Камък-дезодорант?

• 190 199
  • 583
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
 Sad много рано ги хваща пубертета.  Познат гинеколог каза, че при сегашните се случва менструацията да започне още на 8 г.... И на моята мацка потта започна да мирише остро, като на голям човек като стана на 7 г. Когато знам, че след училище ще ходим някъде, без да се прибираме, я третирам с кристала.

# 436
Deetron, благодаря ти много за информацията за магазина, не го знаех, а изглежда симпатичен.

# 437
  • Варна
Четох,четох и май ще взема този на Балея за проба ,че поне е евтин Peace

# 438
  • София
... и аз съм на мнение , че трябва да се мокрят подмишниците , а не самия дезодорант и намазванията трябва да са мноооооооогократни, примерно 30.

# 439
  • Пловдив
Наскоро ми подариха този: http://magiccrystal.bg/
Двойно по- голям е и разбрах, че го има в търговската мрежа.

# 440
  • София
 ..... и друго нещо, което установих. Много е важно да се намажете обилно веднага след баня , а не няколко часа след това или пък на другия ден .

# 441
..... и друго нещо, което установих. Много е важно да се намажете обилно веднага след баня , а не няколко часа след това или пък на другия ден .

Да, това е ключово  Peace

# 442

Да, това е ключово  Peace

И да е яко натъркване,а не просто като рол-он  Laughing

# 443

Да, това е ключово  Peace

И да е яко натъркване,а не просто като рол-он  Laughing

Процедурата е следната: къпане, още с мокри подмишници нанасяне обилно на дезодоранта, той ИЗСЪХВА и чак тогава обличате дреха! И избирайте официални марки и магазини, някой да стои зад продукта. Такива сензационни обяви в интернет с панаирджийски фасон и един имейл за контакт - никой не може да каже какво точно съдържат и кой ги произвежда. Случвало се е и се случва непрекъснато да се злоупотребява с козметика,за да удовлетворят очакванията на клиентите (както имаше случаи за кремове за избелване - е да, избелваха, ама скандалът стана като се оказа, че съдържали живак). Аз ползвам един на ДМ - еми няма свършване, от началото на година до сега.

Забравих да кажа, че по спомен струваше около 5-6 лв - едва ли има нужда от коментар!

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 09:15 от shantaram

# 444
Дами и господа,  Grinning

дали някой е ползвал следните продукти, моля за мнения.
Благодаря!

&

# 445
Търся стипца за кървящи венци. Имам голям проблем с венците. В "тайната на тибетската медицина" се препоръчва стипца за лечение на кървящи венци. Къде да намеря тази стипца? Ще бъда безкрайно благодарна, ако някой ми помогне да си намеря стипца.

# 446
В аптеките ми отговарят, че от години не са продавали стипца. Живея в Бургас, но не е проблем от всякъде да я купя, само да я имам и д амже да с еползва за венците, а не за дезодорант. Ако е кристал, предполагам, че няма да  е проблем, но само предполагам. Другаде не зна яйъде да я търся. Вче зъбите ми падат, защото венците не ги държат. Спешно си е и проблемът ми е сериозен. Благодаря предварително още веднъж.

# 447
Здравей, julia150153  Hug
Кървенето на венците може да се дължи на много причини, какво казва стоматолога ти по въпроса? Възможно е да е сигнал за друг проблем в организма.
Сигурно си наясно, че ако проблемът е сериозен, едва ли само тази стипца ще ти помогне особено.
Успех  Peace

# 448
  • София
Стипцата свива кръвоносните съдове и спира кървенето. Едно време баща ми я ползваше след бръснене. Точно на кристал съм я виждала. Провери в някоя дрогерия или магазин, в които продават разни бръснарски пособия. Но за венците няма да ти свършат работа. Там си трябва лечение на възпалението, само стипцата няма да ти спаси зъбите.

# 449
Дами и господа,  Grinning

дали някой е ползвал следните продукти, моля за мнения.
Благодаря!

&

Първият е коментираният тук камък-дезодорант (съставът е същият), вторият не съм го ползвала и не знам колко е ефективен, но Санте си е марка сред "Био-то", както се вижда и от цената, и вероятно е много качествен. Въпросът е да намериш подходящия, че всеки е различен в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт