Отговори
# 60
  • София
Здравейте  Hug.
Благодаря ви на всички за пожеланията за скорошно оздравяване   bouquet. Дано 2009 - та за всички ни се окаже по - добра и най - важното е децата ни и ние да сме здрави, пък всичко останало е вятър работа.
Иви, с хомеопатия започнах да ги лекувам от този месец, но не знаех, че и гнойна ангина се лекува с нея и започнахме с АБ. Иначе сестра ми (тя е категорично против даването на АБ и лекува и детето си и тях с бабини рецепти) ми каза една рецепта точно за гнойна ангина и сега на обяд като легне да спи ще я правя на Ани.
За хапането и скубането, Ани или не се е сетила или пък защото е дама и не ги върши тези неща  Grinning.
Ди, като не духа ги извеждам за по половин един час до обяд и Аничка я пускам да ходи, но като духа си стоим вкъщи или ако се налага да излезем то отиваме вършим каквото има да се прави и се прибираме. Общо взето колкото и да е студено гледам за по - малко да са навън. Днес не съм ги извеждала, че готвя в момента и няма да остане време.
На Нова година и ние ще сме си вкъщи, защото мъжа ми не иска да ходим никъде без децата, а имаме две предложения за посрещане на Новата година, но... Close.

Сега се сетих да ви кажа, Ани как като не й обръщам внимание как ми го привлича напоследък. Тя нали от месеци е без памперс и аз като правя нещо тя се хваща между краката, започва да си дърпа анцуга и да вика "ако, ако" и така докато я сложа на гърнето hahaha. Може преди 5 мин. да е седяла и да си е свършила работата, но само и само да й обърна внимание започва да го прави. А не мога да не я сложа, защото понякога първо пишка, а след 10 - ина минути и ака и аз не знам кога ме лъже и кога не hahaha. Опасна работа е Joy.

Отивам да си нагледам манджата.
Чао засега   bouquet.

# 61
Марти бабините рецепри често помагат много! Дано бързо се оправяте!

Боби не удря, не щипе, не хапе, но като тръгне на ясла очаквам включване  Confused

# 62
Здравейте.
При нас е ужас - отказва всякаква манджа, готвено, кремове, всичко освен попара  ooooh! Tired ooooh! Направо толкова се изнервям като не яде, че ми иде да се метна от някъде   Close
Трябва да си купя валериан  Rolling Eyes
И за Гинко билоба си мисля  Embarassed Нали помагало за студени крайници.От както са почнали студовете, краката ми са вечно ледени - излизам от банята и още докато са топли обувам чорапи, терлици и чехли отгоре и след 15 мин са пак на чукан  Shocked А вкъщи никога не пада под 20 градуса Rolling Eyes Одъртявам вече   Crazy

# 63
Здрасти и от нас  Heart Eyes

Тиги, да е здрава и благословена Славяна!
ДандулинаHug
Марти, дано помогне на Аничка този лек!  Praynig
Лулу, много се забавлявам, като чета за белите на Саши, ама на вас едва ли ви е толкова забавно  Wink Доста свобода на действие му давате, ще расте свободомислещ и уверен в себе си, според Додсън. Аз не го изпускам от поглед моя бръмбар и се карам, ако иска да прави нещо, дето после ще ми отнеме сума време да оправя.  Rolling Eyes
За скубането, хапането и т.н. - ние минахме през този период, за щастие беше кратък и дано не се появява повече. Установих, че ако отвърна със същото, тя го приема като игра, като нещо нормално и продължава. Веднъж се направих, че плача, като повтарях "Мая ме удари, колко ме боли, не искам повече да играя с Мая" и тя заплака, явно се почувства виновна  Laughing Но след 2-3 дни ме ощипа гадно и тогава я затворих сама в едната стая, порева 10 мин. и оттогава не ме е удряла или щипала. Пробва се да ме скубе, като суче, но тогава затворих млечния бар и тя си е направила извода  Wink
На Нова година ще сме сами вкъщи, Мая заспива към 23 ч обикновено, но може да се пробваме да идем на шоуто в центъра. Сега ще правя торта и баклава, но се чудя какво да е основното. Подаръци от Дядо Мраз няма да има - ще чакаме намаленията след седмица и тогава ще накупя мнооого неща  Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 15:38 от Слънчогледка

# 64
Здравейте!

Тиги-честита ви нова радост!

За хапането, скубането-Персиян-Матей не ги прави. Обожава да стиска до като ме одраска. Като някое коте е. Много е гальовен. Ако без да иска нещо ме удари, казвам, че мама ще плачи. Инстинктивно и той започва да плаче.

# 65
  • В светлината на слънцето
Слънчогледче, незнам дали чичко Фицхю ще се окаже прав, но свободата наистина я има, макар и не в такива обилни количества. Има си и строева подготовка де, не е оставен съвсем на воля. Mr. Green
Днес имам малко по-добри новини. Тази нощ момчето спа супер спокойно, чак на сутринта при събуждането се позакашля малко. Дупето вече не е червено, затова пък имаме връх от нов зъб. Ето къде било разковничето, значи. Mr. Green Обаче ми олекна много, че се бях страшно притеснила да не повтаря и той вируса и то като пневмония. ooooh!

# 66
  • София
Или, знам какво ти е за неяденето на Яни Sad. Аничка заради болестта от 25 - ти отказваше всякаква храна и на мен ми се късаше сърцето. От вчера започна да яде по- малко и чак днес на обяд си изяде всичко. Не знам какво да те посъветвам, освен да не го насилваш и като огладнее тогава му даваш. Дано да е някакъв период и скоро да прояде Praynig.
Лулу, радвам се, че новините при вас са добри Grinning.

Аз днес на обяд направих една върховна глупост, идва ми да се гръмна Banghead, а ако не го сторя то мъжа ми със сигурност ще го направи като се прибере и от толкова нерви и ядове забравих да направя на Ани този компрес по бабината рецепта  doh. Утре ако съм все още жива  Mr. Green, ще го направя.

Приятна вечер на всички   bouquet.

# 67
Момичета, някоя от вас да е имала конюктивит ? Изтече ми окото ей ! И е червено като на вампир не знам за колко време минава тази гадост  Thinking
Бобче, и ние като вас за Новата Година. И тука е тъпотия, но да с призная софийските пиратки не ми липстват. Мечтая си на 1-ви да съм във Виена на концерта на филрмонията например, или в Рим  Sunglasses И най-вече без деца...поне за една вечер. Нашата бабка прави конкуренция на свекървата на Лулумба  Laughing
За чичко Фицхю, и аз му чето книгата и даже я подарих на едно момиче, което скоро дойде тук. С някои неща бях съгласна, но със повечето не съвсем, някак много американско му е възпитанието и не бих понесла дете, което да е толкова сигурно в себе си, че ще ми се качи на главата. Аз тиранка си падам  Mr. Green

# 68
За чичко Фицхю, и аз му чето книгата и даже я подарих на едно момиче, което скоро дойде тук. С някои неща бях съгласна, но със повечето не съвсем, някак много американско му е възпитанието и не бих понесла дете, което да е толкова сигурно в себе си, че ще ми се качи на главата. Аз тиранка си падам  Mr. Green

И аз така.  Peace Затова смело побългарих онова, което не ми е по вкуса.  Grinning
А за конюктивита мога да ти препоръчам опатанол. Вълшебни капки за очи.  Peace Лятото с тях оправихме очичките на Саши, и сега пак се наложи да ги ползваме. При възрастните положението е по-лесно, тъй като могат да ги слагат по приложената схема в упътването. За малки деца се ползват само след лекарска консултация. Обаче проблемите минават не с дни, а с часове в буквалния смисъл на думата. Ако ги има при вас, не се колебай. По народност са британски.

# 69
Или, знам какво ти е за неяденето на Яни Sad
Марти, проблема е, че съм сигурна, че е гладен, чувам как му къркорят червата, но отказва да яде манджа  Crossing Arms Като махнах манджата и направих попара и дойде да зяпа над паницата  Crazy Просто се инати и не ще да яде манджи  Crossing Arms

# 70
Или, знам какво ти е за неяденето на Яни Sad
Марти, проблема е, че съм сигурна, че е гладен, чувам как му къркорят червата, но отказва да яде манджа  Crossing Arms Като махнах манджата и направих попара и дойде да зяпа над паницата  Crazy Просто се инати и не ще да яде манджи  Crossing Arms

Мммм, и Саши от няколко дни е така. Отказва да яде повечето неща, които му давам. Хапва каквото и когато реши. Днес обаче пак си прояде както преди. Та си мисля, че може да е било покрай никненето на зъбите.  Thinking

# 71
Лулу, има го опатанола. Още утре отивам в аптеката, мерси за съвета  Heart Eyes

# 72
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Здраве и благословения в домовете ви, мили момичета, през Новата 2009година!

# 73
Добро утро!Пийнете по едно кафенце с малка закуска

# 74
Добро утро,мами Hug

Ние доволно си поспахме,хапнахме и сега сме готови за нови подвизи.

Вчера цял ден хаиманосвахме-ходихме до МОЛ-а,после до Банкая за вода,после до Билата и се прибрахме в 16 ч,а излязохме в 10:30ч.Ивон спа само 45 мин,в следствие на което вечерта в 18 ч взе да лежи по всички легла които срещна и да вика нани.Накрая от лиготия и от това,че и се спеше,реши да се катери,къде ли не.Покачи се на кофичката от конструктора,която естествено нямаше как да издържи 12-те и кила и се обърна,а Ивон полетя направо в ръба на стола.Сега ще посрещаме Новата години с добре оформена синка на бузата.
Заспа в 21 ч,та сутринта до 8:00 ч.Екстра Hug

Ние ще празнуваме НГ с нашите приятели дето са бременни и с кумовете им,които също са толкова бременни,та може да прихвана.....До година тукувиш ние пък да сме с корем на НГ Party
Приготвих тортата и сега трябва да измислям късмети за баницата.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=9682335-тортата

Само се притеснявам дали Ивон ще спи довечера на тея бомби ooooh!Мисля да я успя на нашата спалня,което ще е доста трудно.Забравила е тя какво е да спи на нашето легло,ама.....майка ми е с дискова херния и не може да вдига повече  от 1-2 кила.Ако вземе да се разбуди,няма как да я изкарва от нейното креватче.

Забелязах,че на едното и раменце е излязло нещо като лишеиче или екзема,незнам какво е точно.Много ситни пъпчици на едно място,във формата на кръгче.Релефно е,но не е червено.Някой да се е сбъсквал с подобно нящо newsm78
Мажа я с Тайса,но ако не мине до 3-4 дни май ще ходим на дерматолог.

И аз съм цялата в пъпки,ама то бива ядене,ядене на шоколад,та чак на нищо не прилича.Нека ми е сега.

Хайде,лек и усмихнат ден на всички Hug

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 09:37 от ***Ивон-бонбон***

Общи условия

Активация на акаунт