LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 745
  • 612
  •   1
Отговори
# 285
Весело посрещане на новата 2009-та година!
Пълни карти и бързо-пристигащи поръчки!   bouquet

# 286
Весело посрещане от мен момичета!!! Още малко остана...да не се напивате много  Wink
Благодаря ви за отзивчивостта!

Хайде да ви е Честита Новата 2009 година!!! Бъдете радостни, здрави, обичани...и картите никога не свършват  Peace

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 00:38 от Анонимен

# 287
  • София...........
ЧЕСТИТА НОВАТА 2009 ГОДИНА! МНОГО ЗДРАВЕ И ВСИЧКО , КОЕТО СИ ПОЖЕЛАЕТЕ!

# 288
  • Хасково
Честита  Нова Година - с пожелание за много здраве, щастие и късмет!

# 289
Честита Нова 2009 година! Да е успешна за всички нас! Повече успешни покупки и пълни карти!

# 290
Честита Нова година, момичета!
Да си пожелаем повече успешни поръчки и центови цени при всяко намаление Laughing

# 291
  • София
За много години!

С пожелания за една много здрава и успешна година!
  smile3525

# 292
  • София

Не съм съгласна, маратонките са естествена кожа и специално моят мъж ги има в черно и е много доволен. Все още ги носи, казва, че много топлят.  Hug

А може ли реални снимки и някой има ли размери на стелка 46-47 номер Praynig
  bouquet
ПП Намерих снимки, но молбата ми за стелката остава Praynig Мъж ми има едни от Ла Редут 47, но са на Пума, чудя се пак 47 ли да взема, има и едни Найкове 46, но те не са от сайта newsm78

kici
, вземат се с един номер по-големи от номера на обувките, които носи мъжът ти. Маратонките на моя мъж са 45 номер, а носи обувки 44 номер.

# 293
Ха добър ден в пъвия ден на новата година от мен.
Много късмет щастие здраве на всички, пълни карти, много и бързо пристигащи поръчки Peace

# 294
  • Пловдив
Честита нова година!!Много здраве и късмет през НОВАТА 2009г и да е по-успешна от предишната!

# 295
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Да е много здрава, щастлива и успешна за всички! 

Още един глас ЗА тези маратонки:

Взех ги за брат ми. Перфектни са! Естествена кожа. Казва, че са му много удобни и топли. Както и sophsan е писала, поръчват се +1 номер.  Peace

# 296
   ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА! ДА СТЕ ЗДРАВИ!

# 297
  • на пистата
честита и от мен.
какво си купихте вече,че е време,даже закъсняхме,аз вече пълня кошничката Grinning

# 298
  • Sofia
Честита Нова Година! Много здраве и успехи ви пожелавам!   bouquet

честита и от мен.
какво си купихте вече,че е време,даже закъсняхме,аз вече пълня кошничката Grinning
Франсетата не са честни, пуснали са номерации тази сутрин на някой неща които дебна от месеци, сега съм пред дилема да чакам ли още 6 дни или са ми жизнено необходими и да ги поръчвам веднага.  Laughing

# 299
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И МНОГО УСПЕХИ ПРЕЗ НЕЯ.
Здравейте момичета, нова съм тук и искам да попитам може ли да се прави поръчка с дебитна карта Виза на Булбанк или Пощенска банка?
Благодаря Ви предварително!!!

Общи условия

Активация на акаунт