LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 717
  • 612
  •   1
Отговори
# 135
Да питам поръчвалите бебешки дрешки, отговарят ли си на номера и за новородено какъв размер сте вземали? (подготвям се за намаленията Mr. Green)

тази жилетчица в червено р-р 60 е приятно поларче,за пролетта бива.Мисля,че си отговаря на размера.

това е много сладко ,но само 45 е останало.

И аз се чудя за зимно бебе какви дрешки може да се купят от Ларедута за новородено,повечето дебели са за 6 м. бебе поне.

# 136
  • София
За дрешките за новородено съм установила, че трябва да са с номер нагоре.  За лично не бих поръчала и 54 а бих почнала от 60. По-добре да е по-голямо отколкото да не може да влезне в тях. Малката се роди 4040 и 51 см при положение, че аз съм 158 и около 47кг .

# 137
  • Пловдив
Вместо запис да изклюкаря ,че днес на пощата в Пловдив -Тракия имаше Новопристигнали  два Ларедутски пакета  Mr. Green

# 138
Да питам поръчвалите бебешки дрешки, отговарят ли си на номера и за новородено какъв размер сте вземали? (подготвям се за намаленията Mr. Green)

И аз се чудя за зимно бебе какви дрешки може да се купят от Ларедута за новородено,повечето дебели са за 6 м. бебе поне.

От тук /от България/ вземах бодита за бебето /като се роди още/, на етикетите им пишеше, че са за 6 месечно. Е трябва да ти кажа, че дотогава със сигурност няма да му стават Naughty. Отначало му бяха просто свободни, сега са му тъкмо добре, така че не се притеснявай да вземаш за 6 месеца Peace. А сега поръчвам блузки от тук, които ги дават за 2-годишно, но смятам, че за това лято ще са му супер на човека. Струват ми се страшно умалени бебешките дрешки изобщо.

# 139
Доста относително е какъв размер да вземеш за новородено. Аз, например, преди да родя, се бях запасила с дрехи, размер 61, а се оказа, че малката плува в тях. Та, след като ни изписаха, направих един тур по родните магазини, че да я облека, щото всичко предварително подготвено, й беше огромно  Mr. Green Но тя се роди дребничка, де.

# 140
Факт е, че бебетата растат страшно бързо в първите месеци и е безмислено да купувате толкова малки дрехи. Имаме такива, облечени точно по два пъти Peace.

# 141
Аз да кажа, че въпреки, че моето момченце се роди 4.200 и 51см. повечето дрешки за 3мес. примерно (2-ия номер пдред) му бяха големки в началото. Имаше едно боди на Захи- 0мес. дето му лепна. Но е вярно, че много бързо умаляват, та най- добре по- големи номера от Редута, пък ако плува бебчо, ще набавите от тук по- малки.

# 142
  • Варна
Някой може ли да ми даде мерки на тези дънки ,чета че са уголемени newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-jean-large-taille-descendue-et-asp … tegoryid=22905201
Мисля, че са уголемени. Аз си взех 38 номер и са ми много големи. Продавам или ги заменям за 36 или 34( Sick). Ако някой ги иска...
Аз днес си взех поръчка от 17.12.
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-la-redoute-creation.aspx … tegoryid=22907132 - много съм доволна, номера е точен, тока е страхотен.
Ризката от 3 евро (сега не я намирам) - чудна е, 34 номер.  И една покривка за гладачна от so home за БД.

# 143
Моля за малко помощ. Praynig
В тази таблица на долния ред какъв размер е даден:

Correspondance en Taille      XS        S         M         L          XL
  Taille à commander
 (T de poit. en cm)             76/79    80/88    89/97   98/106    107/115

# 144
Гръдна обиколка

# 145
  • Пловдив
Вместо запис да изклюкаря ,че днес на пощата в Пловдив -Тракия имаше Новопристигнали  два Ларедутски пакета  Mr. Green
Мдааа, единия беше за мен, от 19.12  Sunglasses
Изобщо не очаквах, мислех си, че е една ибейска пратка. Поръчката беше с кода за кутийките за подправки, обаче са ми изпратили друг подарък. Хубав е, ще влезне в употреба, но ме е яд за кутийките, само заради тях поръчах. Изпратили са ми някакъв съд за съхранение със стойка за закачане на стена и мерителна лъжичка. Цък

# 146
Здравейте ! Искам да попитам някой купувал ли си е тези ботуши. Могат ли да се намалят и каква кожа са ?

Благодаря !

# 147
  • Пловдив
Здравейте ! Искам да попитам някой купувал ли си е тези ботуши. Могат ли да се намалят и каква кожа са ?

Благодаря !

Грешен ти е линкът - отварят се всички ботуши

# 148
Ботушите , за които питам май са изчезнали . Бяха намалени с 65 % и струваха 55 евро .

# 149
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-cuir-effet-marbre.aspx?prod … tegoryid=30363570
Тези ли?Щом са намалени 65 % не може повече да се намалят.

Общи условия

Активация на акаунт