LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 714
  • 612
  •   1
Отговори
# 465
Трябва ли задължително предварително да имам регистрация и тогава да започна да пазарувам?
Опитах да си поръчам едно поло и когато го прибави към кошницата и избрах България за доставка ми казва че трябва да го премахна?!Случвало ли ви си е?

Първо се регистрираш - после пазаруваш. Прочети първа страница. Алекс 1 се е постарала за доброто на всички ни да напише това, което е нужно.
Аз също съм млада и зелена ларедутка - още много неща не са ми ясни, обаче се стремя първо да чета, после да питам.

# 466
Може и да бъркам, тъй като съм пазарувала само от 3 намаления - 2 летни и 1 зимно, но в лятното цените бяха много по-ниски от зимното. Т.е. имаше много повече намалени с голям процент дрехи. В зимното намаление ми стана интересно когато пуснаха кръглите цени. Имаше неща за по 1-2-5 евро и то хубави.
Но май всеки път е различно. Това лято нямаше толкова ниски кръгли цени. Почваха от 3 евро.

# 467
Това лято да ви кажа честно не бяха чак толкова големи намаленията, с изключение на онзи ден, в който бяха центовите цени. Иначе имаше хубави чаршафи на още по-хубави цени. Кръглите цени бяха високи

# 468
айде и тук да се запиша
не съм поръчвала до сега нищо от Ларедут Rolling Eyes
отивам на първа страница да чета как става.........

# 469
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-a-plastron-la-redoute-crea … tegoryid=41555426
Някой да е поръчвал това? Интересуват ме р-ри 42-44 и 46-48 ?

# 470
Ако някой иска да разглежда и избира от следващата колекция пролет - лято, това са каталозите, като си изберете по 10 продукта, обещават код за намаляване на 15 евро от поръчка за 30 евро.
Дамско :
La Redoute

Мъжко:
La Redoute

Детско :
La Redoute

във връзка с избора на 10 продукта, не ми е ясно трябва да се изберат по 10 от всяка колекция или общо от трите колекции да са 10  newsm78

аз го правих преди няколко дни...още чакам глупавия им код, а наистина искам да си поръчам някои неща от летните колекции

# 471
black_angel1 дай ми линк към трите потника, моля

Teзи ли http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-debardeurs-spaghettis.asp … tegoryid=23110696
имаше и в зеления сектор, но отдавна не съм ги виждала, само тези намирам

само тези има, жалко  Rolling Eyes

# 472
Мола ви искам да поръчам от тези панталони и не знам каква е разликата м/у двата ако някой знае да каже

http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-enfant-fille-morpho-ron … tegoryid=22916642

http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-enfant-fille-morpho-mai … tegoryid=22916642

Първият е за пълни деца,а вторият за слаби  Peace

# 473
  • Стара Загора
Ако някой иска да разглежда и избира от следващата колекция пролет - лято, това са каталозите, като си изберете по 10 продукта, обещават код за намаляване на 15 евро от поръчка за 30 евро.
Дамско :
La Redoute

Мъжко:
La Redoute

Детско :
La Redoute

във връзка с избора на 10 продукта, не ми е ясно трябва да се изберат по 10 от всяка колекция или общо от трите колекции да са 10  newsm78

аз го правих преди няколко дни...още чакам глупавия им код, а наистина искам да си поръчам някои неща от летните колекции
Aз сьщо попьлних този вьпросник/или както там се нарича/ още пьрвия пьт, когато ги пуснаха, в края на ноември. След това получих мейл, че ще получа код за намаление, който ще важи от 11.01 мисля беше... Така че спокойно, щом са ви регистрирали и кода ще дойде.  Peace

# 474
  • София
бейлис мерси  bouquet

# 475
# 476
   Кой е поръчвал от по-голямата номерация дамско?

Интересува ме за гръдна 123 и ханш 138  кой номер да поръчам.   bouquet

# 477
   Кой е поръчвал от по-голямата номерация дамско?

Интересува ме за гръдна 123 и ханш 138  кой номер да поръчам.   bouquet
50-52  Peace

# 478
  • София

От всяка колекция по 10,може и по 15.
Има си навигатор,който те пита дали искаш да продължиш да добавяш артикули
в кошницата,след като достигнеш 10.Накрая попълваш име,и-мейл,адрес.
И след като полълниш какво следва?Питам,защото аз го направих вчера и ми изписа че ще ми пратят кода на имейла.Още нямам нищо пратено.Освен това при избора на дрехи не ми даде опция да си избера размери, newsm78
Ами,и аз още чакам.
Преди повече от месец и половина попълвах такава "анкета",ако мога така да го нарека,и на Тайлисиме и на детски.

# 479
някой чака ли колети още от 12.11 или 13.11 ?

Общи условия

Активация на акаунт