ИМА ЛИ ВДОВИЦИ/ВДОВЦИ СРЕД ВАС???

• 129 569
  • 969
  •   1
Отговори
# 885
Аз също не усетих веднага ,че това е човека за мен.Когато се срещнахме при общи познати/които бяха организирали запознаването ни И по негово настояване/единствената толкова силна осезаемост беше,че просто изгарях-лицето ми гореше,ръцете...Толкова силно е било онова,което той е усещал...

# 886
Имам чуството,че именяците тези дни в тази тема преобладават CryИ ние трябваше да празнуваме на 01.01.Но...празниците са още толкова далечни...Нека нашите любими почиват в мир Praynig

# 887
Честит имен ден моя любов! Празнувах без теб.....твоя имен ден за втори път! Отново поканих гости , отново както ти обичаше приготвих любимите ти ястия и вдигнах тост за теб.....Обичам те!

# 888
Бъдете силни момичета,подкрепям ви и ви прегръщам.  bouquet

# 889
# 890
Днес се навършват 6 месеца от внезапната смърт на моето момче.Почивай в мир,мили мой!Никога няма да спра да те обичам!Благодаря ,че беше част от моя живот...

# 891
  • Бургас
При нас днес е 1г.и 1м..Почивай в мир Мило.Дано си добре там Слънчице. smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 892
 CryДано всички да са добре там...където и да е това...Дано всички са спокойни и да почиват в мир... PraynigBeenitka прегръщам Ви,ще се моля за Вас и за Вашите Любими...

# 893
Благодаря ви от сърце,момичата. Hug

# 894
  • Бургас
 [smilPie=smile3518.gif]  bouquetПожелавам на всички да намерят мира и спокойствието в душата си.

# 895
Защо не пишете момичета...Лично за мен само тези форуми са някаква"утеха"...Сигурно не Ви е до това,но моля  Praynigпишете-дори и преповтаряни неща,дори и безмислени...само пишете!...........Няма някой който да не е споменал фактора ВРЕМЕ като някаква панацея.За мен той е ужасяващ...В малкото моменти когато се замислям за бъдещето,за мен нещата изглеждат безнадеждни...Какво означава година,две...Та може и да живеем още 30-40 години...Някой представя ли си как ще се изживеят толкова години в скръб,колкото и да е поутихнала,в самота...Деца пораснали,взели живота си в своите ръце,тръгнали по техния си път/ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ/,а ние...Самотни бабки очакващи...Изпадам в ужас от мисълта за ВРЕМЕТО като лек...

# 896
  • Бургас
И мен ме ужасява това че трябва да продължа години наред ами ако са много,а няма да се учудя ако  съм наказана да живея 30-40год.Не искам ,честно ви казвам не искам нито нов живот нито нов човек,искам само детенцето ми да попрасне щастлива млада жена да си намери половинката,човека който да я подкрепя и аз да си отида при момчето спокойна.Обаче дотогава как ще я караме без него не знам,вече 1г.търся отговора и не го намирам,не го намирам..

# 897
Избора е личен за всеки...Приемането,усещането -също...Аз съм от тези за които е страшно да нямат на кой да се опрат,да няма с кой да поприказват...Но не мога да си представя изобщо да се запознавам с мъже,камо ли да ги допусна в живота си...Дори и след време...Нали ще сравнявам и най-малките детайли,жестове,думи,всичко преживяно...Не ми се вярва,че ще се отърся от тези си усещания...А на тези,които са успяли да намерят някаква утеха и да открият отново човек за себе си и за близките си казвам едно БРАВО.Преборили сте се с тези страхове и сте постигнали равновесие...Завиждам благородно...Но честно,себе си не се виждам в такава роля...А и не искам...

# 898
Избора е личен за всеки...Приемането,усещането -също...Аз съм от тези за които е страшно да нямат на кой да се опрат,да няма с кой да поприказват...Но не мога да си представя изобщо да се запознавам с мъже,камо ли да ги допусна в живота си...Дори и след време...Нали ще сравнявам и най-малките детайли,жестове,думи,всичко преживяно...Не ми се вярва,че ще се отърся от тези си усещания...А на тези,които са успяли да намерят някаква утеха и да открият отново човек за себе си и за близките си казвам едно БРАВО.Преборили сте се с тези страхове и сте постигнали равновесие...Завиждам благородно...Но честно,себе си не се виждам в такава роля...А и не искам...
Да,на този етап мислим повечето от нас така...не само ти,но вероятно след година,две,три може би няма да е така.Не знам. newsm78
Както напред едно момиче от темата каза:+всичко черно исках и да умра.Сега след Х години всичко е пак същото черно,с тази разлика,че вече не искам да умра... HugНещо от този род...

# 899
Момичета имам един страничен въпрос.Свещта,която паля всяка вечер до 40-ия ден е на свършане,а и доколкото знам на 40 трябва да изгори напълно...Там е въпроса,че чрез нея аз "разговарям"с моето Слънце...Когато изгори изцяло,как ще продължа да контактувам с него,като за мен това е един вид материално доказателство...Нова свещ ли трябва да паля,но тя няма да е имала контакта с него...Споделете Вие какво сте правили Praynig

Общи условия

Активация на акаунт