Пъзели 3

• 37 729
  • 614
  •   1
Отговори
# 60
А всъщност правя едно списъче с написалите вече какво искат  Peace
Браво blue_dream много похвално че и ти помагаш в организацията.
Ако има с нещо с което да помогна да стават нещата по бързо казвайте Wink

# 61
Привет отново!  Hug

Благодарение на Шехина, която ме светна, че веселбата вече е започнала  Mr. Green , се включвам отново...

Тъй като се налага да разцъквам в работно време ще ми трябват ден-два, за да разгледам и избера. Моля ви, изчакайте ме!  Praynig Моля ви, моля ви, моля ви!  Laughing

Скоро ще се включа пак.

# 62
Мисля да напиша лични съобщения на хората в тази тема и в предишната, които са споменавали, че искат да се включат в обща поръчка (евентуално). Дано това ни помогне да сме по-експедитивни Grinning

# 63
  • София
Здравейте и щастлива и успешна нова година и от мен  bouquet
Аз ще реша до утре дали ще поръчвам, защото има и някакъв вариант да ми ги донесат от Франция...

# 64
Между другото понеже съм много нетърпелив след като пристигне пратката мога да дойда до Плевен през първите почивни дни които следват да си ги взема и съответно да взема каквото има за София.

# 65
  • UK
Ох... Аз довечера ще говоря с финансово стабилния в къщата дали ще ми даде някой лев назаем, защото аз самата нямам никакви пари, и ако да, ще кажа какво искам. Стискайте палци да се навие... Wink

# 66
  • София
Момичета, какви бяха отзивите за пъзелите на Castorland? Помня, че Yanoman много ви бяха харесали... Аз миналия път поръчвах основно Трефл и сега съм решила да разнообразя Grinning

# 67
  • UK
Касторланд на мен лично по малко ми харесаха от Яноман, по тънички са им парчетата... Но ако картинката ми хареса със сигурност бих си взела техен пъзел пак, не са лоши.

# 68
  • София
Между другото понеже съм много нетърпелив след като пристигне пратката мога да дойда до Плевен през първите почивни дни които следват да си ги взема и съответно да взема каквото има за София.

Ей супер си  Hug

Аз вечерта също ще правя консултация с половинката,но мисля ,че до 22ч ще имам окончателно решение и ще пиша.

# 69

Това би било страхотно, ако имаш възможност Hug

Мърморанке, имаш всичките ми стиснати палци Heart Eyes

# 70
  • UK
Мерсии Simple Smile

А някой случайно да има телефона на Dragon's Bride? Питах и в Споделете, дано някой да го има, обаче й обещах да й пиша смс като започнат намаленията, а не съм й записала телефона, въпреки че ясно си спомням че го записах... А тя влиза супер рядко и не знам дали ще си види личното съобщение, та ми е много виновно, че не мога да й пиша...

# 71
Ами за сега мисля че няма никакви проблеми да си направя една разходка до Плевен Grinning

# 72
  • Пловдив
и аз мисля, че ще мога да дам отговор най-късно до утре вечер

# 73
# 74
  • София
Да питам какво означава съкращението ttc след Еврото Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт