подсъзнанието може всичко 6 (коледно- новогодишна)

• 31 183
  • 444
  •   1
Отговори
# 195
  • България
Искам да споделя какво ме изуми в тази книга за ангелите...от една година като погледна към телефона си много 4есто виждам следното: 11:11 , 12:12, 10:10 ,как  винаги поглеждам то4но навреме , за да го видя Shocked. В един момент стана прекалено 4есто и запо4нах да се замислям ,4е това не може да е слу4айно. Е, в4ера в тази книга бях супер изумена да разбера, 4е това било на4ин на комуникация с ангелите ooooh! Simple Smile.
Ина4е не намерих други преведени книги на Вър4у newsm78.
be.free добре дошла!  bouquet

А ина4е и мен ме вълнува въпроса за съзнателното усилие или оставянето на  живота в ръцете на Бог. Къде е баланса? Колко усилия и кога са нужни?
4есто виждам ,4е важи поговорката "насила хубост не става" ,но друг път важи библейската истина ,4е "вяра без дела е мъртва". Но какви дела и как? Може би дела,които демонстрират вярата ни и духовното ни израстване ,а не просто усилия наслуки... newsm78

При мен писането на утвърждения 21 пъти ,21 дни не донесе резултат Sad,а толкова имах нужда от него, дали бях много конкретна в исканията ,не знам Thinking...

# 196
norah , при мен също имаше съвпадение (съмнително) за часа, най-вече 11:11. В началото си мислех желания, после се усетих, как неволно си отмествах погледа, всеки път щом видя еднакви цифри и нищо не си пожелавах, защото нямам толкова много желания ooooh! и това ме плаши!
Сега имам електронен часовник само на телефона си, който е с тъмен екран Simple Smile и в колата, който не смея да погледна.
Тази комуникация с ангелите, как да я тълкувам newsm78?

# 197
Дорийн освен книги има и различни оракъл-карти - оракъл на Ангелите, оракъл на Феите, на Богините и др.

Ето един немски сайт за теглене на карта за деня. Картите са красиви, а посланията - още пО   Wink

Също така има и придружени медитации, четени от нея  Simple Smile   

# 198
  • България
Daindi, при мен това с 4ислата запо4на преди да ми се слу4и голяма трагедия, може би ангелите са се опитвали да ме предупредят за нея. Имах и други знаци, като непрекъснато кръжене на самолети,които 4увах, а сега не 4увам ,макар да си кръжат както преди. След като ме сполетя трагедията(изпитанието) запо4на отново това с 4ислата, но всеки път си пожелавам нещо ,едно и също.
Освен това имах едно ужасно гадене около половин година,болки в цялото тяло,едва се хранех, това е било знак,който съм пренебрегнала. Абе като се върна назад цялата Вселена ме  е предупреждавала за това ,ама кой да "4уе" Confused.
Затова сега внимавам за вси4ки знаци Rolling Eyes,няма слу4айности, наскоро 4етох "Селестинското проро4ество" ,ами пак съм изумена, 4е се говори за "слу4айностите " в живота ,които никак не са слу4айности Peace.Тези работи съм ги "знаела" ,тоест 4увствала,но ве4е им вярвам.
Ангелите никога не помагали,ако не искаме,тоест трябва да ги помолим за помощ.
Но не знам как да тълкуваме комуникацията във всеки един слу4ай, явно при всеки е разли4но.....
Амитола, това с картите е много вярно,аз теглих наскоро от сайта на Луйз и вси4ко съвпадна Peace. Но не знам немски, дали го има и на английски newsm78,трябва да се разровя ....
Лек ден   bouquet,аз отивам да действам,4е май само приказвам Embarassed, да видим кога ще "цъфнат налъмите".... Joy

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 15:48 от norah

# 199
Ето карти на английски - http://www.libralion.com/hay.htm
Спомням си, че някой преди време беше пускал и линк с едни други ангелски карти... Сайтът беше или на руски, или на английски  newsm78
Може ли пак да го пусне като линк  Wink

# 200
Привет на всички!  Hug

be.free...добре дошла!  Hug Разбира се,  че не се обиждам и   е хубаво, че след като не си разбрала, питаш  Laughing
Значи така...ще се опитам да ти разясня малко по-подробно за какво "вървене  по течението" става на въпрос и за действието. Мисля , че неразбирането ти идва от това,  че си приела израза"оставете се на течението" буквално.Това не означава БЕЗДЕЙСТВИЕ. Те  повечето хора и Библията така я четат буквално, и затова не я разбират.

Да се оставиш по течението, значи да не се съпротивляваш и бориш със дадена ситуация. Като предприемаш ДЕЙСТВИЕ се остави на интуицията си да ти покаже какво да направиш. Тя да те води.Това е вътрешния глас...нашата интуиция. Имам разум ...имаме и интуиция.

Разума винаги ще се опитва да те вкара да мислиш логично, да се съпротивляваш и да се бунтуваш срещу несгодите, да не се оставяш ,а да се бориш.Ако слушаш него,  ти се бориш  всъшност със себе си и  това  ще създава вътрешен конфликт и напрежение.

Но ако се решила нещо, което искаш да направиш...ДЕСЙСТВАЙ КАТО СЕ ВОДИШ ПО ИНТИЦИЯТА СИ, без да се влияеш от това какво ти каза ума. Остави се на възприятията си, на тялото и на сърцето си...тоест остави се на течението. "Течението" е  вътре в тебе, божия глас..който ще те води.

Бездействието не води доникъде...и тогава нещата няма да се получат, или ще се получат когато цъфнат налъмите...а те никога няма да цъфнат.  Laughing

Та ако реши човек да действа..не бива да е с борба и съпротива, а обратното, а да се оставиш на течението, тоест  да се довериш на вътрешния си глас. А да се бориш срещу течението  е, да слушаш ума. Ума е хитър и измамен.Може да ни подведе. Интуицията  никога. Тя е иснксиа, тя е гласа на бог.Чрез нея Той ни говори.

Значи както се разбира, действието и оставянето на течението са взаимно свързани. Когато предприемеш  действие насочено от вътрешния ти глас, се остави на течението...не се притеснявай и бори за това, то  да се случи. Пусни го...свободно...и то ще отида там където трябва, без да има нужда ти да направляваш нещата. Сега малко разясниха ли ти се нещата?  Sunglasses

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 18:34 от ЧервеноВинце

# 201

При мен писането на утвърждения 21 пъти ,21 дни не донесе резултат Sad,а толкова имах нужда от него, дали бях много конкретна в исканията ,не знам Thinking...

Няма и да има. Понеже желанието ти не е за тебе, а за съдбата на друг човек, която ти не може да контролираш.Ти можеш да контролираш само своя живот. И ти го знаеш. Говорили сме го с тебе, много, много пъти... Wink
Момичета, забелязвам , че е хубаво да си се хвалим и това на всички ни  се харесва. Но когато има проблемче, и някой се опитва да помогне...не се сърдете. Хем се иска помощ, хем като се  даде,някои  се обиждат. Тогава няма да има кой знае какъв напредък в темата, ще си тъпчем на едно място и ще си повтаряме едни и същи неща.  Тогава хората, които искат да  ни помогнат и от които наистина има какво да научим, ще се отеглят от темата. Нали целта е не да се четкаме и да се хвалим само колко сме позитивни, а най-вече да си помагаме, когато някой не успява  Sunglasses Понякога истината боли, така е. Но по-добре  горчивата истината, отколкото сладка лъжа. Поне аз така мисля.

Аз съм много открит и директен човек.След селективен подбор с времето разбрах, че искам хора около мен, които да ми помагат, дори и критиката си. Така че от страшно много приятели, се ограничих  и си избрах само истински приятели, които уважавам и искам да са ми приятели, поради причината, че не си спестяваме истината. Така всъщност много си помагаме взаимно. Предпочитам право куме в очи...и от двете страни.
Ако съм обидила някого, извинявам се, не е умишлено, а с цел да си помагаме да израстваме по Пътя!   Hug

Определо се забелязва липсата на светлина8, човек от когото има какво да се научи и амитола/ която слава Богу се включи/
Heart Eyes

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 20:05 от ЧервеноВинце

# 202
Здравейте момичета !  Hug Hug Hug

За несбъдването на желанията ,мисля ,че е виновна вярата. Вярата ,че ще се случи или ,че заслужаваме да се случи. Според моя опит , няма значение дали ще пиша или ще повтарям утвържденията.Просто ако уверено вярвам в нещо ,то става . А ,ако повтарям всеки ден по много пъти ,но не се е случило, след извесно време установявам ,че всъщност не съм вярвала.Това желанията да не се сбъдват ,е свързано с вътрешни блукажи,които са на подсъзнателно ниво и се достига до тях чрез някои техники.В "КЛЮЧЪТ " на Джо Витале са описани.Всъщност ключът е точно това -да премахнем пречките и да сбъднем желанията си. Книгата е много полезна.Все още не успявам да сбъдна всичките си желания.Работя по въпроса и ......"ако е рекъл Господ".
Успех и сбъднати желания на всички!  Hug
ИнаДинова Hug -надявам се ,че преодоля онзи труден момент  Hug

mijjjka , честито ново аватарче  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 18:56 от elena_

# 203
Момичета, искам да ви пожелая успешен, лек и приятен първи работен ден от Новата 2009 година - утре!

bouquet

# 204
Момичета, искам да ви пожелая успешен, лек и приятен първи работен ден от Новата 2009 година - утре!

bouquet

darena, на теб също , и по -леко и умерено да я караш тая година  Hug

# 205
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquetна всички!!

# 206
Успех на всички и от мен...и да не забравяме, че ако Бог с нас, то всичко е в нашите ръце!   bouquet

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 20:06 от ЧервеноВинце

# 207

bouquet

darena, на теб също , и по -леко и умерено да я караш тая година  Hug

Elena, "като в прегръдката на ангел" - помня съвета ти! HugС ваша помощ по празниците си починах и преживях приятни неща. Благодаря на Бога! верно, че са празници, но аз и на празници не успявах да се спра / преди/

# 208
Винце, привет!  Hug Предпоследният ти пост, признавам си, ми прозвуча малко озадачаващо... Какво имаш пред вид? Кой е обиден и защо?  Confused Има ли някакъв проблем или недоразумение в темата, защото аз подобно нещо не съм усетила, но ако все пак има, мисля, че е най-добре проблемът да бъде изказан и решен възможно най-бързо      bouquet

mijjjka , честито ново аватарче  Heart Eyes  Hug

elena_ , мерси, миличка  Hug И ти си с ново ангелче  Heart Eyes

darena   Hug Благодаря за пожеланията!
На всички желая и аз много успешна 2009 година!  А ние си знаем, че тя ще е такава!!!  Peace  Peace Peace

# 209
Цитат
Момичета, забелязвам , че е хубаво да си се хвалим и това на всички ни  се харесва. Но когато има проблемче, и някой се опитва да помогне...не се сърдете. Хем се иска помощ, хем като се  даде,някои  се обиждат. Тогава няма да има кой знае какъв напредък в темата, ще си тъпчем на едно място и ще си повтаряме едни и същи неща.  Тогава хората, които искат да  ни помогнат и от които наистина има какво да научим, ще се отеглят от темата. Нали целта е не да се четкаме и да се хвалим само колко сме позитивни, а най-вече да си помагаме, когато някой не успява   Понякога истината боли, така е. Но по-добре  горчивата истината, отколкото сладка лъжа. Поне аз така мисля.
[/color]

ЧервеноВинце, напълно споделям мнението ти! Хубаво е да се стимулираме една-друга, да се насърчаваме, но и да си казваме истината, дори и да боли! В противен случай нямаме никакво израстване и не сме търсещи!... Да търсим израстването означава да искаме да видим нещата, а не това, което ни харесва, не това, което ни се иска да видим и чуем! Аз ти благодаря за твоята откровеност! Постовете ти винаги са ми помагали и стимулирали! Както и на други, които вече се отдръпнаха от темата...  Hug

darena  Hug

Общи условия

Активация на акаунт