Пъзели 3

• 37 729
  • 614
  •   1
Отговори
# 300
На мен ми стана любопитно за ето тези пъзели-всичките са много скъпи http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/art_puzzle.php newsm78 Има ли някой идея защо-материалът ли е по-специален, що ли?

Предполагам, че автора е по-скъп  Laughing

# 301
  • Тук и сега
И на мен ми стана интересно за въпросните скъпотии и не намерих обяснение. А някой от вас купувал ли е пъзел от fancymarket?

Днес попаднах на него и видях, че има доста на брой и интересни пъзели, но цени не видях на сайта newsm78

# 302
за колко дни идва поръчкаата?
По напред в темата ми се струва, че видях или изчислих нещо от сорта на 20- ина дни Simple Smile

# 303
  • София

Аз имам от тези, картинките са супер, но като качество е под всякаква критика. Картона е тънък, не е разрязан хубаво и се къса като го разделяш. Аз си взех 1000 части за 6 лв, но е много зле. Редя и залепвам, не бих го редила повторно.

# 304
На мен ми стана любопитно за ето тези пъзели-всичките са много скъпи http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/art_puzzle.php newsm78 Има ли някой идея защо-материалът ли е по-специален, що ли?
Ако погледнеш под пъзела има картинка и обяснение. Пъзелът е направен от дърво, сложен е в кадфена торбичка. А самите части са в най-различни форми като например пеперуда, саксофон или женско тяло.
Честно казано прииска ми се да си имам едно такова нещо Heart Eyes

# 305
Здравейте на всички! Позволявам си да пиша от акаунта на моя приятел, защото и аз следя темата с не по- малък интерес и чакам "подаръците" не от дядо Коледа, а от "дядо" CoolAsIce  Laughing При все това аз съм си избрала само 1 единствен от цялата поръчка. Исках да се включа и аз в мненията относно марките. Ние сме още от запалените, непристрастени Simple Smile, но за това мога да кажа, първият който си взехме беше Равенсбургер и се редеше супер лесно, за 2 дни 2000 парчета. Преди няколко дни взехме един на Едука 1000 части и още нямаме и половината. Много от парчетата като форма са еднакви, което е доста трудно и объркващо. За другите не мога да кажа за сега нищо, но като гледам как е тръгнало и при тях няма да си пасуваме Stuck Out Tongue. Айде на всички за сега желая приятно чакане Simple Smile

# 306
Ох,нали за първи път се включвам в поръчка-ами ,нямам търпение,искам вече да пращам парите!
Яд ме е,че си поръчах само един пъзел за мен, а другите два са детски-за щерката.Човърка ме сега мисълта ,че съм изпуснала уникалния си шанс/едва ли не/.  ooooh! Outta Joint
Истината е ,че досега не съм навлизала в дебрите на пъзелството Grinning,най-големият пъзел ,които сме редили с детето ,е от 120 части.Та сега се чудя дали ще се справя с 1000-ка ,който си поръчах.
А бе,не ме свърта на едно място,сякаш на първа среща ще ходя-така се вълнувам,ама вие сте виновни,да знаете-вие ме запалихте.  bouquet

Колко сме варненките?Ще се комбинираме ли за по-бързо пристигане на пъзелите до Варна или май мн.съм се разбързала-рибата е още в морето,а аз тигана слагам...

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 00:19 от ФЕЯТА

# 307

Колко сме варненките?Ще се комбинираме ли за по-бързо пристигане на пъзелите до Варна или май мн.съм се разбързала-рибата е още в морето,а аз тигана слагам...
доколкото знам, Бухтичка само, освен мен и теб.

# 308
Стрина Ягодина е от Варна.
Но има време, спокойно, първо поне да потвърдят поръчката, да я пратят.

# 309
Добро утро Simple Smile! Снощи гледахме в сайта колко пъзелчета са останали, от тези, които си поръчахме и видяхме, че са намалели с най- малко  по една бройка от всичко, което сме си поръчали. Явно хорицата действат Grinning

# 310

И аз.

# 311

И аз.
Стрина Ягодина е от Варна.
Но има време, спокойно, първо поне да потвърдят поръчката, да я пратят.
значи 5

# 312
Момичета,аз съм от Добрич,но пишете ме и мен към вас,зълва ми живее във Варна и ще ми ги вземе.Ставаме 6  Grinning.

Феичка,твоят пъзел май го няма,мисля че от вчера още така показваше,дано се бъркам нещо Rolling Eyes.

Blue-dream,искрено ти завиждам за този пъзел
http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/1500_pieces_-_arbres_en … eiges_mb_jeux.php
не че не съм го видяла,но много щеше да ми стане,поръчала съм си ето този в една книжарница
http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/4000_pieces_-_foret_azt … ue_clementoni.php
 и затова.Много те моля,снимай го ,когато го наредиш,страхотен е!

И аз така,с рибата и тигана... Laughing

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 10:53 от rozi-maxi

# 313
Не знам на Феичка за кой пъзел точно става на въпрос, но може да е свършил след като Шехина пусна поръчката Peace

# 314
Шехина. blue_dream, браво за организацията! Страхотни сте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт