подсъзнанието може всичко 6 (коледно- новогодишна)

• 31 242
  • 444
  •   1
Отговори
# 75
  • Добрич
EASpirit, честит рожден ден на твоето малко съкровище. Да ти е живо и здраво и да ти носи много радост и щастие. Винаги съм приемала 31. декември като един от най - големите празници в годината, а при вас той е двоен празник.Ето едно поздравление за хубавия повод.

# 76
Честит Рожден Ден на порасналото дете на EASpirit    bouquet Да ти е жив и здрав малкия палавник  Heart Eyes Да прави бели точно, колкото трябва  Crazy

А за мама:

Весело посрещане на Новата година  Hug

# 77
EASpirit, да ви е жив и здрав малкият палавник и много да ви радва!   bouquet

# 78
EASpirit Честит и светъл празник на цялото семейство  newsm59

На всички пожелавам много здраве, светлина и любов през Новата година и не само през нея!!!!

Благодаря от сърце на всички вас, които правите тази тема така прекрасна. От вас уча много и дните ми са по-слънчеви и изпълнени със спокойствие и мир.

Благодаря!

# 79
Честит празник, EASpirit! Много здраве и радост желая на рожденника!  newsm59  bigdance2 Tada

А на всички весело изкарване днес и много много вътрешна удовлетвореност и здраве през Новата 2009-а година! Бъдете все така активни и във форума през идващата година. За мен е удоволствие да бъда сред вас!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 13:56 от sv_harmony

# 80
Ето един прекрасен подарък в навечерието на Новата година - книгата "Тайната" на Ронда Бърн я има вече в електронен вариант в Изворите Heart Eyes

http://www.izvorite.com/smf/index.php?topic=2305.msg20002;topicseen#msg20002

Момичета, искам да ви пожелая весело посрещане на Новата 2009 година!   bouquet
Да бъдете много здрави, обичани и обичащи! Да намерим заедно и всяка от нас поотделно отговори на най-важните въпроси!
Много ви благодаря на всички вас за това, че ви има, че си помагаме взаимно и че така ще бъде и занапред  Hug

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 14:15 от mijjjka

# 81
EASpirit, да ти е жив и здрав малкия сладур! bdbaloni
Много да ви радва и да сте горди с него!Той е щастливец, че е избрал такава майка като теб! Пожелавам ви да се учите един от друг и да вървите заедно по пътя на откриването на своите истински същности! newsm51

di, и аз разказах притчата на съпруга ми и той също изпадна в размисъл newsm78.Той по принцип е зает с прехраната на семейството, както повечето мъже, а аз отговарям за духовното възпитание  Blush. Е, поне се опитвам Simple Smile.Но забелявам, че става все по-толерантен към странните ми увлечения и разсъждения, за което много му благодаря. С времето се убеждава, че съм права и започва повече да ме слуша. Wink

елена, въпросите , които възникват в теб са съвсем логични. Доколкото знам, така е замислено първоначално-булото на забравата да бъде спуснато пред очите ни, за да можем да еволюираме, сами да си спомним кои сме в действителност, да извървим пътя до нашия създател със дадената ни свободна воля .

Момичета, спомняте ли си, какво беше казал Шекспир - Целият свят е сцена и всички ние сме актьори. Колкото по-скоро осъзнем, че участваме в един предварително измислен сценарий и този наш свят е една илюзия, майя, толкова по-лесно ще приемаме болката, несправедливостите, докато в един момент нищо няма да е в състояние да ни наранява, защото нямама повече да се чувстваме като жертви. Във всичко ще съзираме вселенската справедливост и хармония и ще сме само благодарни, че ни е даден шанса да сме главните герои в нашия собствен филм.

Желая ви весело посрещане на Нова година! Hug Hug Hug

# 82
Easpirit, да ти е жив и здрав рожденника и много да ви радва!
Момичета,кажете как поствате тези картинки,искам да се науча Embarassed

Пожелам на всички весело посрещане на новата година и нека наистина бъде една успешна,здрава и носеща ни хармония година!

# 83
Честит рожден ден на малкото момче ! Честит рожденник на цялото семейство!

newsm59 newsm67 newsm59 newsm67 newsm59 newsm67

Мили момичета желая на вас и на себе си, да изпратим с добро старата и да посрещнем с радост Новата 2009 година! Wine Glass

# 84
Easpirit, newsm59  bigdance2  Gift на Бам-бам.  bouquet

# 85
Момичета от сърце ви благодаря за невероятните пожелания и положителната енергия!!!!

Да ви се върнат стократно пожеланията и нека има много Светлина и Хармония във вашите семейства.Не само догодина,а и всички години занапред.

Радвам се,че ви открих,за мен е чест да бъда сред вас и да ви познавам макар и вируално bowuu bowuu bowuu

# 86

Честита Нова Година мили момичета!!!!
Много здраве,хармония и благополучие желая в семействата и домовете ви!!!

Нека тази година бъде още по-добра от предната и нека ние сами да си помогнем това да стане. Hug

# 87
  • нейде там, където ....
Честита Нова 2009-та Година! Да е мирна и честита!
Аз повече ви чета, рядко пиша, но намирам много истини при вас. Благодаря!
Около мен не са много хората, които вярват, че можем да постигнем желанията си, в хармония със себе си, света и всичко останало ...   bouquet

# 88
  • Балчик-Сливен
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ,МОМИЧЕТА![/color Нека има още много такива като вас -хора с оптимизъм и вяра,хора,започващи промените от себе си.
Много интересни са темите и ако нямате нищо против ще се включвам понякога-повече ще чета Embarassed
Прави сте,че са малко хората от нашата кръвна група,но е добре ,че има такива теми,за да намерим себе си.
Вчера се заговорихме с моя колежка за помощта на ангелите и тя ми каза,че преди 5 години имала книжка,в която  в зависимост от датата на раждане  се проверява колко ангели има човек за закрила-свързано е с Питагор,ще се опитам да намеря информация и ще я споделя.
Пожелавам повече слънце в сърцата!!! Laughing

# 89
Честита Нова Година! Нека тя ни донесе много здраве и повече усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт