ИМА ЛИ ВДОВИЦИ/ВДОВЦИ СРЕД ВАС???

• 129 604
  • 969
  •   1
Отговори
# 270
  • Луната ни пази
И ние сме така! 102 лв. И моя има точно 12 г стаж. В петък подадох УП 3 за извънредния му труд,който е доста, но не знам дали то ще повлияе!

# 271
Моят съпруг имаше 35 години трудов стаж и въпреки това децата също получават по 102 лв пенсия.

# 272
И моята е 102 лв. Баща ми почина на 45години, но тогава разделиха пенсията на мен и сестра ми и паднахме на минимума! Получавам я все още (на 24години) и ще е така, докато съм редовно обучение студентка!

# 273
Ей, Меги, здравей.  Hug Добре дошла.

Как си. Как е Коки. Разказвай за лятото.

# 274
  • Луната ни пази
Здравейте. Снощи гледах "Дух" Много ми повлия. И преди съм го гледала, но сега някак си по- друго беше!

# 275
Добьр ве4ер м оми4ета!
Постоянно когато сьм тук ви 4ета,но никой ве4е не пише,защо така?!Аз бяь при приятелка от Измир,после малко в Бодрум и за 4 дни на остров Кос. ходеьме там сьс сьпругами,но ве4е сама .
Бях ОБГЬРНАТА ОТ САМОТА И ТЬГА..
Скоро ,на 15 ноември, ще се наварши 1 година от смьртта муАз още пла4а.
НА ТЕБ
Протягам аз рька в тьмнината,
усещам сянка вьв ноща,и леки трьпки ме побиват
от бляська на 4удна светлина..
Усещам поглед син и нежен..
докосваме
тази топла длан...
Обгьрната от твоита топла сянка
отпускам се,потьвам вьв ноща..
Не ме е страх,не пла4а  ве4е..
Обгрьщам тьмнината с рька.
сега сьм с теб и те оби4ам,
оби4аи ме и ти сега!!!

# 276
Знаете ли какво гледах днес по "Зона реалити" случайно към 12.10ч. пуснах канала и там един мъж говори с мъртвите! Той стои отпред в една зала  в която има около 20 човека и каза ,че се е явил дух на мъж умрял на някакъв празник, тогава една жена от залата около 30 годишна извика, че може би е нейният съпруг, който починал на нейният рожден ден. Той потвърди и започна да и казва подробности от техния живот, тя пребледня и само плачеше, като потвърждаваше всичко! Починалият и съпруг и каза, че и благодари за сърцата, тя не успя да си спомни какво точно е това, но после каза, че децата и изрязали две хартиени сърца и ги сложили в ръцете му преди да го погребат, после и каза, че след година тя ще се омъжи за мъж с име Рич и че той ще бъде доволен, че тя ще уреди живота си и чи ревност при мъртвите няма. Тя само плачеше и си държеше брадичката с ръка...мъжът и говореше, че няма право да и дава съвети защото тя трябва да си изживее живота така както и е писано и той няма право да се намесва...и тъй като тя явно още имаше съмнения, той и каза, че има грешка в името му или на смъртният акти или на друго място, което тя потвърди, че е сгрешена буква на надгробната му плоча....незнам как се казва предаването, но се изумих и останах като гръмната! Мислех си да не е предварителен сценарии, но тя наистина плачеше и беше потресена....Ако някой от вас се интересува да погледне във програмата  и да види днес към 12часа на ZONE REALITY кое е това предаване и кога ще го излъчват отново, после ще коментираме, ако желаете, но аз съм доста заинтересована!

# 277
Танче, не намерих нищо в програмата на телевизиите. Много ми е интересно и много искам да се убеждавам, че това не е края, че има продължение, но колкото минава времето.........май, не знам.

# 278
Аз разбрах, че се излъчва в събота и неделя от 11.00до към 12.30 по Зона реалити, но все пак една приятелками го каза, не съм го прочела лично, та незнам.....но ако имаш възможности и имаш тази програма, гледай смайващо е!

