Отговори
# 90
                                Добър вечер ДАМИ!

ЧЕСТИТА НОВА 2009!

Нека през новата година само добро да ни спохожда и късметът вечно да е с нас!Нека децата ни растът здрави и щастливи !Нека ВИЕ и семействата Ви да се обичате и нежната фея на красотата и добротата да е всекидневен спътник!

А сега лека нощ! Wink Wink Wink
Ния видях те! Flutter Flutter Flutter

# 91
  • Видин
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА!!!
МНОГО ЩСАТИЕ, УСПЕХИ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗДРАВЕ.
Не съм чела, но нямах никакво време. Тези дни като се поуспокоят нещата ще се реванширам Mr. Green
Дивена, еми докато търся картинка ти ме изпревари Mr. Green

# 92
  • Ланкър, планините Овнерог

# 93
                                                Честита Нова Година Hug Hug Hug

# 94
Честита Нова Година!
Много здраве и късмет.  party006 cheers Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Честито на всички именници!

# 95
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! НЕКА Е ПАРИЧНА НОВАТА ГОДИНА!  Hug

# 96
Честита Нова Година,момичета Heart EyesНека бъде з Heart Eyesдрава за всички ни,много щастлива и пъстра от към прекрасни емоции и красиви мигове Hug

Ние празнувахме до 3 ч в нашите приятели и после не ми се сеща как станах в 7 ч,когато Ивон се събуди.
Майка ми каза,че е било някакъв Ад-бомбардировки от всякъде.Събудила се е в 00 ч малката от бомбички и фойерверки.Представете си какво е било,за да се чува през 2 затворени ПВЦ дограми #CrazyПосле я е взела на нашата спалня,обаче комшийте отгоре,който имат 3 деца,2  от които по-малки от Ивон,като надули музиката,като заиграли едни хора( а те и двамата са по 130 кг),та и гости са имали........Ужас,не им ли е жал за тези деца.Ние се прибрахме в 3 ч,още дънеха музиката.У нас беше кошмар,пък горе с тея бебета,дето ревяха през 15 мин ooooh!

Иначе пък си изкарахме супер.Малко по пенсионерски де-то с 2 бременни и една с дете,как да изкараме...Но беше спокойно-хапнахме,пийнахме,мъжете си начесаха крастата да стрелят с пистолет LaughingИзтеглихме си късметчетата-на Ивон и се падна паричката,бебе и ново жилище,на мен-всичко да ми е ново, и ново гадже( Laughingмъжо побесня Laughing)то тоя късмет за брат ми беше,ама айде,а на гостито ми се падна-ново жилище и бебе ,а на Милото-да става шеф му се падна,тото и нова вила Party

Ми така си изкарахме ние.Да видим дали ще е толкова спокойна новата 2009 г,колкото спокойно я посрещнахме Heart Eyes

Днес е Всильов ден-Честито на Именниците ни  bouquet

Лек ден на всички и много усмивки през днешният слънчев ден!!!

# 97
ЧНГ! Грижи и неволи забравете,
празника с усмивка посрещнете!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

# 98
Добро утро smile3507
Ади,вие пак до 3 сте празнували ами аз,к'во да кажа,в 5 съм си легнала,а мъжо в 6 и 30 Crazy и в 10 всички задружно станахме,а как ми се спиииииииии Crazy

# 99
  • София
Честита Нова Година!
Да сме живи, да сме здрави и нека всички мечти ни се сбъднат!

Ние си бяхме у нас. Празнувахме само до 1 часа, защото Дани го беше страх от гърмежите и не искаше да си легне без нас и вече в 1 часа едва гледаше и ние решихме да не го мъчим. Аничка пък заспа в 21.30 часа и тази сутрин се събуди в 9 часа Grinning. Нито шима, нито бомбичките, нищо не успя да я събуди. Дори в 1 часа едва успях да я събудя за АБ. На това му се казва здрав сън. Едни съседи, или по точно сина им започнаха да празнуват от вчера следобед към 16 часа и днес приключиха в 9.30 часа  #Crazy. Ама поне да празнуваха малко по - тихо, а те така бяха надули музиката, че имах чувството, че колоните са в спалнята ooooh!. И то да беше някаква свястна музика, ами то една гадна противна чалга  Sick. Беше някакъв ад, но децата успяха да спят на тази дандания, което е по - важно.
Иначе за късметите на мен ми се падна здравето и пътуване в чужбина, на Ники - учението, на Ани - къща и кола, а на Дани - веселието и повишение в работата  Mr. Green.

Честит имен ден на празнуващите днес!

# 100
Честита Нова 2009 година!Да е здрава и успешна!

И моето малко чаве не се събуди от бомбадировката! Crazy
Честит имен ден на Васильовците и Василките!  bouquet

# 101

Кажете, кой какво му се падна от новогодишната баница с късмети.
На мен "Нова къща", на мъжо, "екскурзия в чужбина". Peace

# 102
За много години, момичета! Да сме здрави, по-спокойни и щастливи, обградени с обич и успехи!  Grinning

Сурва весела година!
Топли думи в люта зима.
Да е здрава и честита,
да е мирна, плодовита!

Сурва весела година!
През проблемите пъртина.
Да сме мъдро търпеливи,
да сме истински щастливи! 

(поздрав от Мая  Grinning)

Хубави късмети ни се паднаха Grinning Най-много ми хареса този на Мая: "Калпазанка си голяма. През 2009-та повече ще слушаш мама" Joy Аз ще броя пари до зори, а мъж ми ще получи безсрочен договор. Има още неизтеглени, че сложих на всеки по 3 късметчета. Стискам палци мъж ми даизтегли:"Понеже си съпруг любим, през 2009-та ще ти се роди и син" Joy

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 12:34 от Слънчогледка

# 103
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ НАС!
НЕКА БЪДЕМ ЗДРАВИ, БЛАГОСЛОВЕНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ! НЕКА ДАДЕМ ЧАСТ ОТ КРАСОТАТА СИ, ЗА ДА НАПРАВИМ ТОЗИ СВЯТ ПО-ДОБЪР!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
Ние си изкарахме чудесно, както всички разбира се. Перси заспа в 21.15ч. и спа непробудно до 7.45ч. тази сутрин. Имайки се предвид, че пред нас има нещо като доста голям площад, всички стреляха на него, но Перси не се събуди. Това се казва здрав сън.
Имахме гости вкъщи при майка ми, страхотни лакомства и тем подобни. От новогодишната баница изтеглих благополучието, съпруга ми-големите печалби, а Персиян-Матей щастието. Парата все още не е изтеглена. Като гледам ще се падне в ръцете на брат ми, който чакаме да си дойде от големите купони.  Wink Laughing Laughing

Усмихнат ден на всички!   bouquet

# 104
  • В светлината на слънцето
НИЕ И ВИЕНСКАТА ФИЛХАРМОНИЯ ВИ ЧЕСТИТИМ НОВАТА 2009 ГОДИНА! Grinning
http://www.youtube.com/watch?v=r0VUXLsBSjo&feature=PlayList& … =0&playnext=1

ПОЖЕЛАВАМ ДА ИМАТЕ ЕДНА НЕЗАБРАВИМА ГОДИНА, ПЪЛНА С НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ МИГОВЕ! ДА БЪДЕТЕ ЗАСИПАНИ ОТ ЗДРАВЕ, РАДОСТ И КЪСМЕТ, ДА ПОЛУЧИТЕ НЕСМЕТНИ ДАРОВЕ ЛЮБОВ И БЕЗКРАЙНО ОБОЖАНИЕ ОТ ЩАСТЛИВИТЕ ДЕТСКИ ОЧИЧКИ! ДА СБЪДНЕТЕ НЕСБЪДНАТИТЕ МЕЧТИ, ДА ПОСТИГНЕТЕ НЕПОСТИЖИМОТО И ДА ПОСЛЕДВАТЕ БЕЛИЯ ЗАЕК В ОНАЗИ СТРАННА И ВЪЛШЕБНА СТРАНА НА ЧУДЕСАТА!!!

Ние изкарахме една домашна и малко неспокойна Нова година. Неспокойна, защото и двамата се бяха разлудували като за световно, и съответно имаше куп поразии. Общо взето около един час си играхме на сложи-разчисти счупеното и разлятото по масата.  Mr. Green На всичко отгоре аз вдигнах почти 40 градуса температура, та купонът беше пълен.  Crazy Ама нова година - нов късмет: събудих се свежа и май вече здрава. Явно това снощи е било апогеят на болестите ни у дома. Надявам се в следващите 365 дни да не се повтарят.  Grinning
Теди дочака полунощ, запалихме бенгалски огън (аз съм твърд противник на пиратките и гърменето Naughty), отворихме шампанското, изтеглихме късметите от баницата и я сложихме да спи. И стана лошо - изплаши се от гърмежите навън и взе да ни моли да се обадим на Дядо Коледа, да им се скара и да спре гърмежите.  Mr. Green То, вярно, че около нас си беше направо като в Ивицата Газа.  Mr. Green Цялата тази дандания обаче се оказа постна за здравия сън на Сашундера. Дори не се помръдна. Снимала съм го как спи като къпан на фона на всичките изстрели, свистене и пукотевици навън. Ей това му се вика здрав сън.  Mr. Green
Иначе изтеглихме интересни късмети. По старшинство: майка ми ще кара нова кола и ще се сдобие през годината с нещо много ценно, мъжът ми ще изкарва парите и ще хойка по чужбина (не че той не ги изкарва оттам предимно Grinning), аз съм късметлията в семейството, че на всичко отгоре и джакпота ще печеля (а де  Laughing), Теди я чакат успехи, нова къща и голямо приятелство с децата в семейството (а дано със Саши спрат да се карат и бият вече Wink), а на Сашунко се падна здравето, повижение в службата (оппааа, нещо ще му се издига работата Mr. Green) и "живот лесен, очаква те като песен". То, вярно, че на него засега животът е най-лесен.  Crazy

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, И ДА ИМАТ МНОГО КЪСМЕТ!

Общи условия

Активация на акаунт