Пъзели 3

• 37 729
  • 614
  •   1
Отговори
# 345
Някой може ли да ми каже по подробно как точно да кача снимки на наредените пъзели в галерията, че нещо не се оправям Simple Smile

http://puzzlegallery.multiply.com/

Sign in:

User ID: puzzlegallery

Password: ideolekt

Post New Content -  Photos - New Album
Благодаря Smiley снимахме си и нашия 1ви пъзел Simple Smile ето и линк към него
http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/27/CoolAsIce_puzzles#1

# 346
# 347
  • Тук и сега
Simple Smile и да питам във всички магазини на кауфланд ли я има промоцията?

maranthea, промоцията е във всички магазини. Специално в този в Банишора днес имаше доста видове. Но аз не посмях да си взема нищо. Ще ме очистят вкъщи след поръчката. А вкъщи ме чакат три ненаредени.

# 348
  • София
Явно във всички има,но като чета май този в Дружба е най-зле от към видове Sad

# 349
Момичета и момчета, ето ме най-после Grinning

Та бебка се роди и е прелестна - казва се Ванина, тежи 2,800 кг и е цели 48 прекрасни сантиметра Heart Eyes Не е ли красива? Обожавам я и тези дни ще мога да я нагушкам качествено Simple Smile

Иначе по същество засега нямаме никакви новини от французите. Предполагам, че утре вече ще имаме потвърждение на поръчката - дано няма проблеми.

P.S. Blue dream, пиши как са минали изпитите Wink

# 350

Шехи, честито  bouquet!
Да ви е жива и здрава Ванина и много да ви радва Heart Eyes!

# 351
Силве, честито и от мен  smile3525 Да радва цялото семейство и от рано да я учиш да реди пъзелчета  Mr. Green .
А моите изпити... единият беше сравнително лесен, като се има предвид, че прочетох теста в края на учебника днес сутринта и те се паднаха общо взето същите въпроси. Късмет  Simple Smile Но пък другият беше по-гаден и там пак на късмет съм отбелязвала верните отговори... и февруари ще видим какво е станало. Това е от мен!
Лека нощ и приятни лезъпи сънища  Hug

# 352
Шехина-прелестна е!

# 353
Поздравления,моята щерка беше с почти същите размери-струваше ми се съвсем малка и крехка...ох,спомени...
Да е късметлийка Ванина и всичко с лекота да й се отдава,да радва всички роднини и така ,всичко най - хубаво за нея оттук нататък!

# 354
  • София
 Шехина, честито!

Голяма сладурана е Ванина
 blue_dream, дано да имаш повод да ни се похвалиш февруари като видиш резултатите от изпитите.
 Хиляди благодарности  lovekiss и на двете ви за положения труд по поръчката.

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 11:46 от veroniki

# 355
  • София
Шехина -Честито.Много да ви радва,да не се отърве от здраве,всичко най-най ви желая.

blue_dream
- да имаш повод да почерпиш  Praynig

# 356
  • Пловдив
Шехина - Честито! Да ви е жива и здрава! И много да я нагушкаш!
blue_dream - стискаме ти палци

# 357
Шехина,честито и от мен smile3525!Да е живо и здраво бебчето!Красива е ,и с всеки ден ще става все по-красива,и с всеки ден ще я обичате още и още повече,изпълва цялото сърце и съзнание!

Дано днес има известие от френските,мога да изпратя веднага паричките,имам излизане.Шехина,пиши моля те веднага,ако получиш известие,че аз съм малко трудна с излизанията,с дребното в тоя студ не мога,а рядко ми се отдава да мога да го оставя на майка.

# 358

ШЕХИНА, ЧЕСТИТО !

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ВАНИНА И МНОГО ДА ВИ РАДВА !!!

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 09:16 от Smiley*

# 359
rozi-maxi -малко спам,но аз например внасям парите по интернет-вече има таква услуга в страницата на e-pay .Много по-удобно ми е и за плащането на всички сметки.
blue_dream -стикам палци за изпитите.
Днес ще се опитам да поприключа пъзела като имам време-да ви го покажа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт