Нова година - нова визия

• 25 609
  • 421
  •   1
Отговори
Имам удоволствието да ви съобщя, че в началото на Новата година ще обновим визията на Вашия любим сайт BG-Mamma!

Едно цяло и ясно обособени категории

За да направим още по-лесен и бърз достъпа до цялото богатство от информация и споделяните от стотици хиляди потребители мнения, обединихме наличното съдържание в сайта с досегашните Форуми на БГ-Мамма.

Съвсем естествено познатите ви тематични категории:
  • Бременност и раждане
  • За бебето и детето
  • Дом и семейство
  • Здраве и красота
  • Свободно време и интереси
бяха обособени в по-компактни тематични блокове (на заглавна страница и в основната навигация), за да направят  търсенето и намирането на желаната от вас информация по-интуитивно и лесно.

Заглавна страница и общ изглед

С обновен облик, освежен дизайн, с осезателно по-изчистена структура и опростена навигация, новата БГ-Мамма ви предоставя
  • повече информация
  • по-богати функционалности
  • полезно съдържание

С всяко подобрение и промяна стремежът ни е бил максимално да се съобразим с вашите навици и поведение, правейки най-използваните от вас функционалности достъпни с едно действие и предлагайки ви нови.

Чрез новата си визия, сайтът дава много по-голяма свобода за движение и лесна навигация между форумните публикации, статиите, калкулатора на бременността, лентичките, генератора на имена и останалите модули.

Заглавната страница систематизира цялата налична информация и функционалности: възможност за бърз преглед на всички тематични подфоруми, информация за събития и празници, достъп до последните статии, каре за бързо изчисляване термина на раждане, търсене на имена.

Идентична визия

Сайтът вече ще е с фиксирана ширина на страниците, което означава еднакъв изглед за всички потребители, независимо от разделителната способност на която работят. Където и да сте, независимо дали влизате в BG-Mamma от служебния или домашния си компютър, подредбата ще е еднаква и ще може бързо да откривате любимото си съдържание.

Моята БГ-Мамма

Влезайки в личното си пространство след log in, в горния ляв ъгъл винаги ще имате бърз достъп до:

• личния си профил
  • личните си съобщения
  • новите отговори в теми, в които сте публикували

В долната част на заглавната страница може да откриете бързи връзки към информация за потребителите онлайн, потребителите, имащи рожден ден, а съвсем скоро и за деца на потребители, които празнуват на текущата дата.
Скоро след визуалната промяна в разширения формат на профила си всеки потребител ще има възможност да отбележи дали очаква или вече има деца, техният брой и имена, както и рождените им дати, които автоматично ще бъдат добавени в календара.

Непосредствено под информацията за празнуващите е разположен информационният панел с форумната статистика.

Основно меню и навигация

С помощта на главното меню във всеки един момент, независимо на коя страница в сайта се намирате, ще може да достигате до основните тематични раздели на сайта.

В същото време е запазена вътрешната навигация и по всяко време лесно ще може да се ориентирате в коя част на сайта се намирате.

Търсене

Лентата за бързо търсене вече е много по-функционална.
Чрез нея ще може да търсите едновременно в:

• публикации
  • новини
  • статии
  • потребители
  • съвсем скоро и в Архива

В същото време чрез падащото меню може предварително да дефинирате обсега на търсене, като укажете на търсачката какъв тип информация конкретно ви интересува - публикация, статия, потребител и т.н.

Бързата търсачка е още по-интуитивна. Когато влезнете в даден подфорум автоматично ще се търси в дадения подфорум, когато сте отворили тема - само в темата, когато четете статия, автоматично ще се търси в статиите, но вие винаги ще имате възможност от падащото меню да промените обсега на търсене.
А ако желаете да дефинирате повече критерии за търсене или да ги комбинирате, ще може да се доверите на функцията за разширено търсене.

# 1
Айде, да ни е честита новата придобивка!

# 2
  • Mediterraneo
Дано няма разочарования! Звучи доста добре  Peace

# 3
Peace
И на мен ми харесва.

# 4
Изглежда доста добре! Поздравления!!!

# 5
  • ул. "Мечтание"
Добре звучи и изглежда. Да видим как щ е в действителност.  Thinking

# 6
Поздравления за идеята Hug  bouquet Весело посрещане на новата 2011 година и дано споделяме повече радостни новини в любимият си форум  Peace

# 7
Peace
И на мен ми харесва.
Peace

# 8
  • UK/София

Дано не разместите отново подфорумите в падащото меню.Ужасно е докато свикна в подредбата и да намеря подфорума който ме интересува.Последното разместване ми костваше доста нерви. Simple Smile

# 9
Със същата подредба ще са Simple Smile

Повече размествания по категории няма да има, а и сега ще са много по-лесно видими и достъпни подфорумите - не само от заглавна страница, а и от "падащото" меню.

# 10
  • sofia
 Hug

Chakame Twisted Evil

# 11
  • София
А дано търсачката ме заобича най-накрая, защото досега бяхме в не много близки отношения.

# 12
Бързото търсене ще обхваща не само форумите, а и статиите, новините и потребителите. Предвиждаме скоро да може директно чрез нея да се търси и в архива.
Доколкото разширеното търсене, първоначално ще е само оптимизирано за по-бързо извеждане на резултатите, но тепърва ще се разработва и подобрява механизмът му на търсене, както и ще се добавят още допълнителни функции за търсене в статии, новини и архив.

# 13
  • В Европа!!!
Това е наистина добро начало за новата година    bouquet !
Да си пожелаем много полезни съвети и връзки  Hug-аз съм изключително доволна от съществуването на сайта и съм получавала нужната информация през годините  Peace.
За което благодаря и Успех  Peace!

# 14
Нямам търпение...

Общи условия

Активация на акаунт