подсъзнанието може всичко 6 (коледно- новогодишна)

• 31 209
  • 444
  •   1
Отговори
# 90
Честита Нова 2009 Година, момичета!!! Желая много здраве и любов на всички!

# 91
 santa2честита и от мен!нека бъдем здрави, усмихнати, по- добри, уверени и вътрешно красиви ( и и външно Laughing)
 Close-mas: Nature Snowman People Santa

# 92
  • Tам през Атлантическия океан

Честита нова година и от мен мили дами

Много здраве и сбъднати мечти  Hug

# 93
   Честито, момичета! Току що спечелихте чисто нова година, модел 2009, гаранция 12 месеца! Ползвайте си я със здраве и късмет Heart Eyes

Пожелавам ви ежедневен позитивизъм, вяра и много реализирани мечти  bouquet Нека тази година е по- мирна, благословена и успешна за всички хора.

Тайно се надявам, темата да расте все повече и повече Hug

# 94
За много години момичета!

Спорна година на всички желая.

# 95
  • Добрич
Честита Нова Година на всички духовни сестрички!

Желая ви повече сбъднати желания. Нека всичко, което си поискате  го получите от Вселената.

# 96
Честита Нова Година, мили момичета!Да сте здрави и много радостни и светли мигове да преживеете през 2009 година!
Това е годината на Бивола, според китайския хороскоп. Аз съм Бивол. Днес чух по телевизията, че това е година на у,реждане на отношенията схората, годината на най-много сватби и най-много разводи, година в която брачните партньори могат да изяснят отношенията си.Много малко съм чела за това. Просто - това е прогнозата на Алена и реших да я споделя с Вас.

Как посрещнахте Новата година?
Ние я посрещнахме с наши приятели  в новия  ни дом. Имаше много хубава елха, много свещи, много светещи лампички, много украса /харесвам си я. / и много детски смях. Благодаря сърдечно на небесата за всичко- неизброими са нещата. А на 30. 12.,  ходихме и до Рупите, за последен път през 2008 година да занеса на баба Ванга благодарностите си, да се поклоня на гроба й, и да подишам въздуха под Кожух  и да измия очите си в прекрасната вода на Рупите. Това беше последния голям подарък, който ми поднесоха небесата за миналата година.
И да ви кажа- починах си - спах, гледах дори телевизия, днес след обяд се излежавах и поспах даже.  Grinning

Благодаря на всички тук за хубавите пожелания! Hug Hug Hug

# 97
  • Добрич
Дъщеря ми днес става на 4 години. Черпя ви виртуално с тортата, която направих за рожденния и ден - с желирани бонбони, защото много ги обича.

# 98
Вела прекрасна торта!!!

Да ти е живо и здраво детето!!!Късметлийка е с такава майка,но и ти си късметлийкас такова прекрасно дете!!!Пожелавам и безгрижно детство,много смях,весели игри и мама и тати много да я слушат Wink
 newsm59 nbirthday  party002 Gift

Нашата Нова година беше с близки приятели у дома,много тиха и спокойна за разлика от предишните.Пожелавам си и такава година,защото ми се иска да не разхищавам енергията си спонтанно,а да обмислям повече нещата и да имам време да чета повече.

darena прекрасни изживявания си имала Hug

# 99
Честита Нова година на всички! Да е пълна с много обич, щастие, здраве и късмет! Hug
Честото и на рождениците!

bouquet

# 100
Винце,нищо не разказа за хотела и духчето Grinning

# 101
Вела, да ти е жива и здрава рожденичката!И много да ви радва - и тя вас, и вие - нея!   bouquet
Пожелавам ви весело изкарване на празника! А тортата изглежда наистина много вкусна  Hug

# 102
  • София
Честита 2009 г!

Желая на всички любов, сила, светлина, благодарност, смирение и забава по Пътя!

Много вкусни торти правят тия мами   bouquet!

# 103
  • София
Има новина:

Академия ХАНЛИН
започва КУРС по КИТАЙСКА АСТРОЛОГИЯ 1-во ниво нa 12.01.2009 от 18:00
Курсът ще се проведе в читалище "Н.Хайтов"
(читалището се намира на спирката на хотел "Плиска"
в сградата на бивше кино "Изток" )

За повече информация и записвания се обръщайте към
Емилиан Христов на телефони. 02/8879823, 0885441552, 0878242891.

Аз съм карала курс при тях и много неща за себе си разбрах от него. Например, по природа съм мека и леко наивна, но на моменти ставам харт и отговарям рязко на хората. Разбрах откъде идва - от една от символичните звезди, които се изчисляват по рожденна дата. Сега внимавам повече с това Simple Smile)))))

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 11:12 от svetlina_8

# 104
Вела, да ти е жива и здрава рожденичката!
 newsm59  party023 Gift

Общи условия

Активация на акаунт