Нова година - нова визия

• 25 610
  • 421
  •   1
Отговори
# 45
И на мен м излиза постоянно това с името и паролата(и не я приема).Където и да се опитам да вляза.И лентичките ми не се виждат,веднъж даже ми излезе такава,която не е моя.
Опа,лентичките ми са вече тук.

# 46
Фикснат е проблемът с искането на парола.
Лентичките се оправят.

# 47
  • ул. "Мечтание"
Само при мен ли не се вижда новата визия?  newsm78

# 48
При мен пак си има проблем с името и паролата на всяка страница ми се появява и натискам 4 пъти отказ,за да изчезне.Иначе не ми запаметява паролата и си стои на екрана.

# 49
И при мен не се вижда още  Peace

# 50
и при мен е същото и лентичката не се вижда и в която и тема и форум да отворя се  появява прозорчето.

# 51
  • Mediterraneo

И при мен... Преди малко говорих с приятелка, която има проблема с паролите. Ще й предам, че е фикснат проблема.
Много ми е интересно как при едни се вижда, при други- не. Чисто от любопитство.

# 52

Много ми е интересно как при едни се вижда, при други- не. Чисто от любопитство.

Пуснат е само на  www.bg-mamma.com
След малко вече и тук ще е така.

# 53
  • ул. "Мечтание"
Ахааа, ясно.

# 54
При мен пак си има проблем с името и паролата на всяка страница ми се появява и натискам 4 пъти отказ,за да изчезне.Иначе не ми запаметява паролата и си стои на екрана.

И сега ли продължава?
Навсякъде ли?

# 55
Поздравления за новия лейаут! Изглежда съвременно, оригинално, изчистено и свежо!
Освен това е приятно четивен, разлиствам по-лесно и изобщо много ми харесва!

# 56
Поздравления! Всичко е чудесно подредено и много удобно! Само не ми харесва, че най-новите и най-наскоро пуснатите темички ги няма на началната страница, както беше преди.

# 57
  • Ænima/Albuquerque
Новата визия изобщо не е прегледна и ми създава клаустрофобия, толкова ми е тесен форума на екрана...

Не че има някакво значение за вас, но не ми харесва.  Peace

Евала за ентусиазма все пак, на мен ми остава само да свикна!

Падащото меню, обаче е супер! Mr. Green

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 18:58 от Sarcasm™

# 58
Аз още се опитвам да свикна с новия изглед. Стария ми харесваше, ама сигурно и в новия ще намеря предимства като почна да го ползвам по-активно. Поздравления за усилията на авторите.  Hug
Само на мен ли ми зарежда много бавно форума, или това е защото още се правят промени по изгледа.  Thinking

# 59
  • Ænima/Albuquerque
Само на мен ли ми зарежда много бавно форума, или това е защото още се правят промени по изгледа.  Thinking

И при мен е бавно, даже никакъв го няма от време на време.
Отдавам го на това, че още се работи по сайта.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт