подсъзнанието може всичко 6 (коледно- новогодишна)

• 31 200
  • 444
  •   1
Отговори
# 120
А има ли някаква легенда,знае ли се откога е там и на кого е? Grinning
Да, писах подробно за това  по предишната тема.  Ако се разровиш, може би ще го намериш. Мисля, че е  тема 3-та....  newsm78 Собственика се е самоубил...много е обичал хотела си . Не се знае причината за самоубийството.

# 121
Цитат
Става въпрос за случаи, когато самият човек е недоволен от ситуацията, в която се намира.

*Nessa*, щом самият човек е недоволен от ситуацията, в която се намира, значи може би не случайно ти се оказваш близо до него в момента! Hug Опитай се да му помогнеш в такъв случай! Нали няма нищо случайно... Сама ще разбереш дали той има нужда от твоята помощ или не.

Винце, на това духче не му ли е студено там, на зимните ви температури? Този хлад, който усещаш... Заблудило се милото, да остане в нашия свят и да напомня за себе си, за да му обръщате внимание и да нарушавате самотата му! Thinking

# 122
tonimar...май не му е студено на духчето... Laughing Не знам много за духчетата, ама ми е странно, че духчето се върти около този хотел, толкова години... Thinking 

# 123
  • България
Дух4ето и то е "4овек" като нас, иска нормални работи: компания и внимание ,затова се обажда Laughing!Свикнало е на студ си мисля... Thinking

# 124
ЧервеноВинце , norah, и аз си мисля, че не му е студено... нали е в друг, нефизичен модел... извън материята...
Но си мисля, че му е студено от изолираната си самота. Нито при нас - хората, нито при тия горе...  Thinking Точно компания и внимание,  norah
Но може и това духче просто да си се забавлява, нали! Grinning
И да си му е много добре все още при хората.

# 125
  • България
Tonimar, aз 4есто се 4увствам като описанието:
"Нито при нас - хората, нито при тия горе... "  Rolling Eyes

Абе нали не хапе дух4ето , какво толкова, да си се забавлява...  Joy

# 126

да се запиша и да започвам да чета..........

# 127
norah, стой си при нас!  Grinning 

Herzen, добре си дошла! Hug

Момичета, вчера чух за една жена, която за втори път ражда близнаци и за втори път са с различен цвят на кожата... Помислих си, че е кармично. Нещо неотработено в минали прераждания...

# 128
Винце,не знаех,ще потърся чрез публикациите ти Wink Peace

На духчето не вярвам да му е студено Joy  А вие усещате хлад заради различните нива в които се намирате с него.

На мен ми стана мъчно за него...явно нещо настина го задържа много или има нещо,което не е свършило.Не му ли се иска да продължи..?

tonimar децата са с различен цвят от нейния или те самите са с различен такъв? Blush

# 129
  • Добрич
Здравейте момичета! Благодаря за поздравите и пожеланията.

Малката госпожица от Коледа до сега получава подаръци всеки ден и е станала своенравна и капризна. Надявам се сега, когато вече свършиха празниците да влезе в ритъм. Последните дни се замислям много за възпитанието на децата. Книгата на Кехоу за деца си я купих и я прочетох, но се чудя - от една страна не трябва да угаждаме за всяко нещо на децата си, за да не станат глезени, а от друга страна се стремим като поискаме нещо да го получаваме от Вселената. Някак си възгледите за това, което искаме от живота и за това как да възпитаваме децата си се разминават. 
Дъщеря ми непрекъснато повтаря , когато иска нещо, повтаря до втръсване. И обикновено каквото иска го получава, не винаги веднага, но в крайна сметка / с малки изключения / получава желаните неща с повод или без повод. От една страна виждам, че така се реализират желанията и по закона за привличането, но от друга страна си мисля, че тя е още малка и все още е по силите ни да реализираме мечтите и в общи линии. Само, че тя ще става все по - голяма и ще иска все повече и по - скъпи неща. Ние няма да можем още дълго да задоволяваме исканията и. Не съжалявам за всичките играчки, които и купуваме, но се чудя защо не си играе с тях, а все иска нови. Понякога само 10 или 30 минути след като е получила дълго чаканата играчка вече заявява следващото си искане.

Ще ми бъде интересно да науча вашето мнение по въпроса, защото това е едно от нещата, които ме терзаят последните дни.

Искам да споделя и за един филм, който гледах през изминалата седмица - Коледата на Кaрeл. Филмът много ми хареса и си мисля, че е чудесно когато грешим ако има кой да ни покаже нещата погледнати от друг ъгъл. Само, че в обикновения живот си нямаме духчета, които да ни отварят очите за грешките, които допускаме.

# 130
ЧЕСТИТА НОВАТА 2009 ГОДИНА!
ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ ДА Е ЗДРАВА, ДА Е МИРНА, ДА Е ИЗПЪЛНЕНА С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ.
ДА БЪДЕМ ВСИЧКИ НИЕ ПО-ДОБРИ, ПО-СМИРЕНИ, ОБГРАДЕНИ С МНОГО ЛЮБОВ.
АМИН.

Червено винце, поздравление за съвета към Дарена. Наистина аз самата съм част от един такъв забързан свят в момента, но прилагайки тези принципи, аз успявам да видя позитивното и красивото в едно такова забързано ежедневие. Самите ние трябва да си помагаме. Казано е "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ"!!!!

Спри.... огледай се наоколо. Забележи за момент природата около тебе, колко всичко е спокойно и уравновесено. Няма стрес няма паника. Всичко е красиво, цъфти и се развива....защото всичко  се доверява на Твореца, че Той  ще се погрижи за тях.

Кога за последен път си им се радвала на тези дребни неща, които те "обкръжават"?  Laughing Я се замисли...?  Wink
Имам нещо за теб...невероятно карсиво и приятно упражнение за сваляне на стреса!  - Седни на терасата утре вечер, и погледни луната и звездите...за 5 минуки дори!  Не мисли за нищо друго, освен за тях. Кажи си,  че те светят за теб, за да ги забележиш! Порадвай им се...възхити им се!Виж колко са красиви наистина!  Много ще се успокоиш от всичкото това...гарантирам ти!  Heart Eyes

Дори и да не  е така...то ще стане така! Нали искаш да е така и вярваш че така..и ти ЗНАЕШ че е така! Hug

Ти можеш!   bouquet [/b]

# 131
  • Добрич
Ето няколко интересни цитата, които предизвикват у мен размисъл:
Цитат
„Когато срещнем някого и възникне мигновено приятелство или привличане, това означава ли, че това е духовен партньор, с когото сме били заедно в предишни животи?”
и
Цитат
Всяка връзка съществува, за да ви даде възможност да се опознаете. Чрез самоопознаването можете да се научите да приемате себе си и да се обичате. Единствената истинска любов е любовта към самия себе си, друга любов не съществува.
Най-голямата от всички тайни, открити от Христос и Буда, а и много други, била тайната на влюбването в самия себе си. Когато обичате себе си, вие сте в състояние на приемане, пълно приемане. Когато приемате, вие преставате да се съпротивлявате на света и всичко в него. Преставайки да се съпротивлявате, позволявате на всичко да е такова, каквото е. Позволявайки на всичко да е такова, каквото е, Бог може да работи чрез вас. В този момент можете да кажете „Аз и Отeц едно сме”, защото ще бъдете едно с източника на целия живот. Вие ще бъдете едно с любовта!

Цялата статия можете да прочетете тук.

# 132
humanis,   bouquet
Силата на любовта, прошката, благодарността и ВЯРАТА /да не я забравяме/ е невероятно силна. Ако се придържаме към тях - за нас трудности няма да има. Заставам зад тези думи.

Обичайте се, Прощавайте, Благодарете ! Щом веднъж се научим на тези неща ние ставаме хармонични и здрави хора и дори да попаднем в епидемия или пандемия ние не ще се разболеем. Изпитано Peace

# 133
Много хубаво и вярно казано. Браво, Норче   bouquet

Каквото си пожелаем сами, това ще полу4им, толкова е лесно Wink!
Вси4ко зависи от нас! Hug

# 134
*Nessa* , поздравявам те! И ти благодаря, защото с твоя днешен пост предизвика доста мисли в мен относно как е добре да се постъпва в такива ситуации! Аз знам моята реакция, но се замислих за това кое е правилно. Ако всеки ден има пост, който да ме доближава до мен, който по някакъв начин да предизвиква разсъждения - ще е чудесно и от голяма полза! Hug

EASpirit , на снимката бяха първите две близначки и майка им, която е бяла. За бащата обаче не разбрах с какъв цвят на кожата е.  newsm78

Вела , добре е, че и ти споделяш проблеми. По този начин малко или много можем да си бъдем полезни! Моята тактика е да се научи детето да си "заработва" поне по-скъпите подаръци. Така или само ще се откаже от някои, или ще се научи да дава, за да получава. И при двата случая, играчките няма да му омръзват толкова бързо, щом се е потрудило за тях.  Hug

Цитат
Обичайте се, Прощавайте, Благодарете !

Това наистина е силно! И аз ти благодаря, humanis Hug

Общи условия

Активация на акаунт