Отговори
# 240
Или, пъпки в главата си е 100% варицела Peace.
Naughty тц, не е  Crossing Arms От доста време са му така пъпките  и сме ходили на доктор няколко пъти, все някой щеше да разбере ако е варицела  Rolling Eyes То не е точно пъпка, ами има формата на такава и е много твърдо. Ще видим утре какво ще каже доктора  Rolling Eyes

# 241
*ИлиЯна* дано всичко е наред.
Ади и в нас е леко хладно.....надявам се до 3 дни да се овладее тази криза...и топлата вода е хладка, а не топла....май ще пускам бойлера, ако така продължи.
Енита да те успокоя, Калина е 9,00кг-83 см.... Peace
и мисля, че е много  добре .... Peace Peace Peace

# 242
Или,да не е алергия към нещо?
Аз имам такава към меда-на кожата изглежда като пъпка,а от долу е бучка.От начало са червени, а после стават-мораво до лилаво.Сега пак се изринах,че 1 седмица си пия фрапето с мед и цялата ми глава е в такива пъпки,включително и една на гърба и на рамото.

Стискам палци,вече да се разбере от какво са тези истории и да се приключват. Praynig

# 243
Сладкиш, успокои ме. Въпреки, че 9 кг за 83 см ми се виждат много малко, ние сме горе-долу такъв габарит.
Това с подутите очи май било конюктивит, друг тип някакъв. Писна ми да се влача по лекари, направо съм се абонирала при тях от началото на декември.  Rolling Eyes
Илияна, какво пък е това с изчезващата и появяваща се пъпка ? Thinking Дано не е нещо сериозно, пък ако е само варицела, по-добре в ранна възраст, отколкото на 30 години, като един познат (можете да си представите  Close).
Тиги, май наистина забравяме понякога какъв късмет имаме и твърде много се вторачваме в нищожните проблеми.

# 244
  • София
Гледам сега,че започнах да изписват на филма да се намаля консумацията на ток до колкото е възможно.... пък и ТЕЦ щяли да издържат от 5 до 15 дни  ooooh! Twisted Evil ще ни уморят еййй....
Ние заспахме преди час сега и аз влизам да се изкъпя и да полегна но не ,че ще заспя преди 01  Rolling Eyes

# 245
Ребус стига бе, ще ви вземат  Wink ако не го мяташ вкъщи и правим една мамина детска градина и сме готови  Mr. Green
Или дано разберете какво е  Heart Eyes
щях да пиша ама забравих, ако някой иска кърмачески блузки да посети темата Whistling

# 246
Ivy, там съм!!
rebus, ето за теб http://www.shoshi84.snimka.bg/album.php?album_id=322678&pid=9853930
Да нагушаш Ванчо-калпазанчо!

# 247
Ребус стига бе, ще ви вземат  Wink ако не го мяташ вкъщи и правим една мамина детска градина и сме готови  Mr. Green
ами  и ние сме там бе  Heart Eyes Аз ще ги гледам  няма проблем  Hug
shoshi, Добре дошли! Еййй тея сладури .... ние си пазим гривната, ти да ни пазиш момчето ей  Naughty  Камъчето все повече прилича на теб  Heart Eyes
mentina, У ваше село врътнаха ли кранчето?

ЧЕСТИТО НА празнуващите днес ИВАН И ПРОЧИЕ! МНОГО ЗДРАВЕ!
Специално за малък Ванко целувка и прегръдка от нас! Нека е все така палав и много здрав!  Hug   love001

# 248
  • ГОре на черешата...
Добро утро!

Честит имен ден на Йоан на Ментина, на Иван на Ребус и на всички други Иван-овци и производните! Да са много здрави и щастливи!

Ето, почерпете се и за моя Калоян:

# 249
Добро утро и от нас!!!

Честит имен дена на всички Ивановци.  bouquet

По-късно(като приготвя тортата) ще ви почерпя и за smile3525Именният ден на моето пиле Ивон и на братчето ми Калоян.Да са ми живи и здрави,и все така да ни радват newsm51 newsm51 newsm51

Шоши,страхотно е Камъчето.Направо ти е станал копие.А баткото с тея очи.........

Хайде,лек ден.Нашият тати си е тук,та ще се размотаваме днес Party

# 250
Честито на всички малки и големи именници!Много здраве и щастливи усмивки.

Лелка Ицко ходи на ясла но не съм чувала че се взима 50% майчинство.аз си взимам цялото майчинство.Дори и да има такъв закон не смятам да уведомявам в НОИ или където и да било.Толкова малко се прави за децата в България .че не мисля да си дам половината майчинство на държавата.Освен това Ицко боледува често ходи на ясла 2 седмици в месеца.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 10:30 от yanakr

# 251
  • ГОре на черешата...
...

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 18:17 от mari_eta

# 252
ее айде и от нас снимки,че не сме се показвали от миналата година Crazyпървите снимки са от 1,таткото беше в залата да тренира,а ние с малкия в градинката до нея,другите снимки с снега са вече от градинката пред нас Mr. Green

http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … nt=Picture976.jpg

# 253
    bouquet  Честит Имен Ден на всички именици днесЧ Да сте живи и здрави и от късмет да не се оттървете!!!    bouquet

Дори и да има такъв закон не смятам да уведомявам в НОИ или където и да било
Като се усетят ще те накарат  да ги върнеш  Crossing Arms и има или лихва или глоба отгоре на това, ако не се лъжа  newsm78 Но със сигурност ще те накарат да ги върнеш.

Нашите резултати ще излязат следобед след 17.30 часа  Confused още цял ден ще има да се притеснявам  Sad

Весел ден на всички   bouquet

# 254
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Да са живи и здрави!

Днес бяхме на контролен преглед и Аничка вече е здрава и следобед е последния прием на АБ - а  Grinning.
Шоши, Мариета, Морска, много са ви хубави дечицата  Heart Eyes.
Или, дано да не е нещо сериозно.
И у нас вече се усеща кризата Sad. В хола, който ни е най - топлата стая е 20 °C  ooooh!. Не знам довечера как ще ги къпя в тоя студ  Sad.

Приятен ден на всички   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт