Отговори
# 285
Добро утро!

Хайде по чашка кафенце:

Илияна-радвам, се че положението не е толкова сериозно. С тази алергии историята е много неприятна, а гълтането на такива силни лекарства още повече, ужас. Но вие ще се справите, сигурна съм.
Ади-разкошна торта, сигурно ще е много вкусна.

# 286
Добро утро!
Днес ни дадоха снимките от празника с Дядо Колед
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=324918&pid=9874545Ицко
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=324918&pid=9874590Габи

# 287
  • Ланкър, планините Овнерог
Хай в този студ!

Не съм ви чела много-много, тези дни нямам време.

Но не мога да не ви се похваля. Констанца се е класирала на 2-ро място на Коледното състезание по математика и си има грамота+награди  bowuu

# 288
добро утро Grinning

Браво на Констанца Flutter Hug

Пиванова мерси за кафенцето,пия си го вече Hug

Янакр големи сладури Grinning

# 289
  • София
Пиванова,мерси за кафенце!

ГХита,браво на Танти Hug  bouquet все така да бъде отличничка! Heart Eyes

# 290
Добро утро!!!

Гита,браво на Констнца.Все такива награди да носи Hug

Тони,заповядайте на по торта(и фрапенце ще добавим),ама следобед,че сега доготвям супата и изчезвам до Социалните,да си взема заповедта за Детските Simple Smile

Яна,страхотни са малчовците Hug

Лек ден от нас!!!

# 291
аз имам въпрос?

Как стоят нещата като ти изтече дебитната карта на която получаваш детските?

# 292
Морска трябва да подновиш картата в банката от която е издадена.

# 293
Доколкото знам,автоматично се обновява сметката и от банката ти издават нова карта..Обикновенно е готова до 2 седмици след изтичането на старата карта.Трябва да си я вземеш от клона в който си подала молба за откриване на сметката. Peace

# 294
сега доготвям супата и изчезвам до Социалните,да си взема заповедта за Детските Simple Smile
Аууууу  ooooh! аз моята заповед така и не я взех  ooooh! А подадох документи октомври месец  Whistling Дали ще има някакви последствия  newsm78 Превеждат си ми паричките, ама... знам ли ги какво могат да измислят  Rolling Eyes

Гита браво на Танти  Party Все така да продължава и занапред  Peace

Морска картата като ти изтече и ти издават нова направо. Отиваш в банката и си я вземаш  Peace

# 295
 Thinking сега дали съм разбрала правилно,те от социалните ми издадоха картата,аз трябваше само да отида да си я взема от банката Simple Smile но сега август месец изтича срока,автоматично ли ще ми я издадат или ще трябва да ходя да попълвам newsm78

# 296
Thinking сега дали съм разбрала правилно,те от социалните ми издадоха картата,аз трябваше само да отида да си я взема от банката Simple Smile но сега август месец изтича срока,автоматично ли ще ми я издадат или ще трябва да ходя да попълвам newsm78
На мен не са ми я издавали социалните, ама то си е сметка като сметка, с нормална си дебитна карта. Моята е към ОББ, досега 3-4 пъти съм сменяла карта и никога не е е налагало да попълвам нищо. Направо отивам и си вземам картата, но от този клон, където първоначално са ти издали картата  Peace Ако искаш от друг клон на банката да си я вземеш, вече тогава трябва да попълваш разни молби, иначе - не  Peace

# 297
На мен не са ми я издавали социалните, ама то си е сметка като сметка, с нормална си дебитна карта. Моята е към ОББ, досега 3-4 пъти съм сменяла карта и никога не е е налагало да попълвам нищо. Направо отивам и си вземам картата, но от този клон, където първоначално са ти издали картата  Peace Ако искаш от друг клон на банката да си я вземеш, вече тогава трябва да попълваш разни молби, иначе - не  Peace

ясно,моята е от ibank Grinning

# 298
Чакам нова темичка. Heart Eyes

# 299
  • София
Aди, торта може ама ако запазиш за други ден,че от днес започнах една диета.... та сладко ще мога да хапна малко чак тогава! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт