LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 649
  • 612
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Някой успял ли е да изпере олекотената завивка от 500гр с размер 220/240 в пералнята, че нещо я натиквам с шутове вътре и се чудя да я пускам ли изобщо или да си я нося на химческо?
Иначе е страшно мека и пухкава, хареса ми определено.
От 18.11 и аз чакам, днес казаха, че го няма.

Тези някой има ли ги да ми каже имат ли подметка или са тип буйки?

# 196
Здравейте! Hug
Искам да ви попитам кой размер да поръчам за дъщеря ми? Ще поръчвам летни дрешки и се чудя много дали 86 или 94 да й взема. newsm78 Сега е 10 м. и мерките й са - 10,200 кг. и 76 см. Помогнете, моля!  bouquet

# 197
  • София
Според мен 86,защото моята дъщеря в момента е 86см. и всички неща взети 94 са й големи!

# 198
 Joy :35:Valeria така съм се смяла на твоята олекотена завивка и опитите ти да я изпереш. Ще си помисля дали да си купувам такава с подобни размери, въпреки, че бях замислила. Определено ми приличат на буйки и са много сладки.

Enigma доколкото знам се поръчва с 1 р-р по-малък от сегашния. Когато синът ми носеше 104 см. аз му поръчах от сайта р-р 102 и вече 2-ра година/почти/ ги носи. Е, определено той си е слабичък и дребосък, но това си го прецени сама за твоето детенце.

# 199
  • Sofia
Завивката е много хубава, нищо че не се пере в домашни условия.  Mr. Green
И на мен ми приличат на буйки, но какви ще са тези буйки до 27-ми номер, много мутирали тия бебета.

# 200
Благодаря ви!
Ще поръчвам 86 тогава. Hug

# 201
Ако някой иска да разглежда и избира от следващата колекция пролет - лято, това са каталозите, като си изберете по 10 продукта, обещават код за намаляване на 15 евро от поръчка за 30 евро.
Дамско :
La Redoute

Мъжко:
La Redoute

Детско :
La Redoute

# 202
Извинявам се че сигурно задавам глупав въпрос, но изчетох последните 4 теми и не намерих нищо по въпроса за трите сутиена от офертата 3 на цената на 2. Знам че я има отдавна тази оферта, и сигурно преди месеци е коментирано това...Има ли код който да се сложи, за да подейства тази оферта? При мен не се получава, и трите си остават на първоначалната цена от 14,99.
Благодаря предварително!

# 203
  • Beyond the Frontiers
Въпрос: с колко карти позволява да се плаща за един акаунт. Знам, че с една карта може да се плаща максимум на два. Въпросът е, ако платя с моя карта на друг акаунт, ще пречили това при използването му по нататъка. Praynig

# 204
  • Sofia
Въпрос: с колко карти позволява да се плаща за един акаунт. Знам, че с една карта може да се плаща максимум на два. Въпросът е, ако платя с моя карта на друг акаунт, ще пречили това при използването му по нататъка. Praynig
Аз съм плащала с 4 карти до сега на единия ми акаунт, може и с повече да може просто не съм пробвала.

# 205
  • София
Valeria  да не те излъжа, но имам спомени, че някой коментираше, че си е счупил пералнята с такава завивка  newsm78
Моята от 18.11 още я няма. Сега получих от 28.11 и от декември вече, но тази я няма. Много гадно.  Sad

# 206
  • Sofia
Valeria  да не те излъжа, но имам спомени, че някой коментираше, че си е счупил пералнята с такава завивка  newsm78
newsm09 я дано се включи този някой, добре че не натиснах копчето онн, мерси все пак, отказах се тотално да я пера там.

# 207
Всичките си олекотени завивки пера в пералнята. Не са редутки моите, но са немски, големи, качествени. Нищо им няма - нито на завивките, нито на пералнята.  Peace

# 208
enigmata, със сигурност поръчай 86см, даже някой неща може да са и големи.
Дъщеря ми в момента е на 1г и 4месеца, 10кг и 78см и носи дрешки 81см. Тези, които са 86см са и леко големи, но за лятото също ще поръчам този размер.

# 209
  • Sofia
Всичките си олекотени завивки пера в пералнята. Не са редутки моите, но са немски, големи, качествени. Нищо им няма - нито на завивките, нито на пералнята.  Peace
Тази наистина не се побира много, трябва да я затискам с крак, за да затворя люка и като цяло ако е замърсена ми е много чудно как ще се изпере като е така нацедена вътре.
Иначе и аз всички други завивки ги пера там и пак са ми 220/240, но тази е някак по-бухнала ако мога така да се изразя.

Общи условия

Активация на акаунт