LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 777
  • 612
  •   1
Отговори
# 270
Еми на6те са кафяви и са изкуствена кожа ,за 4ерните не знам ,то като се пипне и се вижда ,ама за тея пари толкова .

# 271
Момичета,много си харесах този панталон(на 2TWO е),но не знам кой номер евентуално да поръчам 36 или 38.Размерите са ми талия 74,ханш 88.

36 Peace

# 272
Здравейте момичета, нова съм тук и искам да попитам може ли да се прави поръчка с дебитна карта Виза на Булбанк или Пощенска банка?
Благодаря Ви предварително!!!

# 273
  • In The Middle Of Nowhere
Аз днес полчуих известие за поръчка от 20.12, което предполагам съм получила още вчера и направо не повярвах Можех още тогава да си взема нещата, ама ме домързя да си проверя пощата  Laughing

Някой знае ли на 2-ри и 3-ти дали ще има дежурни?

# 274
  • София
На митницата ще работят на 3.01 до обяд  Peace

# 275
  • In The Middle Of Nowhere

Мерси, но мен ме интерсува за пощите главно  Rolling Eyes

Момичета, желая на всички Ви весело посрещане на новата 2009 г. и само успешни покупки през нея!  Hug

пп: 450 на теб специално искам да ти благодаря за помощта в началото  Hug както и на всички, които са се отзовавали:)

# 276

щом митница ще работи, значи и пощите ще си работят, както си работят в съботен ден до 13 ч

Момичета, желая ви приятно и весело посрещане на Новата година, бъдете щастливи, красиви и много обичани!  Hug   bouquet И нека имате пълни карти за пазаруване!  Mr. Green

# 277
Момичета искам да ви пожелая весело посрещане на Нова година и да споделя,че са ми върнали по сметката изтеглените два пъти пари на 18.12.
Пиша за информация на останалите "пострадали" с двойно плащане.
Браво на французите явно са много коректни!

# 278
  • Враца
Проблема не е от французите а от връзката между Борика и банката...перите не се теглят, а блокират...на мен на два пъти ми се случва и с настяване по телефона го оправят до 24 часа..

Весело посрещане на Новата година   santa2 !

# 279
Весело посрещане на Новата година и от мен! И да кажа ,че и моите пари от18.12 са върнати !

# 280
  • в страната на абсурдите
весело посрещане на новата 2009 година!желая на вас и семействата ви здраве,късмет и щастие!

# 281
  • София
Помня, че преди време се коментираха тези маратонки, но не помня доволни ли сте от тях. Естествена кожа ли са? Благодаря предварително!  bouquet

В4ера ги полу4ихме ,само 4е кафяви ,изкуствени са ,мъжа ми не е о4арован от тях ,но 6те си ги носи и се поръ4ва + 1

Не съм съгласна, маратонките са естествена кожа и специално моят мъж ги има в черно и е много доволен. Все още ги носи, казва, че много топлят.  Hug

А може ли реални снимки и някой има ли размери на стелка 46-47 номер Praynig
  bouquet

ПП Намерих снимки, но молбата ми за стелката остава Praynig Мъж ми има едни от Ла Редут 47, но са на Пума, чудя се пак 47 ли да взема, има и едни Найкове 46, но те не са от сайта newsm78

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 19:05 от kici

# 282
biskwitka , ето кожухчето ,размер 108.Под снимките има и размери  Peace

# 283
Весело посрещане на новата 2009 и от мен, здраве, щастие и благополучие на всички!

# 284
  • София
Аз току що направих и последната си поръчка за тази година Mr. Green

Весело посрещана на новата година  bouquet С пожелание за много здраве, щастие и просперитет на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт