Отговори
# 210
Ади аз не съм давала скоро Панадол или нурофен, така че се надявам да подейства  Praynig
А обиколниците при нас изобщо не помагат  Crossing Arms застава на напреки на леглото и рита с крака и си удря главата в другата дъска и понеже леглото не е толкова широко и не го събира и си изкривява главата на една страна, продължава да рита и блъска и следва рев  ooooh! Та от тогава съм го взела при мен да спи и се надявам като се поуспокои да го преместя пак там  Rolling Eyes надявам се да нямам проблеми  Rolling Eyes
Хайде лека нощ и от нас  Hug

# 211
***Ивон-бонбон*** ползвам тази рецепта за блатове http://www.bonapeti.tv/recipe_view.php?t=meal&id=1314 (правила съм само основният блат). Само, че ги пека всеки отделно. Колкото до боите, и на мен Била ми е най-близкият магазин, но там не съм виждала  Sad боядисвала съм и със степчета, но мисля че цялата торта ще се прецака (прекалено много аромати има в тях). Иначе аз имам позната, която е работила в сладкарски цех, та от нея имам течни бои, които боядисват страхотно. Ето резултата  Mr. Green http://www.gladnishka.snimka.bg/album.php?album_id=277595&pid=7157571
*ИлиЯна* правя същият крем, който Слънчогледка е описала (За крема:1л.пр.мляко,2 пр.ванилия,2ч.ч.захар, 4с.л.брашно,4 жълтъка) но прибавям след като изстине и 500 мл разбита сметана, а ако ми трябва крема да е малко по- стегнат слагам и желатин.
Лека нощ smile3524

# 212
Щастлива и усмихната нова година на всички бебчовци и мами!
Само радости и кеф да има. Децата да растат здрави и весели и да се чувстват късметлии с майките и татковците си!
Изкарахме си страхотно седмица на планина.  Накрая и сняг заваля и стана приказка. Около нова година имаше дни на неспирен маскен бал. Децата се забавляваха страхотно. На Камчо му зарастна раничката, сега ще се борим с белега само... Дамяснки се поразболя, но след дълга игра в снега какво да очакваш.
Вече съм наоколо и ще се радвам да ви чета.
Гледам, че сте се наснимали весело Simple Smile
За торта и аз ще мисля скоро, че ей го на къде е  Whistling
Лека!

# 213
  • ГОре на черешата...
Добро утро!

Честит имен ден на вснички именници! Бъдете живи и здрави, щастливи и усмихнати!

Позагубих се, но имах проблем с компютъра /оказа се малкия дявол - захранващия кабел/.

Затова със закъснение да честитя рождения ден на Виктор - желая му много, много здраве  bouquet!

Димяни, съжалявам Confused...

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 08:04 от mari_eta

# 214
Добро утро!

Честит имен ден на всички които празнуват днес!Много здраве и щасливи мигове.

# 215
Добро утро и от мен!!!

Да почерпя за Именният ден на моята мама!!!Да ни е жива и задрава и още много години да празнува cheers Popcorn smile3510 beer newsm38

Честито и на всички други празнуващи  bouquet

Хайде,ставам да ходя да пазарувам продуктите за тортата.Май ще взема степчета,няма къде да ги търся тук тези сладкарски бои.
А задължително ли се слага млечен крем под фондана?

# 216
  • вкъщи
Здравейте мами!
Много са сладки Ивон и Райън,блазе ви ,4е сте анблизо и може да с есъбирате.Моите дружки останаха в стария квартал и тук нямам с кой,освен с една мама да с е събираме,ама пак сме дале4.Дне споне сме на детски рожден ден на едно детенце от старата компания,да видим Мони ще овършее ли пак .
Имам въпрос към мамите,4иито де4ица са на ясла в България.Вярно ли е,4е когато детето тръгне на ясла май4инството на майката е 50 процента от сумата.То ако е така,се 4уд яда го давам ли Мони напролет,ясно ми е,4 е ще боледува  много в на4алото,поне опита ми това со4и,4е няма дете,което да не се разболява много.

# 217
  • София

Честита и здрава година!
Да почерпя скромно с торта за именния ден на таткото и баткото Йордановци:
newsm38  party023
/туй отгоре не са свещи, а фойерверки hahaha/

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 10:03 от Енита

# 218
Здравейте Hug
Честито на всички именици - малки и големи! Да са живи и здрави и късмета да е винаги с тях!   bouquet

Ние преди малко се върнахме от болницата - вземахме кръв на Яни заради увеличени лимфни възли и ми е много притеснено Sad Confused Сега докато излязат резултатите утре ще ми е много напрегнато  Rolling Eyes Дано да няма нищо сериозно  Praynig Praynig Praynig Милата ми душичка  Heart Eyes

Иначе при нас вали снях и времето е меко - може и на разходка да излезем следобед, ама се чудя още. Като излезем ще проспи цялата разходка, а ако поспи вкъщи ще мога и аз да си почина. Не знам дали благодарение на Хамомилата, но тази нощ спахме малко по-спокойно  Peace

Бубе боите наистина са с много наситени цветове, прекрасна е станала тортата  Peace
Ади доколкото четох в тортенате е задължителен крема под фондана, защото иначе се свличал  Rolling Eyes

# 219
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ!   bouquet

Ние сме си в София до края на януари, така че ако някой ще ходи към южния парк с удоволствие ще направим зимна разходка.
Цвети е на ски училище и вчера се качих при нея на обяд, беше страхотно слънце и съжалих че не бях взела Калина с мен. Но за догодина съм се разбрала вече и тя да тръгва на ски  Laughing

# 220
  • Пловдив
Здравейте.
Честит празник на всички именници.Да са здрави и много щастливи.
При нас пак вали сняг.
Благодаря ви,че сте ми писали за Хамомилата.Вече се чудя какво да давам за облекчаване при зъбоникнене.При нас помага Дентинокс,но временно и пак не спи по цяла нощ,а ми трябва нещо успокояващо.
Иначе нашата лекарка е много против Панадола и чета,че наистина е вреден Парацетамола в него.За това предписва винаги Нурофен.
Илиянче,дано всичко е наред при вас

# 221
Здравейте и от нас!

Ние вече сме на софийска територия. Вкъщи е голям студ и незная просто как ще се стоплим, къщичката ни е станала ледена за дните, които ни нямаше. Важното, е че пътувахме добре , без проблеми.

Сега да честитя Именния ден на всички,които празнуват днес! Да са им благословени имената и да ги носят с много здраве, и гордост!

Анаморф, Ивон Бонбон-страхотни снимки!
За хамомилата-има някакъв ефект, но трябва да се дава редовно.
Илияна-силно стискам палци притесненията да се окажат напразни и Яни да е най-здравото детенце!
Шоши-радвам, се че отново сте тук. Дано Дамянката вече се е оправил!

Ние сме добре. Перси все още преоткрива своите играчки тук, които е забравил, дори сега му измислих една игра с лепенки на стъклото и вече цял час се занимава с това. Невероятно интересно му е.

# 222
МОмичета, няма да повярвате - тук вали сняг и май ще натрупа  PraynigПоследно валя през януари 2005, Виктор беше бебе, представете си !
Аз се остригах и сега съм много щастлива, няма по цяла нощ да лапам коси. Обаче колко съм посивяла, не е за разправяне  Sick
Сега отивам да храня малкият, но следобед пак съм на линия.
А, и честито на всички именници, да са ви живи и здрави  Heart Eyes

# 223
Ето малко снежни снимки и от нас:
http://persianmatei.multiply.com/photos/album/18#16

# 224
Шоши  Hug Дай една снимка на Камчо да го видя колко е порастнал.
Ади, малката е супер бонбон!
Тук снега се разтопи и сега е най неприятния момент- кишата. докато се прибера, краката ми станаха на басейнчета Confused

Общи условия

Активация на акаунт