Отговори
# 75
Добро утро!

Благодаря за кафенцето!

Ние сме добре. Перси вече е с цицина на главата от сутринта, дано да е последната за деня. Вече откри, че може сам да се качва къде ли не и ще трябва повече да си отварям очите да не се пребие някъде.

Приготвяме се за новогодишната нощ.
Хубав ден на всички!   bouquet

# 76
  • В светлината на слънцето
Добро утро  Hug
Аууу, Ади, каква торта си направила.  Heart Eyes Айде, пък може покрай новогодишния бременлийски купон да прихванеш и ти.  Hug
Алма, благодарско за кафето. Определено днес имам нужда от 100 такива дози. Незнам снощи какво ми стана, но заспах към 1 часа, след което в 3 се ококорих и това ми беше спането. Дремнала съм още час към 7-8, но пък като се събуди Саши и трябваше да се става. И сега съм като парцал направо. Tired А имам тепърва толкова врътня из кухнята.  ooooh! Ама торта няма да направя, че хич не ме бива в сладкишите, както вече си признах.  Embarassed Майка ми направи баклава, мисля да купя сладолед и с това да изчерпим сладките неща. Но пък обичам да правя разни красиви и връткави солени неща, та покрай тях ще падне доста работа.
Хубав ден на всички пожелавам.  Hug
P.S. И Сашунко е с цицината на челото. Но той си е по принцип голямо шило и постоянно се катери къде ли не, та и цицините никога не свършват. Grinning

# 77
Здравейте  Hug
Благодарско за кафето  Crazy Ади тортата изглежда супер  Party
И Яни е със синка на бузката, но е от 3 дена, така че вече се очаква да изчезне  Praynig

Бихте ли ми казали каква Хамомила да купя  newsm78 Никога не съм давала, а като чета из темите във форума, май има различни видове  Rolling Eyes По килограми ли се определя, с различна концентрация ли е  Rolling Eyes Някой може ли да ми помогне  Praynig
то май няма никой тук, но...аз да питам Embarassed

# 78
  • София
Или,аз давам CH9! Hug

# 79
Мерси много, Тони  Hug

# 80
  • ГОре на черешата...

Да добавя и от мен - да са живи и здрави дечицата ни, да растат щастливи и обградени с много, много любов, както и целите ви семейства!

# 81
  • вкъщи
Здравейте мами!
Пия кафе и ще действам,4е къщата е наопаки.Поне няма да готвя,4е сме на  ресторант дове4ера.Дано ни хареса,за пръв път ще посрещаме на заведение ,досега все сме се събирали в не4ий дом.
Монката хи4 не спа снощи,ама венеца му е цъфнал направо от последния кътник,разцепен на няколко места и кървящ.Децата ще са при бабите ве4ерта.Теди иска с нас,ама този път ще си е вкъщи,4е е много студено,пък и ням ада има други деца на заведението.
Приятен ден и страхотна нощ!

# 82
Или,аз давах и 9 и 15.
Май от 9 имаше повече ефект,а май е по-слаба като концентрация.

От 15-ката давах 2х5 гранулки,а от 9-ката 2х6.

Напоследък и ги пускамн във чашата с вода и тя си гя изпива за целият ден дозата.

# 83
  • Пловдив
Здравейте.Пожелавам ви весело посрещане на Новата 2009-та година и много здраве да има във всеки дом.
При нас времето е много приятно и бързахме да го използваме.Бяхме на разходка,на сладкарница и после се прибрахме.Сега Стилиян спи.Сутринта не пропусна да направи поредната беля и ми счупи чашата за кафе.Поне нямаше по-сериозен инцидент.
Приятен ден и още по-приятна вечер.

# 84
Или, аз давам CH15 - по 5 гранулки във вечерята. Това му е за целия ден. Но него по принцип го мъчат най-вече нощем гадните зъбаци. Определено има ефект и спи по-спокойно.

# 85
Едно предновогодишно "здарсти" и от нас  Grinning,

И тука са приготовления, но не толкова кулинарни, колкото багажни- за една нощувка на чуждо място, трябва да се натоварим като катунари  Mr. Green Моля се поне малкият да спи там а да не се буди по 20 пъти, защото никога не се е случвало да го извеждаме нощем  Praynig
Ади (ако не греша името), страхотна торта си направила, лигите ми потекоха.  Flutter
Лулу, започнах да ги капя капките сутринта и оттокът започна да спада. Така ми е по-добре. Heart Eyes
Това е за днешното включване мами. Пожелавам на всички ви незабравима вечер, много обич и топлина по домовете и още толкова здраве.

# 86
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, здрасти по новогодишно му!

Вашите деца сигурно вече минаха следобедния сън, а ние тепърва се приспиваме  Crazy Нищо, поне няма да я мисля дали ще я събудят бомбите довечера. Ще посрещне НГ с нас  Whistling Ние по домашно му ще я посрещаме-яденЬе, пиенЬе и така   chef

Аз си направих десертите, пък другото не е важно  Mr. Green Най-обичам да правя неща, които не трябва да се пекат-домашна бисквитена торта+чийзкейк(моя лесна интерпретация  bowuu)

АЙДЕ ВЕСЕЛО И БЕЗАВАРИЙНО ДА ВИ Е ДОВЕЧЕРА!

# 87
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА И ОТ МЕН! ДА ДОНЕСЕ НА ВСИЧКИ МНОГО КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ, ОБИЧ И НЕЗАБРАВИМИ ЕМОЦИИ! И ДА ИЗТЕГЛИТЕ НАЙ-ХУБАВИТЕ КЪСМЕТИ ОТ НОВОГОДИШНАТА БАНИЦА!

# 88
Вълшебно посрещане на Новата 2009г. и от нас!
Един празник на надеждата!!!!!!!!!!!!!!!
Нека бъдем по-здрави, по-добри, изпълнени с повече топлина и приятелски чувства!

# 89
добър вечер!

Пожелавам Ви Весело посрещане на Новата Година !Дано 2009 да е изпълнена с много здраве ,щастие ,любов ---Прекрасни и здрави ДЕЧИЦА през новата година

До догодина!

Общи условия

Активация на акаунт