Пъзели 3

• 37 730
  • 614
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Аз също съм за моята поръчка остава без промени, искам пак да попитам относно моя въпрос с лепенето за който писах няколко поста по назад но никой не ми отговори.
Ако има някой с повече опит в лепенето и поставянето на рамки къде горе долу някакви цени и такива неща на пъзелите нека напише. Мерси предварително  Simple Smile

# 167
CoolAsIce , аз съм лепила с това лепило на Едука и също не навсякъде се залепваше. Имам един голям от 2000 части всъщност, който го залепихме с такова лепило. Обаче от долу сложихме един голям лист колкото да го покрие и стабилно мазане с това лепило и стоя така една нощ и се залепи идеално. Не знам всъщност каква е точната технология  Blush те моите повечето си стоят незалепени....

# 168
  • София
Трябва да направя консултация в къщи за един глобус,може да го добавя него към моя списък.Ще отговоря тази вечер до 22ч.

# 169
Моите също остават без промяна.

# 170
CoolAsIce , аз съм лепила с това лепило на Едука и също не навсякъде се залепваше. Имам един голям от 2000 части всъщност, който го залепихме с такова лепило. Обаче от долу сложихме един голям лист колкото да го покрие и стабилно мазане с това лепило и стоя така една нощ и се залепи идеално. Не знам всъщност каква е точната технология  Blush те моите повечето си стоят незалепени....
Еми и аз го мазах 2 пъти и то хубаво ама не на всякъде се залепи. То се е видяло пак ще го мацаме  Grinning
Мерси все пак blue_dream

# 171
  • София
Моята поръчка си е тази от списъка,няма промяна.

# 172
  • UK
Dragon's Bride също искаше да поръча, каза, че ще ми прати списъка си на ЛС, защото няма време да се занимава сама, обаче не е писала...

# 173
  • София
 И аз ще добавя поне още един пъзел, но до утре сутрин ще съм го измъдрила кой да бъде със сигурност.
 mausbeni, пъзелите глобуси като този ги има в Комсед на цена около 65лв., а от сайта ти излиза 100лв. без да слагаме доставка и другите му там разходи.
 Не знам за вас, но аз лично гледам да си избера пъзел, за който знам, че не мога да го намеря тук или поне няма да го намеря на толкова ниска цена. Общо взето Educa и Scmidt като ги гледах цените им не са по-ниски от тук (то от пъзелите на Scmidt почти няма намалени)

# 174
# 175
 http://docs.google.com/Doc?id=ddccp8t8_64dgf4ntcj
Така, моите ги пускам довечера, вероники също и който още дойде Simple Smile

# 176
Здравейте , и аз ще се включа най-накрая след доста обмисляне и мисля да е само това Simple Smile

1) http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/5000_pieces_-_chateau_d … stein_yanoman.php

# 177
# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт