Благодаря ви на всички за пожеланията за скорошно оздравяване

Иви, с хомеопатия започнах да ги лекувам от този месец, но не знаех, че и гнойна ангина се лекува с нея и започнахме с АБ. Иначе сестра ми (тя е категорично против даването на АБ и лекува и детето си и тях с бабини рецепти) ми каза една рецепта точно за гнойна ангина и сега на обяд като легне да спи ще я правя на Ани.
За хапането и скубането, Ани или не се е сетила или пък защото е дама и не ги върши тези неща

Ди, като не духа ги извеждам за по половин един час до обяд и Аничка я пускам да ходи, но като духа си стоим вкъщи или ако се налага да излезем то отиваме вършим каквото има да се прави и се прибираме. Общо взето колкото и да е студено гледам за по - малко да са навън. Днес не съм ги извеждала, че готвя в момента и няма да остане време.
На Нова година и ние ще сме си вкъщи, защото мъжа ми не иска да ходим никъде без децата, а имаме две предложения за посрещане на Новата година, но...

Сега се сетих да ви кажа, Ани как като не й обръщам внимание как ми го привлича напоследък. Тя нали от месеци е без памперс и аз като правя нещо тя се хваща между краката, започва да си дърпа анцуга и да вика "ако, ако" и така докато я сложа на гърнето

Отивам да си нагледам манджата.
Чао засега