LaRedoute.fr - 95 - Всичко за поръчката!

• 35 745
  • 612
  •   1
Отговори
# 165
Искат да им изпратиш инструкции и точен адрес - т.е. дали да ти изпратят отново нещата или ще искаш ваучер. И да го направиш като отговор на този имейл. Аз поне така го разбирам  Peace

# 166
  • Дълбоката провинция
Дано не се включвам късно с размерите на това: http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-bebe-garcon-t-shirt-et-de … tegoryid=49154527
р-р 86   блуза:Ш под мишниците:27см
                        Д от рамото:34см
                        Ш при раменете:22см
                        Д на ръкава:30см
      пуловер:  Ш под мишниците27см
                       Д от рамото:35см

# 167
  • София
Добро утро  Wink
Sophsan, Синеоч, видяхте ли снимките на маратонките. Пуснах ви ги още снощи.

Мимоза, току-що разгледах снимките, благодаря ти!   bouquet
Наистина са готини маратонките. Само дето стигнах до извода, че ще са й големи на дъщеря ми.  Cry Значи трябва да се поръчва точния номер?

# 168
  • София
Днес получих част от поръчката от 8.12 по пощата.
Малко коментари - единственото нещо което ми хареса е тази ризка
Блузката е тесничка с дълги ръкави и мнооого тънка. Размера е 114, но според мен е умалена.
Якето като качество е добро, но поръчах 94 номер, а ми е фактурирано 86 /не съм и обърнала внимание/. В резултат получих 86-ти номер и му е малко тясно. Ако някой се интересува, да пише на ЛС. Става за сега, но обичам дрехите им да не ги притесняват.
И последно едно дамско поло, което вече не откривам.  Размер 38, цвят тъмно сиво, но ми е малко тясно и не ми допада като материя /очаквах нещо по-различно/.
Другата част от поръчката вероятно ще е за митницата и предвид престоящите празници ще си я търся през Новата година.

# 169
Здравейте, да се похваля, че днес получих 2 от трите си поръчки. Получих заедно поръчките от 12.11 и от 5.12. Тази от 12.11 беше с код за безплатна доставка, от 5.12 беше с код за подарък комплект пътни чанти или прахосмукачка. Изпратили са ми чантите. Не изглеждат зле.

# 170
днес получих прословутата поръчка от 18.11,но се оказа че липсва бялата блуза на тази туника:
http://www.laredoute.fr/vente-pull-la-redoute-creation.aspx?prod … 6&prodcolor=1

# 171
Здравейте, на някой случвало ли ми се е да не може да си влезе в кошницата
влизам си в анкаунта, мога да разглеждам и да слагам неща в кошницата
и когато искам да направя поръчка и отида в Mon Panier
се показва онази жена с вдигнатите рамене и надпис
desole......... la page que vous avez demandee n'est pas accessible actuelement
от вчера ми е така и немога да вляза да си направя поръчката
няколко пъти влизах и излизах от сайта, но нищо не се промени
знаете ли как да го оправя ooooh!

# 172
днес получих прословутата поръчка от 18.11,но се оказа че липсва бялата блуза на тази туника:
http://www.laredoute.fr/vente-pull-la-redoute-creation.aspx?prod … 6&prodcolor=1

Не липсва. Това не е 2 в 1, а си е само пуловерчето - туника.  Peace

# 173
  • на пистата
не мога да намеря едно сиво екипче с качулка мисля,че беше 7 евро,ако някой го срещне

# 174
  • In The Middle Of Nowhere
Може ли 1 въпрос относно намаленията  Rolling Eyes
Интересува ме ако 1 артикул е намален в началото, тази цена остава фиксирана до края или е възможно още да му падне цената докато свърши намалението?

# 175
  • София
Може ли 1 въпрос относно намаленията  Rolling Eyes
Интересува ме ако 1 артикул е намален в началото, тази цена остава фиксирана до края или е възможно още да му падне цената по време на намалението?

Не остава фиксирана цената Money Може да падне , но тогава обикновено не остават и размери.

# 176
цената може да му падне още повече, но може вече да няма твоят номер, а е възможно и да стане по висока цената

# 177
Синеоч, снаха ти какъв размер поръча за изписването? Това 50 см. (дето го пишат, че е за новородено) много малко ми се струва. Симона се роди 51 см., това сигурно пак там някъде ще е... Може би трябва да поръчам следващия размер, особено пък, ако идват умалени, както е писала iveto_11... newsm78 Но пък да не му виси?!

и на мен ми се видся малко, тя поръча 54 см. отговарящо на 1 месец newsm78
айде ще пиша по подробно като се роди бебката, нали тя ще е манекена все пак  Hug Heart Eyes
аз се чудя да поръчам 45 см, за бейби борна на Ния, тя е 43 см ще и стане Whistling

# 178
  • Варна
Никой ли не знае защо не мога да виждам картинки в сайта? Cry Cry Cry
Изчистих кукита и кеша.Пробвах през различни брайзъри и пак нищо.Не ми отваря картинките на сайта и това си е.Моля помогнете с идея Sad

# 179
DDimitrova,Cvetelinka благодаря за размерите  bouquet
sis7 Hug и на теб за отзивчивостта

Общи условия

Активация на акаунт