Нова година - нова визия

• 25 615
  • 421
  •   1
Отговори
# 15
Страхотно!Успех!И благадарим!

# 16
Звучи доста добре... ще видим дали ще оправдае очакванията  Wink Wink

# 17
  • София / Пловдив
Ще има ли функция, която да замества "Запис"-а, "Цоп"-ването и от сорта?

Във връзка с промените ли получавам известия в ел.поща от друг е-мейл?

# 18
Би било чудесно, наистина, ако има функция, която да позволява да се следят  темите без да е нужно записване. Това много би ме улеснило - и не само мен, защото следя няколко отчетни, за които отговарям и често губя много време да се ровя, без да е необходимо.
А и така няма да се пълни форума с безсмислени и досадни постове, най-малкото.

# 19
Да, време беше нещо да се направи защото много се разрасна форума и е трудно да намери човек каквото търси

# 20
Ще има ли функция, която да замества "Запис"-а, "Цоп"-ването и от сорта?

Планирана е функцията. Надявам се до месец да успеем да я пуснем, заедно с още допълнителни функционалности и модули, които да улеснят ползването.

Във връзка с промените ли получавам известия в ел.поща от друг е-мейл?

Няма промяна в мейлите. Моля за копие (препращане) на писмото от различния мейл на mamma (at) bg-mamma.com
Благодаря!

# 21
  • София / Пловдив
Вчера получих съобщение за ЛС от този мейл: bg-mamma.com <site@bg-mamma.com>
До сега съм получавала от Forum.BG-Mamma <admin@bg-mamma.com>

Копирам цялото поле на "Подател".

# 22
Валидни са и двата.
Досега просто имаме отделно сайт и форум, които са с отделни администрации.
След Нова година вече ще сме 2 в 1 Simple Smile

# 23
  • София / Пловдив
Ок  Hug

# 24
  • España (Плевен)
Супер  Hug  Нямам търпение да видя...  Peace   Успехи

# 25
  • Бургас
Би било чудесно, наистина, ако има функция, която да позволява да се следят  темите без да е нужно записване. Това много би ме улеснило - и не само мен, защото следя няколко отчетни, за които отговарям и често губя много време да се ровя, без да е необходимо.
А и така няма да се пълни форума с безсмислени и досадни постове, най-малкото.
Имам същия проблем  Peace , останалите новости на теория ми допадат, ще видим занапред ...

# 26
  • Русе
Мога ли да предложа нещо за така досадния "запис", "цоп" и производни?
Да е пак  един вид абонамент но да не минава през и-мейла. Примерно под "Нови отговори на...."  да има опция "Абонамент" и от там по-лесно и бързо да се следят темите  newsm78

# 27
Успех Simple Smile
 Надявам се,че ще намираме бързо информацията, която ни интересува и че както до сега ще срещаме добри приятели:) тук
Пожелавам на мамите, татковците, дечицата и всички пишещи тук много положителни емоции през Новата 2011 година Simple Smile
  bouquet Heart Eyes

# 28
Поздравления  за идеята и изпълнението и ! Hug

# 29
  • Варна, България
За много години и успех!   bouquet

За нас, списващите в подфорум "Родени 2005", началото на новата година, за съжаление е край на отчетната ни тема...
Сигурно многократно са ви казвали какво означава форума за нас, но истината е, че намерихме страхотни приятели и БГ мама и по-конкретно Октомврийчета 2005 е едно уютно местенце, което не искаме да губим.  
Няма ли възможност да продължим да съществуваме в отделни теми по месеци, както е досега, а не в обща тема за целия набор 2005?
Все пак съществуват стотици теми за какво ли не и които си остават и не пречат на никого?

С благодарност и надежда!

Общи условия

Активация на акаунт