Отговори
# 45
  • ГОре на черешата...
Eй, че съм заплес - Тиги, честита ти племенничка  bouquet! Да расте здрава и щастлива!

Мами, я кажете вашите бандити скубят и хапят ли - моят напоследък е едно скубещо куче - онзи ден така ме гризна на голо по ръката, че сега спокойно ставам за освидетелстване в съдебна медицина - днес даже му снимах муцунката до раната /защото си е кървава рана + огрооомна синина ooooh!/ за доказателство след години.
А токущо така оскуба съседка, че едвам го откопчахме от нея...пляскам през ръцете и устата ама май на игра го приема Rolling Eyes...

# 46
Мами, я кажете вашите бандити скубят и хапят ли
Моят направо ще си прегризе ръката през китката Shocked Каква е тази автоагресия, не знам  Rolling Eyes Иначе аз станах бърза и успявам да си дръпна ръката преди да ме е захапал. Но на два пъти ме захапа за д- то  Blush уххх, много болеше  Shocked
И аз шляпам през ръцете и устата, но - ефект нулев  Tired Опитвала съм като ме ухапе да го ухапя и аз, ама той ми се хили насреща Rolling Eyes

# 47
Ивон не хапе вече,но до преди 2 седмици,здраво хапеше.
Може би преди месец имаше някаква гадна автоагресия,която се изразяваше в яко биене и скубане на главата.Ей,полудявах ви казвам.

Тя сега пък има нов номер-като види,че някой се е изкъпал,ходи и му вдига хавлията,да види какво има отдолу.
Баща си го видя,само веднъж и му вика-"пиле" hahaha hahaha hahaha,толкова беше учудена,че няма дунда като нас.От тогава той се къпе след като тя заспи вечер,защото е просто невъзможно да излезеш от банята без да ти бъде повдигната хавлията.

Днес пак ни е червено дупето.Май се свърши със серията спокойни нощи TiredПак ще се пръкне някой кътник.Дано само е забравила номера с повръщането,чеееее #Crazy

# 48
  • Ланкър, планините Овнерог
Писах, писах и Емма ми изключи компа  Crazy

Хай!!!

Първо да си кажа и тук.

За Славяна

Расти и порасти датенце хубаво,
в щастливо детство ти играй
и нека звездата на живота ясна
блести над теб прекрасна
[/b]
Тигиииии, Hug Hug Hug Hug

За скубане и хапане си говорите....без коса останах. Ужас е, вечер не мога да се скрия, от всякъде промушва ръка и все на тила ме скубе, където най-боли.

Илианка, не мога да ти помогна много с местонахождението на градините към Мл 3. Виж от сайта дали няма да се ориентираш.

# 49
Ние не хапим , но скубим и то зверската
Свикнла е да като заспива да си играе с косата ми , но от както сме беЗ биба и се мъчи да заспи скубе - много

# 50
  • В светлината на слънцето
Хм, то излиза, че аз си имам истинско ангелче вкъщи.  newsm78 Не хапе, не скубе, не ти наднича по хавлиите, изобщо се държи много прилично в това отношение. Ама то сигурно, за да компенсира останалата дивотия и неизчерпаем запас от градивно-разрушителна енергия.  Mr. Green Всъщност един-единствен път ме ухапа по рамото, докато му миех аканото дупе на мивката в банята. Заболя ме, но в интерес на истината и той беше учуден от случката. Повече не се повтори. Може би е било погрешка.  Thinking Иначе дори като му мия зъбите не стиска, а много внимава да не ухапе. Ей, да има за едно нещо да си похваля и аз детето.  Grinning Ама то съвсем не е такъв черен дявол, какъвто го описвам. Има си и много добри страни, даже са повече от лошите. Само да не правеше такива брадати бели...ама няма идеален свят, това е. Crazy Mr. Green
В този ред на мисли - Ади, снимала съм го и още как. Обаче малкият хитрец веднага усеща кога го дебна с камерата и става супер примерен в такива моменти. И после иди обяснявай, че това кротко ангелче правело бели. Да, да!  Crossing Arms hahaha

# 51
  • София
Тиги,да ви е жива и здрава сладката кукличка! Heart Eyes  bouquet Hug

Дандулина,много ми е мъчничко! Cry Hug
Моля,се всичко да бъде наред  Praynig Praynig Praynig

Или,Райън ме скубе яко ooooh! както казва Гита направо без коса останах нищо,че е дълга до кръста ooooh! Rolling Eyes докато го премахна от едната страна на косата той с другата ръка вече се е метнал на другата страна,страшна борба е и го потупвам и пак ейй...... Twisted Evil
Вече поне не хапе отдавна! Mr. Green

# 52
Добър вечер и от нас,

Голяма щуротия беше днес, една приятелка българка ни дойде на гости и я откарахме цял следобед. Но, с три диванета едно изречение не може да завършим като хората, езика си не можем да начешим бе ! То кривогледа станах, по кой да викам  по-напред и до къде беше стигнал разговорът, а ?  Thinking LaughingЯвно познавате случки от този род. Ох, моля се да свърши най-сетне ваканцията, да се отърва поне от единият, че не мога вече да ги търпя, луда станах ! Sick
Както казах в един предишен пост и ние хапем но и ядеме по шамарче, не скубем обаче. Но от време навреме раздаваме шамари и придобих страхотен рефлекс, нещо като този на Буш, когато избагвал летящите обувки на арабският журналист hahaha Едно само не мога напоседък да преглътна - писъците ! лазят ми по нервата и ако продължава така, ще взема да му залепя устата със скоч !
Дандулина, една прегръдка от нас. Дано всичко мине успешно и свършат тези изпитания. Heart Eyes

# 53
  • В светлината на слънцето
По повод хапането и скубането се сещам за един комшия - баща на вече 7-годишна госпожица. Като малка девойката си беше доста своенравно хлапе. Прибират се например от разходка, а тя съвсем не е съгласна с това положение и би искала да речем да стоят навън поне до смрачаване. И се чуват едни писъци и ревове, направо страшна работа. Ще речеш: ей, някой си преби детето, дай да викам социалните, ама пусто не живея в Щатите, а в България, така че няма смисъл. Писъците обаче бяха нищо пред картинката. Самата ситуация е следната: девойката увиснала здраво на врата на татко си, той я държи стегнато, за да не бяга, гледа мрачно и крачи бързо напред, а тя с едната ръка се хванала за врата му, а с другата му разпънала бузата като на комиксов герой. Същото се повтаряше и когато я прибираше майка й. Но тогава подходът беше друг - не дърпаше бузата й, а скубеше цели кичури коса от главата. В резултат тя определено си беше пооплешивяла от едната страна. Mr. Green

# 54
  • София
Mного поздрави имате всичкиот Сонита!
Утре пътуват за Италия! Party
Малкия е болен от Варицела!Дано бързо минава! Praynig Praynig Praynig

# 55

Добро утро!

Дандулинка! Praynig

Благодарение на искрените Ви пожелания, ние сме по-добре!
Пожелавам на всички, които са болнички бързо да се оправят!

Много настроение в днешния ден!

# 56
  • София
Добро утро и от нас,

Ние снощи с мъжа ми се прибрахме в София, за да празнуваме Нова година. Оставих децата при майка ми,  дано не я побъркат  #Crazy #Crazy #Crazy милата Heart Eyes.
Сега си пия кафето на спокойствие и се връщам назад да ви изчета, айде до скоро.

# 57
Добро утро,мерси за кафето Grinning

ние на нова година ще сме си в къщи Mr. Green

# 58
  • Пловдив
Здравейте и от нас.
Ние също сме си в къщи на Нова Година.
От няколко дни не сме излизали и Стилиян се побърка,само бели прави.Дано после да го изкараме до някой магазин да се разнообрази малко.Вие къде ходите в този студ?
За скубането и хапането-прави ги редовно.Е,поне сутрин ме събужда с целувка  Grinning и като се разсъни,се започва.Пляскам го,като ме удря,а мъжо ми се кара и казва,че не трябва,защото той пак отвръща.
За подаръците-Стилиян получи дори и неочаквани.Една сутрин намерихме до количката една играчка,мечо Пух в лодка.Много е сладко и се чудихме,от кого е,но всеки си мълчи.Оказа се,че брат ми го е донесъл,подаръка бил от сестрата на бившата му приятелка,която много го уважава (за разлика от бившата,с която изобщо не поддържат връзка).чудих се,как се е сетило момичето,защото изобщо не е виждала Стилиян,а му е взела подарък.Бяхме много трогнати с мъжо.
Брат ми пък му донесе една кола с много функции,а от нас има още един подарък,който крием за Новата Година.
От най-добрата ми приятелка-дрешки и Киндер шоколад.
За нас няма подаръци.Ние си ги правим без поводи,когато имаме възможност.Аз си купих едно яке и съм много доволна.
Хайде,весело посрещане и приятен ден.

# 59
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утро, вече пийнах кафенце  Grinning

И Йована досега никога не е скубала, хапала или удряла когото и да било. Но ще ме побъркат тези нейни истерии. Какво и става, незнам.
Ето вчера бяхме на гости и като се започна, косата ми настръхна. Правилно или не, реших да я изведа в коридора и затворих вратата. Рева и бласка 5 минути и после я взех пак при нас. Е, от тогава не и се чу гласа, смя се и игра, все едно нищо не е било. Явно това е било колая  Thinking
Ние на Нова Година ще сме с приятелско семейство- нищо особено, виждаме се с тях през ден, но пак е по- добре отколкото са сме сами в къщи. Тук не се правят коцерти, нищо на практика, голяма тъпотия е по празниците.

За новата година и аз си пожелавам да ни донесе много радости и решени проблеми и черната 2008 да ни остане зад гърба, че много неприятности ни сполетяха. И най- вече да сме здрави  Grinning

ПОжелавам и на вас много, много крепко здраве и много наздравици в новогодишната нощ  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт