LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 749
  • 612
  •   1
Отговори
# 120
  • Anywhere
Запис  Blush

# 121
sophsan, би трябвало да работи, моля те ако ги получиш сподели как са  Hug

# 122
Тези маратонки ги получих. Отговарят си според мен. Нося 36 1/3 адидас, тези ги поръчах 37, но дойдоха 37 1/3. Големички са ми, но не е проблем. Ще си ги нося и така. Харесвам се и ни станаха комплект с мъжо/на него взех от черните адидаски за 23Е/. Ще взема и за малкия 28 номер,ако е останал.

С последната поръчка получих тези обувки. Ще ги пускам за продажба,

но ако някой ги харесва и носи около 38 номер може да ми пише. Стелката от вътрешна страна е 24,1 - 24,2 см. Тока е 7см. кожата е естествена поне отвътре, отвън също изглежда мн добре. Хубави са обувките, но сами разбирате щом нося 36 и 1/3 маратонки тези обувки са ми големи.
Реални снимки тук: http://mimozza.multiply.com/photos/album/17#53

# 123
Мимоза, а имаш ли снимки реални на адидаските?

# 124
  • София
И аз да помоля Mimoza-Plovdiv за снимки на адидаските, че ме чопли дали и за себе си да поръчам.  Hug

# 125
Atrakcia, като измерих мъжо сега и твоя ми се вижда фиданка в сравнение с него / х-117, т-114 /, май няма да му станат 54-56 боксери Sad.

Търси на Tallissime  -  там  има до 86номер  Crazy

Баща ми е с талия 111 см и му взимам панталони 46-48. Няма начин да не му станат боксерки №54, ако не и да са му големи.

Алекс, тъкмо днес ми дойде поръчката, в която бях поръчала слипове за проба 52-54 и са му добре на мъжа ми, даже можело и една идея по-малки да бъдат. Обаче това дали може да ми е ориентир за боксерки?

# 126
Снимки на маратонките обещавам утре сутринта, защото тръгвам за коледно парти.

# 127
аз да ви споделя как разкарах днес мъжа ми Confused

получих известие за колет на митница, по принцип очаквах поръчка от 25.11 и колелото, което не се знае кога ще изпратят изобщо, заради грешката с масичките. Супер доволна, че най-после ще получа дългоочаквания колет ... звъни ми мъж ми сутринта и ми казва, че това било второ известие за последния получен колет (от 23.11) който си взехме веднага Shocked Такива втори известия пращали при застояване, е този хич не беше застоял, защо са пратили пак, не се знае Confused Е, и ние не съобразихме да погледнем старата бележка, щеше да се види, че е същия номер, ама кой да предположи ooooh! В крайна сметка само напразни надежди Sad Чакаме Thinking

# 128
  • София
Адидаските си отговарят на номера и са много удобни. Маратонки нося 38 и от тези 38 са ми точно. Леки са и не приличат на детски. Ще кача снимки, ако намеря кабела на фотото.

От дрехите за новородено съм взимала такива - http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-bebe-fille-ou-garcon-la-red … tegoryid=49154524
Струват ми се умалени (не само този модел). Косьо сега е 59 см, а дрехите размер 60 му омаляха още преди десетина дни. Иначе съм доволна като цвят,материя и качество.

# 129
  • Варна
Синеоч, снаха ти какъв размер поръча за изписването? Това 50 см. (дето го пишат, че е за новородено) много малко ми се струва. Симона се роди 51 см., това сигурно пак там някъде ще е... Може би трябва да поръчам следващия размер, особено пък, ако идват умалени, както е писала iveto_11... newsm78 Но пък да не му виси?!

# 130
Ето реални снимки на адидаските:
от тук нататък http://mimozza.multiply.com/photos/album/17#58
Сега наистина тръгвам. Чао

# 131
# 132
  • Sofia
Синеоч, снаха ти какъв размер поръча за изписването? Това 50 см. (дето го пишат, че е за новородено) много малко ми се струва. Симона се роди 51 см., това сигурно пак там някъде ще е... Може би трябва да поръчам следващия размер, особено пък, ако идват умалени, както е писала iveto_11... newsm78 Но пък да не му виси?!
Хич не се лъжи, вземи 54, това 50-ти размер на куклата е опънато.  Grinning

# 133
Размери за това за ръст 94:
РИЗКА: ширина под мишниците- 33 см.
 дължина от рамото- 38.5 см.
 ширина при раменете- 38 см.
 дължина ръкав от рамо- 32 см.

ТЕНИСКА: ширина под мишниците- 29 см.
дължина от рамото- 36.5 см.

# 134
Да се похваля и аз с тези,много са удобни
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-plissee-la-redoute-creat … tegoryid=22907132

Общи условия

Активация на акаунт