Пъзели 3

• 37 729
  • 614
  •   1
Отговори
# 270
Започвам с оформянето на поръчката Grinning Добавям желанията на Джинджи и Murzel Wink

За цената на доставката - не знам и аз, надявам се да не я увеличат заради многото пъзели. Ако направят нещо такова, ще му мислим в последствие. Имах намерението да ги питам по мейла, но това ще забави поръчката, мисля.

# 271
Шехина, извинявай Simple Smile малко място в съобщенията, може ли?  Wink или ми прати скайп най-добре

# 272

# 273
  • Пловдив
Шехина, лека работа по поръчката Simple Smile
Дано не ни прецакат с доставката. За количество все пак се правят отстъпки, а не обратното. А ние определено се постарахме този път  Laughing

# 274
  • Тук и сега
Шехина, благодаря за последното.   bouquet

Чакаме сметката за превод.

# 275
Още веднъж да благодаря и аз!  Hug

... And now we wait!  Mr. Green

# 276
Аз мисля, че доставката и за 90 евро да ни я пуснат, пак сме 30 човека и не излиза толкова много. Но ще разберем тия дни  Grinning

# 277
От мен също имате едно голямо БЛАГОДАРЯ страхотна организация на blue_dream и Шехина. Hug

# 278
  • Пловдив
И от мен едно огрооомно благодаря за организацията. Наемам се да помагам с разпределянето в Пловдив и региона - но това ще го коментираме като му дойде времето.

# 279
  • by the sea
Привет момичета, нямах възможност да вляза по рано във форума, та потвърждавам поръчката си сега. Надявам се не сте ми теглили чертата от списъка. Утре ще имам ходене до банката и  бих искала да получа необходимата информация за превода своевременно, че както вече споменах, следващата седмица няма да съм в страната. Благодаря предварително!

# 280
  • София
blue_dream, Шехина - страхотни сте  Hug

# 281
Здравейте на всички! Аз не се включих във заявката на пъзели, но пък имам един друг въпрос относно пъзелите. Понеже другите 2 теми имат прекалено много мнения и не мога да намеря това което ми трябва за това ще попитам вас- хората, които имате опит и редите пъзели от най-различни марки! Simple Smile
Та кои пъзели като качество са най-хубави?
И понеже аз имам у нас основно пъзели на Равенсбургер, ще ви помоля да ги сравните като качество с тях. (другите, които имам са едука и клементони) Като за мен Равенсбургер са много добри и са плътни и има уникалност на всяко парченце! За Едука мога да кажа, че са по-леки и тънки, а Клементони са по-тънки от Равенсбурер и сбърках някои парченца при подредбата им, което показва че уникалността им не е много добра! Simple Smile
Иначе пъзелите ми са хоби от доста време, рядко намирам време за хобито си, но с огромно удоволствие редя пъзели. Имам около 30 пъзела като 16 от тях са по стените в апартамента ми! Simple Smile Някои от тях ги няма отдавна в търговската мрежа, което ме прави радостен притежател на лимитирани серии и изчерпани пъзели!  Grinning

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 16:33 от DANI MG

# 282
  • Пловдив
DANI MG  - Да си дам мнението за Равенсбургер. Не знам твоите пъзели кога са купувани, но в момента има много разочаровани от тях хора от тази тема. И аз съм една от тях. Очарована съм от Trefl - като се залепят изобщо не остават фуги между парчетата. Сега съм поръчала основно на Castorland, за да ги видя какви са като качество. В момента подреждам пъзел на Educa, който също е с по-добро качеството отколктото Равенсбургер. Всеки си има предпочитания, но явно Равенсбургер лежат малко на стара слава.

# 283
  • София
Аз съм много доволна от Educa, имам няколко на Равенсбургер, но не съм очарована. Почти всичките ми пъзели са на Едука.

# 284
О, Боже, не мога да повярвам, че я пуснах!!! newsm44 newsm68 newsm44

Не мога да повярвам, че не успях да стана разногледа, докато броях за n-ти път дали съм включила всички поръчки ooooh! Слава Богу, всичко е наред (надявам се). Сега остава да чакаме французите да потвърдят поръчката, това е важен момент - притеснява ме да не ни вдигнат цената на доставката Rolling Eyes, но ще поживеем и ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт