LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 797
  • 612
  •   1
Отговори
# 75

Оф, дали ще му станат на моя newsm78? Той носи по-големи номера, но ако наистина си отговарят на 3-4 Х би трябвало да са му добре.

Боксери с еластан на La Redoute Creation, номер 52/54 са с размери талия 44см, ханш 49 см. Дано ти е ориентир  Peace

# 76
Бихте ли казали-поръчки по пощата от коя дата пристигат?
 Peace  bouquet

# 77
И аз се записвам да ви следя момичета.
Весели празници и много успешни поръчки.

# 78
От доста време чета доста от темите във форума, но така и не съм писала. Сега се включвам, т.к. се надявам да съм полезна на  мамите (и по-специално на софийските), които си чакат колетите от ноември. Преди малко си получих известието за пратката от прословутия 18.11.  Другата ми информация, която имам от моя много много близка роднина , която работи там където се получават и обработват всички пратки преди да отидат на митница или по пощите, е че всички пратки от ноември са били обработени тези дни и поне софийските вече трябва да са на митница.
Това е от мен, а сега се оправям и отивам на митницата.  Grinning

# 79
Аз чакам от 12.11, 5.12 и 10.12. Проверявах преди празниците и нямаше нищо. Писах писмо и дори отговор нямам.

# 80
  • след Околовръстното
Здравейте момичета, нова съм при вас, но ще съм благодарна ако ми помогнете малко.Харесвам си сумати неща от въпросния сайт,прочетох цялата информация в началото на темата, пробвах сто пъти да се регистрирам,но нищо не става.Бъкел френски не разбирам и това ме изнервя допълнително.Аз ли съм тъпа та не мога да се регистрирам или не винаги приема регистрацията? Моля ви за помощ.

# 81
Днес взех поръчка от пощата от 14.12.във Враца
Изпратили са я на 17.12., а тук е пристгнала на 27.12.

# 82
Здравейте и от мен момичета. ))))
Днес ще ходя до пощата да проверя за колет от 12ти декември. ))) Стискайте ми палци да е пристигнал,че там са ми подаръците за НГ. ))))

# 83
Включвам се с коментар на масичката за игра детето ми на 1г.7м. много й се радва ,макар,че не се заиграва много с играчки.Тази маса и влакчето на Фишер Прайс са най-добрите ми попадения до сега Simple Smile

Туранага_Санka, какво прави влакчето, кубчетата каква функция изпълняват Thinking, ако може и реални снимки Praynig.  Освен това ние вече сме на 2г, дали не сме големи за него newsm78, в описанието пише за над 6м. възраст.........

И пак да попитам за това ренде, никой ли не го получи вече newsm78, да даде отзиви Praynig Praynig

# 84
  • след Околовръстното
Извинявайте за безпокойството оправих се сама

# 85
Честита Коледа на всички!Току-що си проверих баланса по виртуалната карта на ДСК и се оказа, че ми е изтеглена 2 пъти сумата от последната ми поръчка /първо на 22 и след това на 23.12/ и сега сметката ми е на минус  Sick. От друга страна, когато няма достатъчна сума, още при поръчването не ми разрешава да мина на следваща стъпка. Знам, че и други момичета имаха подобен проблем и бих искала да ме успокоят, че няма да получа 2 еднакви поръчки, не за друго, а защото повечето неща не са мои, а на приятелки

# 86
  • на пистата
Честита Коледа на всички!Току-що си проверих баланса по виртуалната карта на ДСК и се оказа, че ми е изтеглена 2 пъти сумата от последната ми поръчка /първо на 22 и след това на 23.12/ и сега сметката ми е на минус  Sick. От друга страна, когато няма достатъчна сума, още при поръчването не ми разрешава да мина на следваща стъпка. Знам, че и други момичета имаха подобен проблем и бих искала да ме успокоят, че няма да получа 2 еднакви поръчки, не за друго, а защото повечето неща не са мои, а на приятелки
виж в суив дали имаш 2 пъти поръчано,ако да нищо не можеш да направиш.ако пък не ще ти възтановят другата сума,спокойно

# 87
виж в суив дали имаш 2 пъти поръчано,ако да нищо не можеш да направиш.ако пък не ще ти възтановят другата сума,спокойно
  bouquet Хиляди благодарности  Hug

# 88
  • Бургас/Пз
Размер 156 долница:
дължина 100см.
ханш-46см.
талия-33см.
Дано съм била полезна Peace

vata6ka, много благодаря, беше ми много полезна!!!  bouquet Peace

# 89

Туранага_Санka, какво прави влакчето, кубчетата каква функция изпълняват Thinking, ако може и реални снимки Praynig.  Освен това ние вече сме на 2г, дали не сме големи за него newsm78, в описанието пише за над 6м. възраст.........

Влакчето изглежда досущ като на картинката,дълго е 45 см.Кубчетата са "товарът" на влакчето(5х5х5 см),возят се на платформата отпред,кубчето на второ място се върти(животното в него),отзад на вагончето също се слагат 2 кубчета(общо за 4 кубчета има място,без значение кое къде).Ако имате Жирафа на Фишер Прайс (от играта на Памперс)-един калибър кубчета са.
Влакчето има няколко мелодии,приятни за слушане.Може да пее на място или да се движи и да пее,като натиснеш коминчето.

Синът ми го харесва,има го от миналата Коледа и си играе още с него.Доста хвърляне по земята издържа Simple Smile Не мога да преценя дали би било интересно за момиченце на 2 г.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт