LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 735
  • 612
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас/Пз
Момичета, моля ви помагайте, че нещо я закъсах с превода!!!
Поръчката ми е от 11.11.2008г., и тъй като все още я няма им писах на Ларедутци и вижте какво получих като отговор!!! За съжаление с преводача от Гугъла се получава нещо супер несвързано и немога да разбера за какво става въпрос!!!!
Ето и отговора:
Bonjour Mme Georgieva ANTONIYA,

Vous vous interrogez au sujet de votre commande 317.0613600

Votre colis a йtй expйdiй le 19 novembre.

Il ne devrait pas tarder а vous parvenir.

Sans nouvelle de votre colis dйbut janvier, je vous invite а vous rapprocher de votre bureau poste, il sera peut-кtre en instance а votre nom.

S'il ne s'y trouve pas, merci de me confirmer vos instructions par retour de ce mail.

Je reste а votre disposition.
Cordialement.
isabelle,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Според вас какво трябва да направя от тук нататък???
Предварително благодаря!!!

# 181
  • Хасково
Мисля че пише че е изпратена на 19 ноември  Hug , само това разбрах

# 182
Може ли 1 въпрос относно намаленията  Rolling Eyes
Интересува ме ако 1 артикул е намален в началото, тази цена остава фиксирана до края или е възможно още да му падне цената докато свърши намалението?

На летните намаления промениха и базовите цени - имаше неща, които преди намалението бяха по-евтини отколкото в самите намаления. Напр.  50 евро и намалена на 10, а на намалението направиха така - 70 евро, зачертана и намалена на 20 евро.
Имаше и много наистина намалени, но бяха рядкост.
И само за един ден или няколко часа , нещо се объркаха и сложиха намаление върху намалението, но така бързо се поправиха, че не успях да го видя дори.

Така че очакванията ми за януари не са особено добри.

# 183
Момичета, моля ви помагайте, че нещо я закъсах с превода!!!
Поръчката ми е от 11.11.2008г., и тъй като все още я няма им писах на Ларедутци и вижте какво получих като отговор!!! За съжаление с преводача от Гугъла се получава нещо супер несвързано и немога да разбера за какво става въпрос!!!!
Ето и отговора:
Bonjour Mme Georgieva ANTONIYA,

Vous vous interrogez au sujet de votre commande 317.0613600

Votre colis a йtй expйdiй le 19 novembre.

Il ne devrait pas tarder а vous parvenir.

Sans nouvelle de votre colis dйbut janvier, je vous invite а vous rapprocher de votre bureau poste, il sera peut-кtre en instance а votre nom.

S'il ne s'y trouve pas, merci de me confirmer vos instructions par retour de ce mail.

Je reste а votre disposition.
Cordialement.
isabelle,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Според вас какво трябва да направя от тук нататък???
Предварително благодаря!!!

Две страници по назад публикувах почти същото писмо за поръчка от 12.11 .
Виж какво са ми отговорили на мен .

# 184
Останаха ли неполучени ноемврийски поръчки? Аз чакам от 21-ви. Чудя се дали да ходя до митницата. Ще ми е за трети път вече  Sad

# 185
Добро утро  Wink
Sophsan, Синеоч, видяхте ли снимките на маратонките. Пуснах ви ги още снощи.
Цитат
Ето реални снимки на адидаските:
от тук нататък http://mimozza.multiply.com/photos/album/17#58
Сега наистина тръгвам. Чао

аз ги видях, мерси супер са  Hug  bouquet

# 186
  • Бургас
Останаха ли неполучени ноемврийски поръчки? Аз чакам от 21-ви. Чудя се дали да ходя до митницата. Ще ми е за трети път вече  Sad

Останаха, останаха... Аз чакам от 12.11. Едно момиче по-назад беше писало, че всички ноемврийски колети са обработени тези дни, и всеки момент трябва да си ги получим  Praynig

# 187
  • София
Никой ли не знае защо не мога да виждам картинки в сайта? Cry Cry Cry
Изчистих кукита и кеша.Пробвах през различни брайзъри и пак нищо.Не ми отваря картинките на сайта и това си е.Моля помогнете с идея Sad
Да не би да си забранила картинки от сайта с Адблок+ или подобно?Имала съм подобен проблем,без да искам бях забранила да се показват изображения от форума.

# 188
Аз чакам от 16.11. с код за БД е изпратен лично на моята поща. Вчера им пуснах запитване, дадоха ми входящ номер на запитването и сега чакам отговор.

# 189
аз чакам 4 поръчки от ноември и нито една още не е дошла  Tired

# 190
  • София
Сега ми се обадиха от митницата. Днес имало много колети и аз имам 2. Чакам мъжа ми да се върне и да видя дали са чаканите от ноември.

# 191
  • Пловдив
Здравейте момичета, имам нужда от помощ  Praynig. Моля някой, който е връщал артикул за замяна с друг размер, да ми каже, дали на гърба на фактурата трябва да отбележа някъде артикула, който връщам/реф. номер/ или нещо подобно? В отговора ,който получих на мейла пише само да отбележа, че искам замяна с номер...
И за какво е всъщност табличката, най-отдолу на гърба на фактурата?
Благодаря ви предварително!   bouquet

# 192
Момичета някой от вас да има товя яке http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8708770& … e&ksource=-1-дали е пролетно-есенно или зимно и какъв цвят е точно?Ии още един въпрос,в кошницата ми стоят без картинка неща от кръглите цени,дали мога да ги пусна или няма да стане?Благодаря Hug

# 193
Аз чакам поръчка пратена на 19 Ноември и още нищо. Бях в митницата тази сутрин, но напразно.... както ми казаха първия път "При нас коледа започва от Ноември..." тъпаци.

# 194
интересува ме има ли мами от ХАСКОВО който правят поръчки ?

Общи условия

Активация на акаунт