# 279
Момичета, не се залъгвайте по подобни предавания - това е чиста проба тв популизъм. Само ще се измъчвате още повече.   Sad
Нали се  сещате, че ако в това имаше доза истина, предаването нямаше да върви по третокласен канал като Риалити. Да, сигурна съм че жената е плакала неподправено - това е работата на екипа - да проучи информация, която да използва - това са все неща които са видени от трети лица или споделени на трети лица.
А що се отнася до изводите от предаването - това е истината за всички от нас - животът продължава, макар и различен и ние сме тези, които взимаме решенията си - съпрузите ни само могат да ни помагат неосезаемо отгоре   bouquet

# 280
Момичета, не се залъгвайте по подобни предавания - това е чиста проба тв популизъм. Само ще се измъчвате още повече.   Sad
.....
.....
 животът продължава, макар и различен и ние сме тези, които взимаме решенията си - съпрузите ни само могат да ни помагат неосезаемо отгоре   bouquet
Подкрепям  Peace

По друг повод да попитам тук пишещите - вие продължавате ли да си носите брачните халки и какво мислите по въпроса ?

# 281
Да нося я, смятам ,че оставам женена за този човек, защото това не е раздяла като при развод, той неискаше да умира и аз неисках да го пусна да си отиде....ние сме си заедно, дори в различни измерения на вселената, за това я нося, защото се смятам съпруга на този човек!

# 282
  • Луната ни пази
Да нося я, смятам ,че оставам женена за този човек, защото това не е раздяла като при развод, той неискаше да умира и аз неисках да го пусна да си отиде....ние сме си заедно, дори в различни измерения на вселената, за това я нося, защото се смятам съпруга на този човек!
Съгласна съм с теб, Танче. Само че аз в момента не я нося, защото ми направи инфекция на пръста. Носих я до преди няколко дни, но се наложи да я смъкна!

# 283
Мама на двама, не я нося - но не защото не сме обвързани вече, а напротив - смятам, че след като той не може да носи своята, и аз ще НЕнося моята. Това е моята лична солидарност и обич към него  Peace

# 284
Zdraveite,mili momicheta s ednakva sadba kato moqta - zagubili liubovta na jivota si! Ot mnogo otdavna ne sam pisala ne zashtoto ne vlizam tuk, a zashtoto nqmam sila da govorq vse edno i sashto, a imenno,che moeto momche mi lipsva do bolka, nezavisimo,che veche minaha blizo 10 meseca. Mnogo vi obicham vsichki, zatova shte spodelq nqkoi neshta pak dano da mi olekne. Nashata dashterq  veche e petoklasnichka i e parva godina v Muzikalnoto uchilishte. Mnogo mi e talantlivo deteto, da e jivo i zdravo,az znam,che tati q pazi i napatstva ot nebeto. Ima obache loshi hora,koito ne spirat da q obijdat,che bila palnichka, da q izpolzvat i tova mnogo mi teji, pak i na neq sashto. Az vqrvam,che tati Mitko shte q pazi, no me otvrashtava loshotiqta na horata, dori ponqkoga i decata stavat mnogo zlobni i ne useshtat, kak s otrovnite si dumi razkasvat dushata na edno momichence, koeto e samo na 10..a veche znae kakvo e ZAGUBA. Ako nqkoi ima podobni problemi, shte se radvam,da gi spodeli. A sega iskam da vi pokaja edno ot desetkite stihotvoreniq koito napisah zamoq liubim, za sajalenie e na angliiski, no vapreki tova shte go napisha, po tozi nachin moje i toi( makar gore ot nebeto) da go prochete i makar che ne shte se varne pri men, da razbere,che az moje bi skoro shte otida pri nego...estestveno, kogato Bog ili sadbata reshat tova..

http://www.creative-funeral-ideas.com/nine-months-later.html

Dano ne sam vi ottegchila, mnogo celuvki, stiskam palci na vsichki da namerqt sili da se spravqt s bolkata, ama ako nqkoi otkrie takav nachin, neka mi go kaje, che az ne moga neshto.. aide pak shte revna...chao milichki !

Общи условия

Активация на акаунт