LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 670
  • 612
  •   1
Отговори
# 210
  • София
интересува ме има ли мами от ХАСКОВО който правят поръчки ?
Пиши на aninceto:
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=139232

# 211
Всичките си олекотени завивки пера в пералнята. Не са редутки моите, но са немски, големи, качествени. Нищо им няма - нито на завивките, нито на пералнята.  Peace
Тази наистина не се побира много, трябва да я затискам с крак, за да затворя люка и като цяло ако е замърсена ми е много чудно как ще се изпере като е така нацедена вътре.
Иначе и аз всички други завивки ги пера там и пак са ми 220/240, но тази е някак по-бухнала ако мога така да се изразя.

Joy Joy Joy И аз така ги набутвам, но от високите обороти си се слягат после и се изпират добре. Но пък, ако чак толкова е обемна тази, не я мъчи по-добре.  Thinking

# 212
Синтетичните завивки пера в пералнята.
Имам и от гъши пух, тях задължително на химическо чистене. )

# 213
  • Русе
Може ли някой да помогне? Какъв номер мъжки дънки да поръчам за размери :талия-100,
ханш- 111?

# 214
  • In The Middle Of Nowhere
Мерси на включилите се за питането ми относно намаленията:)
Защо ли останах с впечатление, че се бавят пратки, които са с персонален номер за БД  Thinking или само така ми се струва... а да има получили от 20.12 знам, че е скоро, но  Rolling Eyes

# 215
  • София
Защо ли останах с впечатление, че се бавят пратки, които са с персонален номер за БД  Thinking или само така ми се струва... а да има получили от 20.12 знам, че е скоро, но  Rolling Eyes
Няма такава зависимост. Аз пускам без код и пак ми няма поръчката от 18.11. А доколкото виждам има доста момичета точно от тази дата.

# 216
  • In The Middle Of Nowhere
Няма такава зависимост. Аз пускам без код и пак ми няма поръчката от 18.11. А доколкото виждам има доста момичета точно от тази дата.

Аз исках да кажа, че 1 от причините за забавянията ми се стори тази, понеже моята последна е с такъв код и ме хвана шубето, но както и да е  Rolling Eyes

# 217
  • Временно
Имах 3 поръчки от декември(5,9 и 14.12),две от тях с кодове,днес си получих и последната!

# 218
И аз днес си получих поръчка от 15.12.2008.

Направо не повярвах, когато видях известието в пощенската кутия.

# 219
  • София
Здравейте, аз днес получих поръчка от 19.12. Е, не на митница, разбира се!  Laughing

Да ви попитам: получих върху фактурата си "note de debit" и 9-цифрен код за 6 Евро дебит, но пише, доколкото си преведох, че се съобщава по тел. или на куриер. Някой ползвал ли е такова нещо? Аз никога не съм поръчвала по тел. - не говоря никакъв френски. Помогнете, моля!  Praynig

# 220
  • Варна
Помня, че преди време се коментираха тези маратонки, но не помня доволни ли сте от тях. Естествена кожа ли са? Благодаря предварително!  bouquet

# 221
  • София
Здравейте! Hug
Искам да ви попитам кой размер да поръчам за дъщеря ми? Ще поръчвам летни дрешки и се чудя много дали 86 или 94 да й взема. newsm78 Сега е 10 м. и мерките й са - 10,200 кг. и 76 см. Помогнете, моля!  bouquet
Ние сме на година и четири месеца и сега сме 80см, за лятото взимам 86 размер, че даже и 81, но ние сме си слабички Whistling Според мен 94 ще ви е огромно Peace

# 222
angelika27 аз съм от ХАСКОВО и пазарувам от сайта

# 223
  • София
Трябва да попълня една форма за изгубена поръчка, а парите за нея вече са изтеглени. Може ли някой да ми каже кое от двете трябва да чекна:
1. je demande le remboursement (това доколкото си го преведох е да ми върнат парите)
2. je demande le deduction de mon compte Paiement Confiance (а това не го разбирам съвсем)

# 224
  • София
Забравих да напиша че ще искам да ми възстановят парите с ваучер за онлайн покупка и с него да платя следващата си поръчка

Общи условия

Активация на акаунт