подсъзнанието може всичко 6 (коледно- новогодишна)

• 31 222
  • 444
  •   1
Отговори
# 60
mamm1129 , Спиритче, само като ги слушам диктовките ми действат така. Гласът е особен - нито мъжки, нито женски... Изобщо останах с някакво тягостно усещане... Сега дори не ми се и четат  Rolling Eyes
Както и да е, може би само аз съм го усетила така  Hug

mamm1129 , притчата наистина е страхотно въздействаща   bouquet

# 61
Здравейте момичета..
Честита Коледа! Много здраве и късмет на всички Hug
Влязох да търся уж инфо за хомеопатията, а ме впечатли заглавието..и се зачетох...
Признавам си, че не съм много на 'ти' с литературата, но винаги съм мислила, че подсъзнанието може много неща!
И че е много важна позитивната настройка. трябва да вярваш в доброто и неочакваното..и рано или късно желанията се сбъдват.
Гледам да избягвам да общувам с негативно настроени злобни хора. Вярвам, че има хора и места, с положителна енергия, които ти дават много!
Опитвам се и аз да бъда такава (не за всички де..все пак съм си скорпионче и тези, които ми лазят по нервите.. #2gunfire).
Много се радвам, че има много позитивно настроени момичета  bouquet.
Весели предпразнични дни и ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

# 62
а  пък като гледам..и Винцето е тук Wink
Но не се учудвам особено, защото това е един силно позитивен човек.
Много целувки от мен newsm51

# 63
mamm1129 , твоята притча ми дойде навреме - благодаря ти !
Тъкмо бях се ядосала около мързеливците в къщи и ..................................

Привет на всички момичета ! Отдавна не бях писала и чела , защото ме затрупаха с работа , но ето че ви намерих в новата тема.
  bouquet

# 64

На мен също много ми хареса притчата.И вярвам ,че е така наистина.
Но не мога да си обясня нещо.Не само в тази притча ,а въобще.

Притча за въплъщаването[/b

Но се оказало, че да си спомнят за Себе си е сложно и трудно и те всички забравили своя договор. Повечето приели на сериозно живота си, започнали да се обиждат и гневят един на друг, забравяйки че сами са си съставили този сценарий и забравяйки най-важното – че те всички се обичат един друг!
Защо не можем да си спомним.Поне към края на живота трябва да можем да си спомняме.  За да си простим.Виждам как на много хора ,живота им е непрестанен гняв и омраза. И така до края. Научен ли е урока в крайна сметка.
Може би аз пропускам нещо,което не ми е ясно.Сега се уча.Простете, ако тези ми разсъждения са глупави. Предстои ми да чета "Пътят на душите".

Моля , споделете нещо по този въпрос.

# 65
elena, децата си спомнят до определена възраст. А ние възрастните също можем да си спомним но за да стане това са нужни големи изпитания по пътя, да отделим време да погледнем вътре в себе си. Чела съм много доказателства за това как след тежка операция или състояние близко до смъртта хората си спомнят и след като се върнат тук те прощават дори на убиеца си ... Нужно е разбиране, че всички хора сме едно и ако мразим определен човек то ние мразим себе си. Затова са и призивите в повечето духовни учения Обичайте се, Прощавайте, Благодарете ! Щом веднъж се научим на тези неща ние ставаме хармонични и здрави хора и дори да попаднем в епидемия или пандемия ние не ще се разболеем. Изпитано Peace

Обичайте  през Новата 2009  Година   bouquet

# 66
 klem4e беше се позагубила Hug

Децата май до 3 години са с отворено съзнание.

elena_ мисля,че не трябва да си спомняме,за да можем да си простим такива каквито сме.Да се обичаме такива каквито сме и след това да се научим да обичаме и приемаме хората около нас-точно такива каквито са.

Притчата от mamm1129 също отговаря на въпросите ти.

Днес открих прекрасна статия,постната от една съфорумка в друга тема Hug

# 67
Благодаря ви, момичета за пожеланията за дъщеря ми  Heart Eyes
И аз съм с нов десктоп  Laughing Избрах си червения цвят, защото нали излишните килограми са свързани с липсата на червения цвят   Wink Та може и да поотслабна  Grinning междувременно  Laughing
mamm1129, притчата е разкошна  Hug Дори я прочетох на мъжа ми и той ме изслуша замислено  Shocked Чак се изненадах  Thinking По принцип ми се присмива  Embarassed

# 68
Аз избрах зеления за десктопа Wink
Явно на всяка от нас и допада различен цвят.

di_ браво на твоя мъж,аз на моя няма начин да му предизвикам интереса.
Добре,че поне за ваксините се нави,не че е прочел нещо,само с обещанията си остава.

Ама така е,няма къде да отидат с такива жени Mr. Green

# 69
Moмичета и аз си сложих цветето на десктоп-а Simple Smile.
di, внимавай с червеният цвят, защото нали 2009г. е годината на бика(вола) и до колкото знам, трябва да се избягва, особено, да се обличаме в червено. Аз харесвам този цвят и ще ми е трудно, да го пренебрегвам.

http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=16

# 70
daindi , благодаря ти  Hug Веднага се поправих  Naughty Но все си мисля за тези пусти килограми  Embarassed много ме измъчват  Embarassed

# 71
di, нали подсъзнанието може всичко, възползвай се! Hug
Весело посрещане на Новата година на всички! Hug

# 72
Момичета скромна виртуална почерпка от мен-моето детенце днес навършва 2 годинки Grinning

# 73
  bigdance2 newsm59 hbdayЖиви и здрави, весели, засмени да сте!!!
 baloni

# 74
Честит Рожден Ден на малкото слънчице! Hug

Общи условия

Активация на акаунт