Камък-дезодорант?

• 187 231
  • 583
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Тази тема ме накара да извадя моя камък от шкафа. Simple Smile Содата има ефект - наистина, но задължително се извима мястото.

А каква е разликата м/у Ammonium Alum и Potassium Alum? Thinking

# 332
Разликата е в състава. Първото съединение е амониево, а второто калиево.

# 333
  • Варна
Добре де, но въпроса не е ли какво значи това?
Т.е. различен ли е принципа на действие, едното по-добро ли е от другото или пък за различните хора е по-подходящ единия или другия вид?

# 334
Хората са различни и чувствителността на техните кожи също.
Единственият верен критерий е с пробване. Аз съм пробвал само амониевия.
В интернет има достатъчно написано и за двата вида. Пишете в търсачката на Гугъл и четете ...
Между другото, някъде из първите мнения в темата бях писал доста неща за двата вида, ако не са ми изтрити мненията, защото предлагах от амониевите кристали.

# 335
Признавам си, не съм чела цялата тема, извинявам се ако задавам въпрос, който е бил вече дискутиран. Вчера реших да взема кристалите на Балеа (тези, които струват около 5 лв. в DM) и бях неприятно изненадана от съдържанието на етикета- пишеше "amonium alum.". Е това не означава ли алуминий и ако е така в крайна сметка кое му е безвредното на този кристал? Наистина недоумявам, нали алуминият е една от най-вредните съставки в козметиката (заради него изхвърлих един Лейди Спид Стик и реших да започна да ползвам нещо по-безопасно). Ако има някой с инфо по въпроса нека сподели, моля.

# 336
# 337
Не мога да не се похваля,че си купих кристала от ДМ и съм невероятно щастлива ! Супер е !
Вече нямам търпение да дойде лятото !!! Simple Smile

# 338
  • Враца
а, защо не си го ползваш зимата ???  newsm78

# 339
а, защо не си го ползваш зимата ???  newsm78
О,ползвам го вече,просто лятото е още по-необходим при мен конкретно.

# 340
Не мога да не се похваля,че си купих кристала от ДМ и съм невероятно щастлива ! Супер е !

Аз също си взех от ДМ, но ми се струва, че вече не действа.  Confused

# 341

А друг купи ли си ?

# 342

А друг купи ли си ?

Не, само този от ДМ ползвах лятото.

# 343
Здравейте!

Аз от няколко месеца използвам този сух рол-он:

Изключително съм доволна (уточнявам, че го използвам преди интензивна репетиция по народни танци и резултатът напълно ме удовлетворява). Купих го от биомагазин и струваше 6-7лв.  Peace

# 344
  • Балчик
Джемма, наистина ли смятате, че 15 лева (ако смятм правилно 6,5 паунда) без да е включена доставката са добра цена?

Да, смятам. Доставката е безплатна, камъкът е голям, ще ми стигне за много дълго време. И е много хубав. Изключително доволна съм.   Peace  
Ако трябва да си го поръчам от български сайт , с куриера до моя град няма да ми излезе по-евтино или поне незначително по-евтино. Laughing А у наше село не съм виждала да се продава, така че за себе си мога да кажа, че 15 лв са добра цена.

П.П Ако можеш да ми го доставиш до вратата за по-малко от 10, следващият път от теб ще си го купя. Wink (Ако правилно съм разбрала, че си дистрибутор)

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 22:57 от Джемма

Общи условия

Активация на акаунт