LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 626
  • 612
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Някой знае ли работното време на митницата? Преди няколко дни в стара тема четох, че вече работели и в събота. Дали ще работят утре? Имам поръчка от 10ти и нямам търпение  да си получа подаръка за нг  Blush

# 376
  • на пистата
black_angel1 - някой беше писал, че не е нещо особено сакото Peace

Ами това е въпрос на вкус  Wink но всъщност ти ме подсети, че ако някой има реална снимка ще ми е полезно да видя:)
имамме и черно и лилаво и бежаво,по 3е ги купих миналите зимни намаления,много са хубави а а з рядко харесвам нещо от редута,с подплата е вътре и страхотна изработка,у мен е само 38размер 36 замина при майка ми и снаха ми

# 377
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-manches-longues.aspx?prod … tegoryid=22898600 някой да каже нещо за това, как е като качество и кой номер да си поръчам при все че нося 44 европейска.

# 378
  • София
Някой знае ли работното време на митницата? Преди няколко дни в стара тема четох, че вече работели и в събота. Дали ще работят утре? Имам поръчка от 10ти и нямам търпение  да си получа подаръка за нг  Blush
Със сигурност утре на Софийската митница ще работят до обяд  Peace

# 379
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси, момичета, които се включихте за сакото. Аз по принцип нося 34/36 за блузи, но сега като трябва да избирам м/у двата номера съм в голяма дилема, а и по таблицата нещо не мога да се ориентирам.

Тези, които го имат може ли да ми кажете при мерки 163 см/48 кг кое ще ми е по добре 34 или 36?  Thinking

# 380

Тези, които го имат може ли да ми кажете при мерки 163 см/48 кг кое ще ми е по добре 34 или 36?  Thinking

Гръдна обиколка?

# 381
Здравейте, имам питане относно размерите на детското - при ръст 90 см и 13 кг на девойката, сега за лятото 94 ли да взимам или 102, има ли универсални правила или е до късмет?предполагам, че следващата зима 102 ще е правилният избор, все пак да не са тесни..но сега за лятото се двоумя много...благодаря.

# 382

Гръдна обиколка?

76-77  Rolling Eyes

# 383
  • Варна
Моля някой да сподели мнение за това кожухче,знам,че някой го поръчаха....доволни ли са?
И ако може размери... Praynig Аз съм 165 см  55 кг.....,кой номер да взема  newsm78...162 р-р дали ще ми е добре...?

с твоите размери съм имам 162 лилаво
харесвам си го и си го нося в момента

# 384

Гръдна обиколка?

76-77  Rolling Eyes

34 си вземи. Но ако обичаш да ти е по-свободно и 36 ще ти стане.

# 385

Гръдна обиколка?

76-77  Rolling Eyes

34 си вземи. Но ако обичаш да ти е по-свободно и 36 ще ти стане.

Мерси и аз като гледам по таблицата при гърдите съм 34, но по другите съм за 36 ... ще мисля като му дойде времето  Grinning

пп: много бвано ми се отваря сайтът, дали не правят нещо по него.

# 386
Моля някой да сподели мнение за това кожухче,знам,че някой го поръчаха....доволни ли са?
И ако може размери... Praynig Аз съм 165 см  55 кг.....,кой номер да взема  newsm78...162 р-р дали ще ми е добре...?

с твоите размери съм имам 162 лилаво
харесвам си го и си го нося в момента
Благодаря  Hug smurf
ще поръчам и аз 162  Grinning
И да използвам поста си да попитам някой поръчвал ли е тези
отговарят ли си на номера или + 1 да поръчвам...нищо не пише в описанието

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 19:32 от бейлис

# 387
  • Шумен
http://www.laredoute.fr/vente-cardigan-manches-longues.aspx?prod … tegoryid=22898600 някой да каже нещо за това, как е като качество и кой номер да си поръчам при все че нося 44 европейска.

И аз се интересувам от тази жилетка, някой има ли я? И защо пише цвят violet, а на снимката ми прилича на синя  Sick. И аз понеже искам синя, не лилава сега се чудя какво да правя  ooooh!.

# 388
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5413613& … ue&ksource=-1
някой има ли тези,или подобни да ми даде реални снимки.а дали си отговарят на номера.благодаря предварително

# 389
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5413613& … ue&ksource=-1
някой има ли тези,или подобни да ми даде реални снимки.а дали си отговарят на номера.благодаря предварително

имам тези , със сигурност трябва един номер по-големи от тях, като гледам модела е аналогичен

реални снимки

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 21:37 от mini_79

Общи условия

Активация на акаунт