моите съболезнования на мамчето и таткото Cry Cry Cry

# 221
  • София
Моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose
Това е ужасно.. Sad

Ако някой е правил подобен преглед на детенце, да сподели как е, с каква апаратура гледат...какво питат...и т.н.
macko , Нели има шум на сърчицето откакто се е родила. На около 4-5 месеца мисля че беше, ходихме на кардиолог. Правиха й кардиограма и я гледаха с ехограф. Нищо особено не са ни питали, по-скоро ние бяхме тези с въпросите.
При нас казаха че е физиологичен шума и не е проблем  Rolling Eyes При боледуване обикновено се усилва и чува повече.
Стискам палци да не е нещо сериозно при вас  Hug

# 222
Shte pisha na latinica kratichko ... Az sym ot dete s takyv shum na syrceto ot malka. Dylji se na stesneni steni na aoertata. Ne mi nosi problemi, a i sys sport, po-konkretno pluvane se izchisti vsiakakyv defekt Wink Stiskam palci naistina da ne e seriozno pri malkite dechica.

Mnogo se radvam za novite bebenca- na Liletka, na Emski i Oni. Mnogo celuvki na vsichki !
Tyguvam za zagubata na vsiako detence .. tova naistina e ujasno! Gorkite roditeli !

# 223
  • Варна
 Cry много ми е мъчно , не мога да повярвам че това може да се случи на толкова малки дечица Confused моите съболезнования  Flowers Rose

ще се опитам да разведря обстановката:
сега се връщам от преглед, май ще има чурка тоз път  Mr. Green видя се някаква точка между крачетата, но не е 100% сигурно, каза ми да му напомня следващия път да погледне пак  Wink

# 224
Ах, ах, ах, Боже, колко много тъга има по тоя свят!!! Много, много, много, ужасно много тъга! Приплака ми се сега, миличките, колко мъка има сега! Господ да пази душичката на детенцето! Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 15:53 от шамЕнет

Общи условия

Активация на акаунт