LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 694
  • 612
  •   1
Отговори
# 225
Моята дъщеря е 78см., 11кг и всичко й поръчвам размер 94см. Освен, че са и доста дълги нещата друга забележка няма. На ширина са екстра. Купих едни бодита размер 81см., те се свиха и изобщо не й станаха. Да уточня, все пак, че купувам пролетни и летни дрехи, така че до тогава ще са й добре и на дължина Flutter

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 20:40 от ivalinai

# 226
  • into the blue
Помня, че преди време се коментираха тези маратонки, но не помня доволни ли сте от тях. Естествена кожа ли са? Благодаря предварително!  bouquet
И на двата въпроса отговорът е да.  Grinning

# 227
  • на морето
Помня, че преди време се коментираха тези маратонки, но не помня доволни ли сте от тях. Естествена кожа ли са? Благодаря предварително!  bouquet
И на двата въпроса отговорът е да.  Grinning

A отговарят ли на номера?

# 228
  • София
Здравейте, момичета! Получих ваучер за пазаруване на стойност 175 евро, заради неполучена поръчка от 19.10.2008 . Искам да кажа, че изчетовх всичко за ваучерите тук:http://www.geocities.com/ina_bg/chekove.html, но не разбрах мога ли с един ваучер да пусна няколко поръчки. Нещо напоследък взех да ги пускам по-малки = 5-6-7 дрешки и си ги взимам от пощата - по бързо идват и ми е много по-удобно. Благодаря на всички! Hug

# 229
anjelika27 изчисти си кутията с ЛС /пълна е/

# 230
  • БУРГАС
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-enfant-fille.aspx?product … tegoryid=22916642
Момичета знам че това якенце беше мн обсъждано.Може ли някой който има 114 размер да ми даде размери.Чудех се кой номер да поръчам сега носим 102 от форумската пухенка и кожухче 102 ама мй ще поръчам 114 от това мн ли ще ни е голямо.

# 231
  • Дълбоката провинция
Някой успял ли е да изпере олекотената завивка от 500гр с размер 220/240 в пералнята, че нещо я натиквам с шутове вътре и се чудя да я пускам ли изобщо или да си я нося на химческо?
Иначе е страшно мека и пухкава, хареса ми определено.
От 18.11 и аз чакам, днес казаха, че го няма.

Тези някой има ли ги да ми каже имат ли подметка или са тип буйки?

Моя съвет е въобще да не опитваш PeaceМоже да си прецакаш пералнята!Имам почти същата ,със същите размери и аз не успях да я набутам и се направих на герой и я изпрах на ръка -във ваната!Още си проклинам дните,тежеше поне 30 кила като я накиснах hahahaЗанеси я в химическото,хората си знаят работата Laughing

# 232

В4ера ги полу4ихме ,само 4е кафяви ,изкуствени са ,мъжа ми не е о4арован от тях ,но 6те си ги носи и се поръ4ва + 1

# 233
Ще заменям чек за ваучер и исках да попитам само отрязъка с чека ли да пращам или целия лист с фактурата отгоре?
Става въпрос за разликата в цената, която намалиха. Т.е. колета ми се загуби, пратиха нов, а междувременно намалили една пола. Тогава ми казаха тук, че съм сключила сделката на по-високата цена и няма да ми върнат разликата, но се оказа че не е така. Споделям, за да знаете, ако ви се случи  Peace

# 234
# 235
Здравейте, момичета! Получих ваучер за пазаруване на стойност 175 евро, заради неполучена поръчка от 19.10.2008 . Искам да кажа, че изчетовх всичко за ваучерите тук:http://www.geocities.com/ina_bg/chekove.html, но не разбрах мога ли с един ваучер да пусна няколко поръчки. Нещо напоследък взех да ги пускам по-малки = 5-6-7 дрешки и си ги взимам от пощата - по бързо идват и ми е много по-удобно. Благодаря на всички! Hug

Не. Трябва да пуснеш една поръчка за цялата стойност на ваучера или по-голяма, като във втория случай доплащаш с кредитната си карта. Ако пуснеш по-малка поръчка от стойността на ваучера, отново трябва да им пишеш, да обясниш случая и да чакаш да ти изпратят нов ваучер с остатъка от сумата, която не си използвала. Което пак си е разправия.

# 236
  • София

Не. Трябва да пуснеш една поръчка за цялата стойност на ваучера или по-голяма, като във втория случай доплащаш с кредитната си карта. Ако пуснеш по-малка поръчка от стойността на ваучера, отново трябва да им пишеш, да обясниш случая и да чакаш да ти изпратят нов ваучер с остатъка от сумата, която не си използвала. Което пак си е разправия.

Благодаря, незаменима си! Hug

# 237
  • Бургас/Пз
Момичета, моля ви помагайте, че нещо я закъсах с превода!!!
Поръчката ми е от 11.11.2008г., и тъй като все още я няма им писах на Ларедутци и вижте какво получих като отговор!!! За съжаление с преводача от Гугъла се получава нещо супер несвързано и немога да разбера за какво става въпрос!!!!
Ето и отговора:
Bonjour Mme Georgieva ANTONIYA,

Vous vous interrogez au sujet de votre commande 317.0613600

Votre colis a йtй expйdiй le 19 novembre.

Il ne devrait pas tarder а vous parvenir.

Sans nouvelle de votre colis dйbut janvier, je vous invite а vous rapprocher de votre bureau poste, il sera peut-кtre en instance а votre nom.

S'il ne s'y trouve pas, merci de me confirmer vos instructions par retour de ce mail.

Je reste а votre disposition.
Cordialement.
isabelle,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Според вас какво трябва да направя от тук нататък???
Предварително благодаря!!!

Две страници по назад публикувах почти същото писмо за поръчка от 12.11 .
Виж какво са ми отговорили на мен .

Да, наистина погледнах. Отидох до пощата, но ми казаха че нищо не е дошло на мое име!!! И сега какво да правя да чакам ли да минат празниците и тогава да им пиша и по-точно какво да им пиша, че я няма пратката ли ????? newsm78 #Crazy Ох ще се побъркам вече????

# 238
ani_d aз лично смятам да изчакам до 5-6 и тогава да им пиша .
Пишеш ,че след като си проверила пратката я няма , и им казваш, че искаш да ти изпратят нещата отново или искаш ваучер .Даваш си и адреса (аз мисля така) .Дотук добре ама ако някой даде готов текст на френски  Rolling Eyes

# 239
  • Временно
Момичета,много си харесах този панталон(на 2TWO е),но не знам кой номер евентуално да поръчам 36 или 38.Размерите са ми талия 74,ханш 88.

Общи условия

Активация на акаунт